161

Анонимен

преди 7 години

Избирайки Цачева всъщност даваме на Борисов едновременно премиерския и президентския пост в държавата, защото въпросната дама е доказана марионетка на боса. Не знам дали българина е готов да си причини това, като избере една мутра за самодържец. Или всичко вече е решено, чрез печатниците на бюлетини и манипулирането на вота. Вече не съм сигурен за нищо в тази държава, при толкова нелогични неща - не може непрекъснато да избираш тези, които те грабят, унижават и разбиват живота ти.

160

Анонимен

преди 7 години

"Ако беше издигната от някоя друга политическа сила, Цецка нямаше да събере и 1% от гласовете. Ама понеже Бойко я издигна, сега се бори да бъде за кандидатът с най-много гласували за нея."То отдавна се знае, че българите не сме от мислещите хора.

159

Един от Северозапада

преди 7 години

Баце по традиция,пак обърна палачинката. Нали щеше, ако не успее още на първи тур, да подаде оставка? Баце, баце, сладко нещо е властта, нали, и много добрезнаеш, че слезеш ли от каручката,просто народа толковате обича,че няма повече качване... И още нещо, Баце, добре чене си жена, че с този мек характер, и с тази промяна на мнението 3 пъти за24 часа, и кактоне можеш да отказваш нищо на висшестояшите "началници" от ес и юс, все в родилното щеше да си....

158

посмали малко!

преди 7 години

До Щом Тиквун е казал - Ето това е признак за всеобщата българска глупост - да гласуваш за който ти нареди партията, без да мислиш, без да се противиш. Просто повечето хора нямат глава на раменете си, а тикви...Иска ти се, но истината е друга! Просто повечето хора не вярват на другите, не ви искат!!! Така ламтите за властта, че не се удържате, ще се пръснете от злоба!!!

157

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Мене понеже от ГЕРБ ми плащат вечеря два кремвирша и чаша Арияна ше гласувам за РабФак *** Цецка Цачева - ако някой даде три кремвирша и две чаши Арияна ше гласувам тогава за него.

156

БЪЛГАРКА

преди 7 години

А АЗ МАКАР ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ДО СЕГА ЗА ГЕРБ ,СЕГА СЪМ НЕ РАЗОЧАРОВАНА А ВЪЗМУТЕНА ОТ НАГЛОСТТА НА БОРИСОВ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ,ЗАЩОТО АКО ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ ТО ВСЕ ЕДНО ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ. И ЗА КЪОРАВИТЕ ВЕЧЕ Е ЯСНО ,ЧЕ И ГЕРБ И БСП ЕДНА ГИ Е МАЙКА РАЖДАЛА И АКО СЕ КАРАТ ЗА НЕЩО ТО Е ЗА ТОВА ЧЕ ЕДНИТЕ ОТКРАДНАЛИ ПО-ВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ ! СЕГАШНИТЕ ВЛАСТВАЩИ ОТ 26. ГОДИНИ НАСАМ СА ДЕЦАТА НА ТЕЗИ ,КОИТО ВЛАСТВАХА ПРЕДИ 89 Г. И АКО НЕ ГИ СПРЕМ ПРОСТО ТЕ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ !

155

Анонимен

преди 7 години

Ало, Бойче! Бла бла бла! Кого ще убедиш да гласува, с какво и най-вече с колко? Тази търговийка на дребно ни докара до там, че за 50-100 канадски визи (в бъдеще време) продаде цялата икономика на България! А за 150 млн. евро - цялата територия! Как да те подкрепим и защо? Ти си АУТ, ясно?

154

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Работническия факултет РАБФАК е най- вишото учебно образувание в Балгария ! Цецка Цачева като член на БКП е завършила отлично, за това ще гласувам за нея за МАЙКА на Нацията

153

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 135То пък София една хубост... Три пъти за две години Самоковчанката модернизира "Улицата на мутрите"(Витошка, де). Що пари хвърли любимката на столичани. А те пък едни столичани-и-и - мякащи, мекащи, окащи, кряскащи, пияни, дрогирани, npocтаци, мошеници - цялата *** на БГ-то се изсипва тук, тъкмо текезесарските каскети се поочовечиха и тинясалото цунами заля жълтите павета. Клеясала мръсотия, прах, дим, храчки, бутане, денонощно стрелби, обири, убийства, спяща полиция- РОМАНТИКА

152

само така!

преди 7 години

До АнтиЕС-АнтиГЕРБ - Смърт на ГЕРБ!и на техните врагове!

151

Анонимен

преди 7 години

До КАРАКАЧАНОВстига с тия глупости бре.тоя,оня другия..симеонов,наядоха се,та никой не го интересува кво си ял и къде си спал,и имаш ли хляб..всички са за наказателен вот!

150

КАРАДЖАТА

преди 7 години

АБЕ ПРОГЛУШИ НИ УШИТЕ, ЧЕ НЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ОТ ПЪРВИ ТУР СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА? КАКВО СТАВА, АПЕТИТ ЗА ОЩЕ ВЛАСТ ЛИ ИМА.

149

КАРАКАЧАНОВ

преди 7 години

за ПРЕЗИДЕНТ !Борисов казва, че ще отвори " излаз към властта" на ДПС и ДОСТ. Мушмурок !Българският ОРБАН е КАРАКАЧАНОВ !!!

148

Щом Тиквун е казал

преди 7 години

Ако беше издигната от някоя друга политическа сила, Цецка нямаше да събере и 1% от гласовете. Ама понеже Бойко я издигна, сега се бори да бъде за кандидатът с най-много гласували за нея. Ето това е признак за всеобщата българска глупост - да гласуваш за който ти нареди партията, без да мислиш, без да се противиш. Просто повечето хора нямат глава на раменете си, а тикви. А после защо сме живеели зле и защо нищо не се променя към по-добро. Ето защо - защото не можем да мислим сами.

147

валентина

преди 7 години

от Всички кандидати,единствен,имащ образ на нормален политик е Калфин,само да беше независим..

146

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Каня сички хомо-сексуални симпатизанти на ГЕРБ на събрание - среща пред тоалетните на централна гара в 20 часа днес.

145

Безумие е

преди 7 години

Цачева доста яко се изложи на дебата с Радев. След всички несвързани и противоречащи си неща, които изговори, шансовете й да стане президент рязко намаляха. Пък и би било безумие такава жена да е представителното лице на държавата.

144

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАоо,изобщо не ми е къса,много добре си спомням и орешарски,черен ми е на въглен,всички са ми черни,спокойно!всички са за изритване,до един,и да освобождаватпарламента,после е тама 10 човека да има,по една минимална заплатка,и така..

143

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Апропо, заглавието манипулира "българин" не е = "български гражданин"

142

Анонимен

преди 7 години

Мене ми плащат да пиша тука колкото да си купя два кренвирша Леки и една Ариана да има какво да вечерям, мене това ми стига. И ви казвам пак че Цачева е *** ама ше гласува ме за нея щото от ГЕРБ ни плащат кремвиршите.