177

.

преди 7 години

Само не разбрах защо Фашингтон пост пропуснаха да споменат, че разследването на Скуратов е и срещу не малко американски компании?

176

Наблюдаващ

преди 7 години

Боже... западните медии наистина имат много ниско мнение за аудиторията си, след като рискуват с такъв замах реномето си. Бива-бива тъпоъгълна пропаганда ама това е направо излагация :)

175

До 230-тия

преди 7 години

До Анонимен Ами,аз точно това написах,че светът ще свърши,балъците-не.Ти го потвърди.

174

Анонимен

преди 7 години

До Мишо 239Всеки подслушва и следи,още от времето на фараоните,че и преди,стига да не го хванат.В случая със САЩ,ако са подслушвали,то това са правили на американците,а не са се месили така арогантно в делата на чужди държави,както прави Кремъл,дори и да достигнат до по-широка ,освен вътрешна,информация.Руснаците счупиха всички рекорди за намеса,лъжи и арогантност.

173

Анонимен

преди 7 години

на кого му пука за страната на лосионите, освен на ленинградските ***?

172

горин

преди 7 години

Слава на Путин! Слава на Русия! На който не му харесват да се гръмне

171

Vunk

преди 7 години

Авторката може да ходи някъде да се скрие! Нима руснаците не взеха пример и не се научиха на тези пиенизи от големия брат чичо Сам!Разбира се че ще отговорят със същото!

170

Мишо

преди 7 години

Забравихме, че САЩ са подслушвали и са следяли кореспонденцията на цял свят.Резултата е послушни и управляеми евро-чиновници, поддържани с яки парични вливания. Знаете ли, че всички 28 командоси участвали в залавянето и убийството на Осама са мъртви, случайно.

169

костадин

преди 7 години

Еи и там ли има софра и сега те махат от нея и почваш да плачеш и резилиш и плюеш по авторитета на държавата си.какво то ида се пише и говори от заминаващата администрация на Сащ само вдига авторитета на Русия по света.времето на еднополюсния модел отиде в историята от тоя модел европа бере плодовете на износа на демокрация или по точно изпомпване на ресурсите без платно.пример унас с двата теца марица исток.

168

аз

преди 7 години

До Хкан шукурНе е вярно, че "всички го правят"! Държавите от ЕС (а и САЩ и Канада) не правят това срещу Русия. Или Китай. Ако го правят - е срещу терористични групировки, но и там се прави само с истинска информация! Никога с невярна - защото подобни опити (виж действията на Буш, например) много бързо се разкриват! Докато за Путин това е без значение! Той не се интересува, че ще бъде разобличен - понеже няма независима организация, която да посмее да го направи!

167

Щирлиц

преди 7 години

Можем само да се молим Русия да продължи по този път,и към нея да се присъединят още държави.И тогава раково и нарко болната Хамерика ще бъде излекувана,дай Боже завинаги.Амин.

166

Стар българин

преди 7 години

До Анонимен Всичко, което си написал е вярно. Само дето вместо Русия трябва да се напише САЩ.

165

Хкан шукур

преди 7 години

Интересна статия,но това заклеймяване ли е или реклама на Путин? 21век сме-всички го правят!Само погледнете родната ни полит действителност.Тонове слуз!То не бяха бай,гейпорно и т.н. Тоз журналист просто се ядосва че на руснаците им се получава а на харчещите милиарди за черен ПР не.Помни ли някой преди няколко години когато Форбс обяви Путин за най-богатия човек в света със 77 милиарда долара?Е руснаците не се хванаха понеже средното образование в Русия е наистина задължително не като в САЩ!

164

Анонимен

преди 7 години

На снимката: Лицето се търси от Интерпол !

163

Анонимен

преди 7 години

До ФИЛРусофобията си я сее самата агресивна Русия.Никой не обича руснаците,освен нашите комунисти от БСП/АБВ.Дори и тези,които я хвалят от запада я мразят,а и омразата е взаимна.Не си прави илюзии.Русия се стреи към световно господство,а това не ни носи нищо добро,освен рестарт на комунизма.

162

Анонимен

преди 7 години

chom sach mogat zachto i rusia da ne moje

161

Анонимен

преди 7 години

Путин знае само ''Дай Газ '' кви хакери кви самолети кво чудо

160

Анонимен

преди 7 години

ленинградските *** си потрошиха клавиатурите :)Я му цапнете по един лосион и не се мъчете бе!

159

БЪЛГАРЧЕ

преди 7 години

Ще повярвам на ОБОНГО-СОРОСОИДНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ и припяващите им медии когато покажат на цял свят оръжията за масово поразяване на Садам Хюсеин.

158

Анонимен

преди 7 години

ахаххахаххахаххахах тия смешни *** - що не бългвате как САЩ не само, че сплашва ами унищожава държави... няма нищо скоро и българите щели да станат малцинство в държавата си... да живее деморкацията и оцеляването по единично