18

Анонимен

преди 7 години

Абе кой е тоя Румен Радев, дайте малко инфо хаха Ние така си избрахме и Плевнелиев! Кой ни посочат и ние юруш , без да знаем къв е кой е за кво се бори! После да не ревем пет години, питам!

17

Анонимен

преди 7 години

В чужбина всички ще гласуваме за Трайчо.Комуниста Цачева срещу комуниста Радев е заблуждение за наивници.Те са статуквото и модела Кой.

16

Анонимен

преди 7 години

Гереберастките манипулативни агенцийки, начело с ГАЛЪП и АЛФА РИСЪРЧ започнаха с промиването на мозъци. И в най-добрите си сънища Тетка Цецка не може да събере повече от 8 %. Българите мразят ГЕРБ и ще го покажат на Изборите !

15

М, да ...

преди 7 години

Допълвам към пост 19!Речите на ГЕРБ са общи клиширани приказки! пп Кой ще гласува са такива толупи, бре?

14

Бай Иван

преди 7 години

Това ще са най-тъпите избори правени до момента в България. Нито един от кандидатите не блести с нещо освен с идиотщина, простотия и *** физиономи. Да ме прощават всички партии, ама толкова ли не можахте да намерите поне 1 читав кандидат ?

13

Само да питам

преди 7 години

Ами ако "не подкрепям никого" спечели изборите, КВО ПРАЙМ...? Трябва да назначим господин Никой за президент...!?

12

М, да ...

преди 7 години

Цецо и Цецка никой около мен не им симпатизира! В Цеца няма нищо женствено, а напротив! Погледнете как се е облекла, погледнете отстрани силует на ... /не се различава от Цецо и далеч по нежната половинка да нея, т.с вицето/! Отвратително! Безвкусно!

11

еделвайс

преди 7 години

Какъв балотаж бе, хора?! Радев ще спечели още на първия тур! Условието е едно- честни избори с паралелно броене. Прави ми впечатление че за външни наблюдатели не се говори...... Би било редно, все пак и референдум има! Не претупвайте работата!

10

Анонимен

преди 7 години

Защо социологическите агенции продължават да лъжат за Цецка Цачева след като всички анкети сочат убийствена преднина за Румен Радев.Кого интервюира "Алфа рисърч"?Избрани от ГЕРБ хора,за да внушават на населениуето колко добра е кандидатурата на ГЕРБ.ЗАСРАМЕТЕ СЕ,БЕ!

9

Анонимен

преди 7 години

Добре ве, Цачева 29% , ами тоя Радев от каде на каде 21% от нафталина изкараха некакъв, и вече му се гласува доверие! Българина май, доста простт се оказва

8

Българин

преди 7 години

"Не подкрепям никого" е скрит глас за леля Цецка! Ако сте анти-ГЕРБ, не гласувайте с "не подкрепям никого"!

7

Анонимен

преди 7 години

Цачева първа????Що за *** герберастка пропаганда??!!Радев е човекът!

6

Съвет

преди 7 години

Хора, вместо "не подкрепям никого" гласувайте за Трайчо Трайков! Така ще имаме на балотаж истински български кандидат! Всички останали са маскирани руски къртици!

5

Нас

преди 7 години

То е написано в квадратчето - не носят отговорност за манипулации и селекции!!!

4

Анонимен

преди 7 години

АКО "не подкрепям никого+ ИЗЛЕЗЕ НА ВТОРО МЯСТО, БАЛОТАЖЪТ ЩЕ Е НА ПЪРВИЯ С "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО". И едното е квадратче и другото е квадратче.

3

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Браво на г-жа Цачева ! Ето че сме първи, да видят хората и да са спокойни, че ние ще си спечелим изборите както винаги. Дано да успеем да вземем поста още на първи път, за да покажем на народа че ние сме все така силни и сплотени.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за Митьо Пищова, поне кюфтета и кибапчета ще дава.

1

бат бочко

преди 7 години

Много подценяват Каракачанов.Абсолютно умишлено.