181

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 290На позитано изпращяхте брутално. Викаш, няма никаква връзка с икономиката на държавата и живота на хората ? Е, в диктаторски и бананови републики като Русия може да е така. В България и Запада не е .

180

Анонимен

преди 8 години

Абе, Русия построи ли си първата АМ или я отложиха за след 10 години ...отново.

179

Анонимен

преди 8 години

До Прасе с каскаАко знаеш за руската мафия, ще бягаш надалеч от там.

178

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 285При ГЕРБ първи мандат и втори милиарди усвоени от еврофондовете, строеж на инфраструктура, осветляване на икономиката, повишаване приходите от данъци и такси, значително и несимволично увеличаване на обработваемите площи, рекорден финансов излишък, икономически ръст, намаляване на лихвите по кредитите, несимволично повишаване средните доходи. При БСП - Виденова и Луканова зима. Станишевски заменки за милиарди, доганови замъци и изцепки, поза партер пред Путин.

177

Анонимен

преди 8 години

Ами не винаги бюджета има чак такова голямо значение. То е същото като икономиката. Какво общо има икономиката с живота на хората? Гърция е много назад като икономика, ама като стандарт на живот е много напред в класациите. Турците само могат да мечтаят за стандарта на гърците. Ама нека са икономически много над тях. То силна икономика не значи, че народа е добре.При ниски заплати печелят работодателите.Икономиката цъфти, ама народа мизерува.Та САЩ имал бюджет.А в Сирия как така Русия ги смаза?

176

Анонимен

преди 8 години

Американските военни като ракова тъкан са се разсеяли по цялото земно кълбо. Гетата в големите американски градове, където бедните стържат дъното се разрастват все повече. Американския дълг достигна 22 трильона, а военните им разходи се увеличават. Създадоха ИД, сега "се борят" с нея. Къде е "великият американски просперитет"?

175

Прасе с каска

преди 8 години

Кака Зелка в нова пропагандна статия, колко били зле в Русия.Я вижте нашата *** първо. Мафиотите се стелят в градовете и после се правят на невинни овчици. Нямаме армия и де факто сме окупирани и никой не ни пита дали искаме американските бази. Правосъдието и полицията са уникум в света - жертвите винаги са виновни. Да не говорим за ония *** дето ги изхранваме и ако се надигне глас почват да ни обвиняват какви сме расисти.Да ви е честита Демо(но)крацията ***!!!

174

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 282Нищо, но джуджето е заповядало изготвянето на нов план за преструктуриране и модернизация на армията. За тази цел ще трябва обаче да се напъне и да продаде още от богатствата на Русия.

173

Анонимен

преди 8 години

Русия е зле заради комунизма. Те обаче забраниха КПСС през 1992 г. и тази партия изчезна завинаги. Докато при нас БКП не беше забранено.

172

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКъде се развива бе друже. От 10+ години съм в държавната администрация, и мога да ти кажа, че кадрите на БСП за по-малкото зло. ГЕРБ просто са огромни демагози, а първото им правителство просто нямаше НИКАКВИ кадри. И разбира се хората ги подкрепят, защото видиш ли, алтернативата са злите комунисти-престъпници-убийци :) Почнаха си пак да си плащат за медии, статистики и прочие. И аз бих ги подкрепил, ако нещата се развиваха, ама като гледам няма шанс да е скоро.....

171

Поручика

преди 8 години

България е на това дередже, понеже онези същите гнасни фе-калии, които ни строяха "спциализЪма" преди, сега изкупиха икономиката на страната и ни строят "демокрацията". Колкото "социализЪма" ни беше социализъм, толко ни е и "демокрацията" ни е демокрация. Вината на Брюксел и Вашингтон е в това, че се договориха с тях да получат безпрепятствен достъп до територията и послушание в политиката срещу свобода на гнасните фе-калии да ни крадат и унижават.

170

Анонимен

преди 8 години

Някой хваща ли приликата между Жужи и Ким Трети? Е армията на Жужи е с по-малка численост, но се старае!

169

Анонимен

преди 8 години

Ето - веднага руските *** почват да хвалят голямата войска на Русия.А това храни ли народа на Русия - не, даже само харчи още пари.Сащ - годишен военен бюджет 390 млрд $.Русия - 10 млрд $Представятели си чудовищната мощ на САЩ, руснаците просто издъхват, като говорите за военна сила :)))

168

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен..................Руските спец части скоро време ще се удвоят и ще станат около 75000.........Тия части искат пари. пари се иска и за цялата тази милитаризация, която я прави джуджето. Пари струват и ученията, които по мащаба си надминават тези от времената на Студената война. Пари струват и войните в Сирия и Украйна. Именно това ще изяде главата на путин и Русия ще последва съдбата на СССР.

167

Анонимен

преди 8 години

Който не е ходил в Русия, той не знае на какво дередже е руската кочинаа.

166

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 263"Вероятно путинофилите ще са щастливи части от България да станат руски..."Те ще са щастливи България въобще да изчезне. Путинофилията върво ръка за ръка с българофобията!

165

НЕ Е ВЯРНО

преди 8 години

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ЗЛЕ....ТЕ ИМАТ БОМБИ, САМОЛЕТИ И РАКЕТИ......Е ДРУГИ НАРОДИ ИМАТ КУЛТУРА, УНИВЕРСИТЕТИ И ИТ ТЕХНОЛОГИИ, НО КАКВО ОТ ТОВА. РУСИЯ ЩЕ ПЛАШИ И ЩЕ ВСЯВА СТРАХ ЖИВЕЕЙКИ В МИЗЕРИЯ, НО ПУТИН ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ! ПРИ НАС НЕ Е ЛИ СЪЩОТО---БОКО , СТАНИШЕВ И ДОГАН СА ДОБРЕ, ОСТАНАЛИТЕ ДА ДУХАМЕ СУПАТА.

164

Анонимен

преди 8 години

Защо когато някой коментира, че Русия е зле, веднага русифилите почват да плюят България?Ами много по-добре сме от тях.Който иска повече - бяга на Запад, а не в Русия.И руснаците правят така.Но защо плюете България, а хвалите Русия, ***?

163

Анонимен

преди 8 години

Денег нет, но вы держитесь!

162

Анонимен

преди 8 години

Руските спец части скоро време ще се удвоят и ще станат около 75000. Т.е. нашата армия по няколко пъти. И това са им елитните сили, т.е. баретите, дето могат да работят при всякакви условия и да действат с всякакво оръжие.