23

Сватбар

преди 7 години

Малката, но дълбока булка Рада говори за булки бегълци. Тафталогична ирония и иронична тафталогия.

22

Анонимен

преди 7 години

Напротив, Борисов се върна на бял кон, и май само той е единствения. А пък за теб, Радане, никой няма да гласува дотолкова, че да станеш премиер. Не знам кой те е назначил и гласувал доверие да водиш тази партия, но нещо си е объркал сметките. Неизбираем си.

21

Анонимен

преди 7 години

Рамадан Кънев къде е тръгнал с тия криви крака хоро да играе? Видяхме му игричките...Вклюително толкова ниско беше паднал, че влизаше в метрото да чете книга, с уговорката негови хора да го снимат, уж тайно обикновени граждани са го снимали и после да се коментира в интернет снимката му... как е "човек от народа, който за разлика от другите се вози с метео и обича да чете".

20

Бай Миле

преди 7 години

Ще бъдеш ти мижитурка! Само да попитам - защо ходиш с наведена глава до магазина за цигари на Шипка? Страх те е от народната любов ли? Нали народа те е избрал и трябва да си с него, а не да не можеш да погледнеш хората в очите на улицата!!!

19

Анонимен

преди 7 години

ххахахахаха ххахахахахахахахахахахагаггагагаг ххххаха

18

Василев

преди 7 години

Бойко Борисов повече никога не трябва да бъде на власт!!!Защо???Защото със своите еднолични действия и обвързвайки президентският пост с управлението и вот за оставка, правейки се на Мачо, поставя на изпитания стабилността и финансовата дисциплина на българската държава!Това не е поемане на отговорнсот, това е бягство от отговорност!Именно този човек беше казал, че през 2018г. България трябва да е стабилна заради председателството на ЕС и бежанския натиск! Агент Ерик Стоусър!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Чувала съм че много от хората с неустановена сексуална ориентация има неподходящ поведенчески синдром на надценяване на възможностите

16

Анонимен

преди 7 години

***. Костов го видяхме, какво може..и то доста отдавна.Разкарайте се от парламента всички "националисти" и "патриоти".В момента има кой да работи там ..вижда се по държавните дела. От вашите обещания 20 год...нито магистрала видяхме нито метро нито обновени градове.Мерси.Моля.

15

Некъф луд

преди 7 години

Тоя определено има нужда от психиатър. Радане, Костовистче недохранено, ти ще видиш вече власта само през крив макарон. Нагледахме се на наглоста ви при приватизацията която унищожи икономиката ни по времето на Костов така че единственния ти избор е да си купиш въже и да се обесиш.

14

анонимен

преди 7 години

Задължително да се освидетелствува от психото.

13

Анонимен

преди 7 години

На парламентарните избори картинката ще си е пак същата и Корнелия много добре го знае.

12

Анонимен

преди 7 години

Политическо назначение на хомосексуалисткото лоби не би ни учудило.

11

реалност

преди 7 години

Още един с мераци .Ех ,може и да стане премиер,ама на служебно правителство ,то щом Близнашки стана представете си какво място е т нар ни премиерско кресло . Ще се изпотрепете със Сидеров и Каракачанов също с мераци да стъпят в Дондуков .Смях .БСП печели пролетта от воле. Ако ли пък не след 2 г може да спечели и с абсолютно мнозинство .

10

Unufri

преди 7 години

Последния дето уволняваше Борисов се прибра с наведена глава в дълбоката провинция и повече не му видяхме сурата.

9

Анонимен

преди 7 години

Меракът умирал последен.

8

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

Хахахахах, така ли ти говорят бръмбарите, които си отглеждаш в голямата пъпешообразна глава :)))Защо тогава на президентските избори не можахте да съберете даже 250 хил. гласа, а генерал Радев получи 1,5 МИЛИОНА гласа? Кажи защо и тогава разправяй кой ще е следващият премиер!

7

ф

преди 7 години

И кво БСП щеше да е четвърта сила по думите ти ,а тя спечели пак президентството . Преди 4 г помня ,че призоваваше същите тези мигранти да ходят свободни из градовете на БГ . Сега било провал на сигурността . Тръмп бил популист щото казва нещата точно без лъжите на английските лицемери .......Сорос е добър щото дава пари за промиване на мозъци .Впрочем ти като почитател на Маркузе как си десен .Десните не бяха ли консерватори ,а не неомарксисти .Какъв го дири при вас неомаркиста Дайнов

6

Анонимен

преди 7 години

Вчера Рада дълбоката беше засечена във Великотърновски бар с генерал Радев. Доста странно и даващо повод за размисъл появяване. Нещо се мъти 100%.

5

Анонимен

преди 7 години

Боже господи тоя съвсем изтрещя . Какъв Премиер какви пет лева бе др. Кънев , ти не ставаш за управител на кафене . Няма ли лекари-психиатри в нашата държава да го прегледат човека .

4

златко желев

преди 7 години

До 1,2Май ме подценявате