102

Анонимен

преди 7 години

ТОА ПА ША БИЕ ДУЗПАТА ДОКАТО НЕ ВКАРА, НЕМА ТАКАВА ДАРЖАВА, НЕМА ТАКОВ НАРОД

101

Анонимен

преди 7 години

А кеф ли ти е че вече ще плащаш с 2 % по-скъп газ?

100

Анонимен

преди 7 години

Мачкай самозабравилата се Тиква, Генерале! Днес гласувах за пръв път от години, и то с огромен кеф!

99

Анонимен

преди 7 години

Стига жени президенти на България.

98

българин

преди 7 години

Гласува се ЛИЧНОСТ,а за БСП или ГЕРБ на паламентарните избори,не го ли разбрахте??

97

Васил

преди 7 години

Народе знаем че всички сме бедни,но моля тоя път не се продавай.От утре гербовци спонсорирани от американците ще почнат да ви копуват и карат да правите протести в тяхно име.Не се продавайте не продавайте България.

96

РОФЛ

преди 7 години

Направихме на яд на Барабойко, утре той ще ни направи на яд като Плевнята сформира кабинет Орешко2, предния път фалира КТБ, тоя път направо държавата. И без това няма от къде да се вземат тия 16 милиарда кредити, дето комунистите и ГЕРБ надърпаха последните години. То схемата беше ясна с тоя незибираем *** за кандидат... А и честити поне 6 месеца безвремие, докато разни случайни партийки си крадат на спокойствие, докато няма истинско правителство. Ама иначе "пре**ахме" Боче, голем кеф...

95

Анонимен

преди 7 години

С жена, който се е хванал добро не е видял. Цвъцка съсипа ГЕРБ. Боко не я прецени добре.

94

суверен

преди 7 години

абе дайте му една топка да хпди да я гони и да не ме занима с неговите глупости.

93

Анонимен

преди 7 години

до 99 Муахахахах..Ореха изтегли 1 милиард, а Тиквата 21 милиарда. Ела пак като направиш разликата между тия числа.

92

Анонимен

преди 7 години

Защо в обедните новини даваха как гласуват Бойко и Цецка, а не показват Румен??!? В предходни години показваха опонентите, виждат се и двете страни. Сега защо само Бойко чух да ме заплашва?!?И окончателно реших. Имах едно мъничко съмнение, но най- мразя да ме заплашват. Очаквам земята да спре да се върти и Боко да слезе от нея, също цунами на остров Ява..

91

Васил

преди 7 години

До з н а й к оНе гледам го всеки ден последните 20 години в България.Гледам как Американци,и Чехи идват в БГ и ни продават български ток на 5торна цена.Гледам как няма нито едно държавно предприятие което да носи някакви пари в хазната,и няма понеже тиквата и другите преди него разпродадоха всичко.Гледам как сме подложки на чужди интереси,и как България се унищожава от тия *** всеки ден.И питам не е ли време народа да вземе спасението на Родината в свои ръце,че всички политици са ***.

90

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПроекта ГЕРБ изтича в канала-наблюдаваме последните му часове.Замислен да натовари България с огромни дългове превръщайки я в не------------А проектът БСП и Орешарски, който фалира България за трети път защо го забрави?

89

Фюдосова

преди 7 години

Оно я също съм завръшил криво-ляво у Монтана право и сакам да съм на заплата я у Народното събрание,я у съдебната палата.А може и у прецеденството.

88

Анонимен

преди 7 години

до 91 Проблем? Или викаш за Стругарката да гласувам и да ме представлява мен и народа ми като Президент на България??? Откачи ли, шмиргел?

87

Анонимен

преди 7 години

Как може да има още хора да верват на думи както при царяКакво мислите ще направи Радев за народа,след като от президента нищо независи-------------Как да не зависи? Цената на природният газ е вече с 2 % по-вискока?

86

Анонимен

преди 7 години

Може да си лаете, но Цецка Цачева вече е избрана за президент. После ще го съобщят официално.

85

Анонимен

преди 7 години

Значи Р.Р. много наистина ще посети Румъния за обмяна на опит. Ех, мечти, мечти и надежди. 27-*** година тунел в тъмна нощ, пардон, преход. И славата му дивна на тоя преход (ЩЕ) се разнася от *** на *** на *** и от век на век. Поне до края на тоя - сигурно. Но марсианците наистина ще кацнат скоро.

84

Анонимен

преди 7 години

Герберастите що така са се изпокрили в на майка си шун.дата? Къде са Странджата, Василев, Шоп, Одисей, Старбъкс? След няколко часа ще видите сгромолясването на вашия идол Тиквата!

83

Анонимен

преди 7 години

гласувах назидателно, папа.гал! Нито съм комунист, нито знам кой е тоя Радев.Гласувах срещу Тиквата. Така ще гласува и повечето народ пуснал гласа си за Радев....с такава цел. Ясно?------------Което показва, че си на нивото на българите в Турция.