9

Анонимен

преди 7 години

Най-после и от теб след 10 дена ще се отървем. Вече дори не си интересен. Банален, досаден, скучен.

8

Анонимен

преди 7 години

Такъв сняг като сегашния, не е валял от 70-80 години, каза още той. Аз съм два пъти по-млад но помня зими с метър сняг. Например 1986, 1991, 2005, 2006 си имаше доста сняг, но не беше затваряна държавата.

7

Анонимен

преди 7 години

Можеше да има второ правителство на ГЕРБ с друг министър-председател и други министри, които да работят! Ама не, болното самочувствие на Борисов е най-важно...! Проспаха две години, че да правят схеми с Пеевски! Ама..., ще им се връща...!

6

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо няколко дена не го бяйме виждали и сега пак ни споходи. Айде малко разредете.

5

обективно

преди 7 години

Ненадминат политик, управленец и държавник, който промени България за добро.Успех, на изборите г-н Борисов!

4

Анонимен

преди 7 години

Боже колко *** човек ! По едно време само дето не обвини папата за това което е "наследил" .... преди 8 години а горкия господин Бойко Василев имах чувството , че Борисов ще му хвърли един бой на изпорводяк все едно не е в национален ефир , а в кварталната кръчма в Банкя ....

3

456

преди 7 години

Боже Господи ,като си прибра грешните ,що не си прибереш и смешните??

2

Анонимен

преди 7 години

Булени ***, трендафили, божур, едри гергини, огнени латинки, гладиоли, черноок босилек и здравец политнаха във въздуха и обсипаха господин Бойко Борисов в цветен дъжд когато дойде на гости в Лехчево. Той пристъпяше с бавна тържественост, която приличаше на възрастта му и опита му. Замисленото му лице излъчваше задоволство, която смекчаваше строгостта на очите. Носеше жълта везана фанелка с две бисерни кончета.

1

Анонимен

преди 7 години

Патологичен лъжец и интригант. Човек с мъжка визия, но мурвенско сърце и характер !