26

за закриване

преди 7 години

Гербаджийте се взеха на сериозно, все едно са партия с дългогодишна история и все от потекло. Не се видят, че са сбирани от кол и въже и ако не беше бащицата и щедрото финансиране, нямаше да могат да си подадат носа от утайката на обществото. Сменя се политическата карта в БГ, ние сме малка геополитическа територия и вчера може да сте били някакви, утре никой няма да ви помни. Ще ви гледам сеира като ви разпуснат редиците в съвсем скоро време.

25

Анонимен

преди 7 години

"всичко, което се прави в София " Какво се прави ? - Грабеж на имоти,грабеж от топлофикация, грабеж от болници и мед. университети, грабеж на данъците , поръчки,проекти ,разрешителни за строеж на свои хора - Е това се прави в София !

24

Анонимен

преди 7 години

Все пак избираме президент , не народно събрание, какви са тез драми за нестабилност ,бат Бойко е стабилен и силен премиер ,споко

23

Анонимен

преди 7 години

Абе за онези 16милиарда отчетност ще има ли?

22

Анонимен

преди 7 години

Данче, дано не си забравила как се хваща мотиката, да се копаят картофи. Защото скоро си отиваш на село, откъдето си дошла!

21

Анонимен

преди 7 години

И тази нещастна мишка плаши!!! И как ще се върнем назад не разбрах? Та ти мишко крадлива слугуваш на Тиквара на републиката който върна България, отне свободата на словото, размаза малкия и среден бизнес, нищо за икономиката и за нашия селски производител.Корупцията която наложи, всеки му плаща за да му върви бизнеса, окраде еяропарите по програмите, напълни администрацията с прости но верни калинки.По-голямо връщане няма!Дано ги съдят всички начело с Рапона и тази нещастница която унищожи София

20

Анонимен

преди 7 години

Май наистина са изплашени. Всички кадри са мобилизирани

19

ЛЯВ

преди 7 години

Бившия грузински президент Саакашвили освободи мястото на областен управител на Одеска област в Украйна. Нашата плевня да бърза, американците да не дадат поста на друг.

18

Анонимен

преди 7 години

Дано, мерсим ти за стабилносттта и билета от 1.60! Ние помним! И ще го видите в неделя!

17

кого плаши

преди 7 години

Как манипулират избирателите само. Разберете, че няма незаменими хора, нито си се родила кмет нито пък ше си и цял живот такъв, отминава ви времето и знайте, че народът няма да ви изпрати с цветя и песни.

16

Край

преди 7 години

Тази женица за кмет не става но за копче за раздаване на обществени поръчки в общината е добра. Избрахме я защото като си избереш кмет който не е от Герб и от министерствата забравят банковата сметка на общината. Чуждите кметове все са некадърни все са корумпирани а тия на герб - страшни професионалисти.

15

Анонимен

преди 7 години

София не е България бе фандук..

14

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека да ценим стабилитета и да не се поддаваме на провокации. Много хора искат страната ни пак да се управлява от БСП и ДПС, но ние няма да го допуснем да сдадем властта. Ние не искаме да загубим нашия стабилитет и странта ни да изпадне пак в криза.

13

ха честито

преди 7 години

Македония ни изпреварила по благосъстояние, а България слезла с 25 места в класацията за качество на управлението

12

чичо

преди 7 години

А бегай си предавай уроците другаде. 26г ви слушаме и къде сме. До Сенегал,Конго и Намибия. Вкара София в дълг от 1,6млрд. ?. 1км от Южната тангента е 4млн. ?. Другите може и да са забравили ама аз не съм. Излъгахте и вие като Цара...

11

Анонимен

преди 7 години

Залогът е цицката дето сте захапали и не искате да я пуснете!

10

Анонимен

преди 7 години

Пълен резил за герб, цялата им клика се изреди да говори глупости, искат да изкарат, че света ще се свърши, ако не спечели Цеца. С подобна реторика много подценяват интелекта на хората, не сне индианци, да ни плашат с разни мантри. Радев се държа сдържано и достойно, лично аз ще го подкрепя на балотажа.

9

иванова

преди 7 години

"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата назад" - ЗА КОГО ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ ИЛИ ЗА ХОРАТА

8

кака ти

преди 7 години

Данче, то може ли да е по-назад от сегашното, кака ?

7

Анонимен

преди 7 години

Скрий се *** даскалице, стига си плашила и ти хората като кукловода си Тиквата. Та ние от години живеем в безвремие, това че цъфтим едва ли не е само в очите на придворните ви медии. Ама май се тревожите най вече да не ви отрежат от държавната хранилка. Ами така не може цял живот да се ***, малко диета ще ви дойде добре