190

Анонимен

преди 7 години

интересно. значи депутатите не са длъжни да се съобразят нито с референдума, нито с президента. и ще могат да му викат 'невалидния без плик' :)...накъде отива тази държава?

189

Анонимен

преди 7 години

Славуне колкото да вкарваш и изкарваш от 3448258 няма как да се появят нови 13 000 колкото ти трябват....просто защото недействителните (и тези без плика) са отчетени в това число.....

188

Анонимен

преди 7 години

Аз пък казвам,че не са три милона и половина,а на половина!А не е вярно,а славчовото е вярно,Учиндолски ***.

187

Селянин

преди 7 години

Многууу ти е хубаво шоуто Славче ама многу продължвай да ни радваш такъв нарfден творец досега ни съй раждал от Византия насам и патриот натуй отгори бравус момче. Ама как ти ухранявъха коцерта кът евреин у концлагер бравус.

186

Анонимен

преди 7 години

Ами сезирайте комисията за защита от дискриминация и някои други органи, че избирателните комисии самоволно са ви откраднали плика или пък са ви дали един и са пъхнали двете гласувания в един плик. Да видим как ще се оправят.:)

185

МАнипулатор

преди 7 години

ТИ СИ манипулатор, няма как да ти се прибавят 13 000 бюлетини към общия брой!!! Дори да са недействителни, то те се вклйчват в общия брой и всеки може да го провери в сайта на ЦИК и всички подадени бюлетини (включително ВСИЧКИ недействителни): 2509340+560261+330894+87763 = 3488258 и не стигат 13 000 и наш Славчо почва с манипулациите, че били ги изкарали и били ги направили недействителни, ама то че и недействителни са вътре......той народа мен ме слушка

184

ас

преди 7 години

Както един коментар спомена по-надоло: АКО ОТ ИЗБОРИТЕ ЗАВИСЕШЕ НЕЩО, ЩЯХА ДА СА ЗАБРАНЕНИ ! явно насилието е единствения път за промяна

183

TheProducer

преди 7 години

Тролчета некадърни, ще ви изметем. И ще останете вечни нефелници, щото не знаете и занаят, Най-лесно е да кибичиш по цял ден и постваш зададен от някой безмозъчен *** текст. Мислете за бъдещето си от друата седмица, мързеливци. и поздрави на накадърния ви водач цецо ченгето.

182

Анонимен

преди 7 години

България остана без президент заради едни 13.000 плика по 10 стотинки всеки. Как ви звучи тази новина? Защото горе-долу това става и с референдума. Ние сме държавата на мистър Бийн, факт!

181

BALAK

преди 7 години

АБЕ ТЕЯ ОТ ЦИК АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КЪДЕ ЖИВЕЯТ НЕКА СПОДЕЛИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ ДА ИДЕМ ДА ГИ ПОЗДРАВИМ ПО ТЪМНО ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА... ЯВНО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ОВИСНЕ ПРЕД ВХОДА ЗА ДА СЕ СЕТЯТ ОСТАНАЛИТЕ.

180

Слави

преди 7 години

Ами щом е така всички да излезем пред парламента и да ги изринем! Друг начин не виждам в тази държава.Всички които са гласували за референдума да се организираме и да ги изринем. Точка.

179

Анонимен

преди 7 години

Революция май искат герберастите

178

Анонимен

преди 7 години

скоро ще има гражданска война

177

Анонимен

преди 7 години

Все пак да се каже,че туй до 21 часа като краен час да се гласува за всички зони ли важи по всички ширини или си е само за нашата по световна карта от 20 до 30 градуса.

176

до 180

преди 7 години

Швейцарецо, но Швейцария не е била 45г. зависима от СССР,БКП/БСП, а и сега няма КОМПАРТИЯ... Не им е деформирано мисленето от "МОЛЧАТЬ,НЕ РАЗСУЖДАТЬ!"Понял???

175

миро1

преди 7 години

Това което ЦИК се опитва да направи с референдума е просто подигравка с всички нас. Аз също пуснах бюлетината за референдума без плик( то нямаше ). Сега все едно не съм гласувал.Не забравяйте Референдума е на всички Българи а не на Слави. Евала Слави, Ама те се подиграха с нас.

174

Анонимен

преди 7 години

Aко с июбори можеше да се реши нещо те щяха да бъдат забранени. Вижте Брекзита. Политическата клоака на комисионна играе едно театро, че ако трябва да работят нещо да са умрели от глад.

173

PD

преди 7 години

Гласувайте българи ни проглушиха ушите по медиите. Политиците се разбраха за задължително гласуване и го въведоха в закона. Самите те демонстративно не изразиха мнение по поставените въпроси, а за капак некви администратори от ЦИК, правят стойки и чалъми за да обяснят на 3.5 мил. българи, че не са суверен в държавата си. Е без сеч нема да стане работата. А тя ще стане щото лозето не иска молитва а мотика.

172

антитролСПРЕЙ

преди 7 години

Какво защитавате сегашната система, която вкара тихомълком бат Сали в парламента?Или ревете, че ще ви спрат милионите от субсидии ли?От кое сте доволни от вечния бг преход или от мизерстващия народ?Платени майкопродажници!

171

TheProducer

преди 7 години

Некадърните *** се активизират. цецо е в паника, пак ще започнат процеси срещу тази тиква. (да спомене колко пари отидоха в процеси в Страсбург покрай цеци). Всичко от нас. Да се бръкне той. Ама не - дава вместо това пари за платени мързеливци. Да отиват да се трудят и носят пари на БВП. Нефелници.