48

Мартин

преди 7 години

До АнонименОт векове, Значи повече от един век, но това са подробности..

47

Анонимен

преди 7 години

50 Морски какви цифри и данни може да има в тъпата ти тиква , и да има какво отбира тя от тях

46

Мартин

преди 7 години

Америка след около 4 5 години ще е регионална сила, ще плашат латино гаргитеи, друго не им остава. От Русия получиха среден пръст, не ги *** за слива. Янките не могат да си простят, че на тази планета има някой, който им разваля математиката. Но вече не само Русия, Китай и те ги посрещат без самолетни стълбички. Ще има много як секс в скоро време и обработеният ще американският гггъъъъзззз.

45

SpaceX

преди 7 години

45 Такива , при превземането на централния остров Хокаидо и до капитулацията на Япония Зверства ли , знаеш ли какви зверства са извършвали японците в Китай , Корея , Филипините , Сингапур и навсякъде до където са се добрали. Такъв враг се бие категорично и се гони до дупка както и с Хитлер.

44

Морски

преди 7 години

На промити НПО мозъци каквито и цифри и данни да им изкараш те повтарят това което са им написали от Американското посолство.Видяхме ви,наркоманчета,през 2013г.пред Народното събрание.

43

теофан

преди 7 години

Днес на морето се запознах с един пиян украинец. Като го попитах защо така пие ми отговори. Страната ми се разпада благодарение на американците които ни излъгаха! Обещаха ни по добър живот а сега у нас е война , убийства, банди, пресръпност, корупция. Украйна си отива а у вас е спокойно няма война. Борисов е мужик!

42

Анонимен

преди 7 години

44, преди три века и много европейски държави не са били държави... Примерно Украйна.

41

еделвайс

преди 7 години

Русия има база в Сирия, и е естествено да има отношение към събитията в нея. САЩ по какъв повод се мяркат в този регион?!

40

Тату

преди 7 години

Нас не догонят, нас не догонят...Щото Кери не може дя тича!Да пратят Обама да го гони!

39

Анонимен

преди 7 години

42, какво предлагаш? Човечеството да забрави зверствата ли? И какви милиони са били спасени...?

38

Анонимен

преди 7 години

Москва от векове е била в устата на триполовите------------------------41 Колко века Марти защото до преди три века Москва не е имала кой знае колко работа а с ЕВропа

37

Анонимен

преди 7 години

Кой бе, афро америката ли? Па тия до 20 години ще са като юар. Само кафяви хора ще щъкат! Белите - в резервати. От сега е ясна работата.

36

Анонимен

преди 7 години

40 Ох любимата ви тема за Хирошима Французите са казали много отдавна :На война като на война Така е трябвало за да се спасят милиони човешки животи .......а и за да се покаже на чичкото с мустачките че не трябва да има претенции по-големи от тези които вече е предявил към Източна Европа Какво за Хирошима като само преди 16 години Грозни беше изравнен със земята и жертвите не са по малко макар и без такива бомби .

35

Мартин

преди 7 години

Москва от векове е била в устата на триполовите, така и ще бъде. Навремето съюза беше страшилището с атомният си арсенал, сега картинката се повтаря. Москва не я мислете, там народа знае 2 и 200, ще преживеят всичко, за това янките ореваха орталъка, часовника тиктака, времето тече а руснака е горд да бъде такъв, какъвто е. При дебелата американска пасмина нещата не стоят така, ако нямат по 6 бургера и три коли за деня почват да вадят пистолети и да се трепят. Русия е била и ще бъде СИЛА.

34

Анонимен

преди 7 години

36, ако атомните бомби над Япония считаш за лъжа, вероятно съм излъган. Ако не- явно цялото ти семейство сте със синдром на Даун :)

33

Анонимен

преди 7 години

AMERIKA vaoruji i trenira siriyskite kyurdi,te se nadqvaha na kyurdite no ERDOGAN im oburka smetkite i sega amerikancite nqmat nikogo v regiona osven kyurdite,pulna izolacia

32

Анонимен

преди 7 години

37 Русия е в криза и то системна , но морски не е задължително да си имаш понятие от тези неща , все пак би трябвало да си ходил на училище ,а ти не си .

31

Морски

преди 7 години

КОЙ е в криза!!!!САЩ с дълг 22 трильона!Русия с дълг 250 милиарда.А погледнете реално на нещата.Слава на Русия!

30

Анонимен

преди 7 години

35 Това кой те излъга , много си лековерен , да не би да си ***

29

Анонимен

преди 7 години

33 истината, че сащ са терорист номер едно на планетата.