39

Гладен редактор

преди 7 години

Обачи, да знайти, той изверг. Той вадил съби на хора с клещи, вадил и други рабти. Само и само да прай шака-шука с него. Сичко правил той. Той изверг, аз ни съм гусин съдия, аз ни съм прстъпница. Той по голям от мени. Нищо че да проститурвам не е закон, и аз извън закон ама тоз два пъти извън закон. Затуй аз на него убих, щот той повечи от мен извън закон, гусин съдията... Тъй сига чи мени ни закачайти, ама вижти ко каза абоката за тозчувек. Той много голям пристъпление правил, ама много голям..

38

Анонимен

преди 7 години

Чета историята и странно ми напомня на една друга , пак с отличничка, пак за чудо и приказ, само дето поводът е различен - едната гледа снимки, а другата ще решава бъдещето си...в хотелска стая и....водка.И накрая лошите чичковци...Има да слушаме много такива истории, а колко ли не сме и чули?Та, мисълта ми е за...образователната ни система?Докога ще произвежда "отличнички" само по оценки???? А в живота, кога???

37

Гладен редактор

преди 7 години

Начи... тъз хистория, братчето ми, ще свърши така:Тука, тъз девойка, кат не й платил тоя изверг и тя решила да го убива. Ама да го убива наистина, щот кинта няма за услугата и тя са знервила и пстъпила към пъклен план в изпълнение. И после казва: *** мен *** знасилиха, затуй му играх брадвата в черепа. *** ко от туй, че проститурвам, нали тряба да са храня и аз. Обаче той мен гладна оставил, не дал пари и аз го сгомнясах. Обачи, да знайти, той *** знасили, не за друго, знасили ***.

36

Анонимен

преди 7 години

Да. Става все по-заплетено. Забележката на адвоката, за серийната убийца на рецидивисти е доста не намясто. А този рецидивист стана такова страшилище, че се чудя как изобщо е живял в този град без да бъде линчуван.

35

Завещавам Ви Здраве

преди 7 години

... най-добрия бестселър за здраве - книгата *** - *** . *** . com

34

Анонимен

преди 7 години

Група съдии, прокурори и адвокати са завели дело срещу Мария за пропуснати ползи. Все пак Боню фаса е бил голям техен спонсор. Та какви кинти могат де се изкарат от сервитьорката?

33

Анонимен

преди 7 години

До лайнарДюд, едва ли си обективен източник, а най-вероятно - не си и страна по случая, така че освен да си чешаш езика, друго нищо съществено

32

спукано гърнето

преди 7 години

Деца, будалкат ви. Нали тя е извършила убийството. Какви доказателства може да предостави, че се е опитал да ги изнасили!? Оня казал това за него друг казал друго за него и това веднага е истина. Предполагам, че тя убила/неубила се използва като маша за да бъде оправдано убийството и гледат как да скрият истината. Тази наистина е за затвор щом е убила или се прави на убийца.

31

Кон

преди 7 години

Сашо със статията и заглавието държи първо място по лъжа и липса на морални задръжки! Браво Сашо, истински пример за роден журналист!Разбира се, че няма как да е вярно това с ваденето на зъбите. Адвокатът и той човек, лъже, какво да прави? Тези лъжи само усилват съмнението ми, че момичето е невинно. Нищо че са в разрез с християнския морал за мъртвите.Според мен го е намушкала уж леко. И двамата не са разбрали какви са пораженията. Прокуратурата затова обвинява за непредумишлено убийство.

30

Анонимен

преди 7 години

Е в колко тежък шок може да си ако не извикаш веднага бърза помощ и полиция, а на другия ден се обличаш, обуваш и тръгваш към мястото на УЖАСА.Тежко психическо състояние е също паниката за това какво да говориш сега.

29

Адвокат Димитров

преди 7 години

Убития Богдан Динев на закуска хапваше малки бебенца !

28

Анонимен

преди 7 години

Веднъж и аз казах на една грозна женена жена от вежливостЗдравей как си красавице?и тя каза на мъжа и че съм я свалял, за да предизвика ревност в негои да покаже на всички, че е желана и красива.И се оказа , че съм свалял женени, за малко изнасилвач даже.Та има такива женски екземпляри.

27

Lele

преди 7 години

Дори да е отишла за пари, дори да е била наркоманка, дори да е *** - отново държавата е виновна. Уродливата система е направила от това момиче тези неща, АКО ИЗОБЩО СА ВЕРНИ!Ако родителите са ви бедни, всеки ден се пускат възхваляващи новини за мутри и съученичките ти са винаги с хубави дрехи и последния айфон - това кара някои момичета да излизат извън контрол и да се изкривяват според системата - както ин-ян. В училищата е пълно с батки, дилъри и *** - културни деца почти няма.

26

Чърчил

преди 7 години

В една такава случка е редно да се чуят и двете страни...само че другата страна е на оня свят и няма как да се защити...затова адвоката на "потерпевшата" може спокойно да твърди че дъртия ритуално се е самоубил а малката се е опитала да го спаси и затова е изцапана с кръв...

25

Анонимен

преди 7 години

Познавах Фаса и винаги съм се чудил,как на едно място могат да се съберат най- отвратителните човешки качества и черти!

24

Анонимен

преди 7 години

Ако финансираше политиката ББ щеше да назначи охрана да я пази.

23

Анонимен

преди 7 години

До МироМиро, кебапчетата се пекат на Бузлуджа, а ти ръсиш тъпотии тук.Бегом на опашката...

22

Анонимен

преди 7 години

който търси изгода и пари и заменя интимни отношения за товаще бъде наказан от господмомата утре ще заколи мъжа си, и ще го обвини в агресия.ще страдат още момчета от това невинно създание

21

Анонимен

преди 7 години

Убитият с нищо не е допринесъл за държавата.

20

Миро

преди 7 години

Братя Българи,за да сме в такава система на престъпници и всеки ден да стават престъпления са виновни Бойко и Бъчварова!БОЙКО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ!А ПРЕДАЛЯТ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!Президент ли ще го правите?! Изгонете ги!!!Браво на момичето!Смели и серозни хора трябват на България!!!