17

наивен

преди 7 години

Днес.бг няма равна на себе си! Заглавията са само в това направление-срещу Русия.С какви ли пари правят такива усилия да ни информират "обективно".

16

Мене

преди 7 години

Докато Русия шантажира отделни личности ,то САЩ шантажира животите на милиони по света с измислени компромати

15

До Герги Тъпунгеров

преди 7 години

Ако да си мъж, означава да си дребен на ръст, дребна и злобна душица, подъл и завистлив, с огромни комплекси , то тогава трябва да си смениш името на Герги Мъжкаров. И не , не са истински мъже Путин и Тръмп, не стават,защото страдат от комплекси и грандомания. Нито пък изборът на Тръмп означава , че американците изкараха тест за интелигентност, точно обратното-избраха го необразованите и тъпите. Има статистика която го доказва. Няма да чакаме дълго-Републиканците сами ще си го импийчват.

14

наивен

преди 7 години

Dnes.bg няма равна на себе си! Заглавията са само в това направление-срещу Русия.С какви ли пари правят такива усилия да ни информират "обективно".

13

Анонимен

преди 7 години

Да, Путин води яка хибридна война, от своя страна САЩ и сателитите им, водят не по-малко *** такава, противниците на Раша казват:-ако Путин не беше се месил в Украйна...Противниците на САЩ отговарят:-ако американците изпълняваха Дейтънското споразумение за НАТО...А истината е...че истината умря първа в тази война.

12

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На Плевнелиев му остава още седмица и нищо чудно на изпроводяк да свали някое СУ...

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Знае се, че извършителят на мръсното деяние на моста "Ватерло" в Лондон на 7-ми септември 1978 година е млад агент на КГБ пропътувал разстоянието Берлин - Лондон няколко дни преди това... - 26 годишният Владимир Владимирович отговаря на условията и няма алиби...

10

Анонимен

преди 7 години

Пазарната икономика на Горбачов и Рейгън не е най-доброто Но Горбачов предаде СССР. САЩ са свалили 240 правителства вкл. и на Луканов и Виденов..

9

Dedo

преди 7 години

Ех тоя зъл путин вееееее, няма спирачка начи.....

8

Анонимен

преди 7 години

Да смятаме ли и голите снимки на нашия директор, за компромат на Путин?

7

Сексолог

преди 7 години

Само нас не ни е страх от Русия. Свалили сме си гащите, цицаме от запад, а ни обладават от изток. И явно ни харесва!

6

Айдеее

преди 7 години

Айдеее пак се почна с тази хамериканска пропаганда, платени статии на отчаяни душици...

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

От Русия се плашат само такива като Роско в...оставка.Мъжете не се плашат,защото Путин е мъж на място и действа по мъжки.И Тръмп е мъж на място и за това американците го избраха за президент,макар че имаше съмнение относно американската...интелигентност.

4

НЕЗАВИСИМ

преди 7 години

Обезобразихте го тоя народ с манипулиращи новини за САЩ и Русия. Ето вижте ги - хората коментирали надолу и нагоре не знаят на кой свят се намират. Плюене по едните и по другите, псуване по улиците, лошо отношение към приятели и роднини и дори към себе си. Време е да си седнете на задните части и да започнете да правите нещо което обичате.

3

па той

преди 7 години

Хубава статийка заобикаляща случки от запад, като подслушването на Меркел и други западни политици или далаверите на Юнкер, непрекъснатото омаскаряване на чужди непослушни лидери. Абе западняците са мноого "честни" хора.

2

ни са знай

преди 7 години

Тук лъжите на САЩ се представят като истина, но истините на Русия се представят като пропаганда!А понякога и като шантаж!

1

Диван сценик

преди 7 години

Хахаха. Мъка либерасска,Мъка,боли ги много ,че Путин тотално ги надигра в тяхната игра,а те се усещаха като господари на света,още много ще реват...хахсссс