16

Анонимен

преди 7 години

Петров майчинството е 2 год. Кой да и гледа децата? Това че дерибействат над децата е друго нещо. Това е психически тормоз. Да крещиш да обиждаш. Да унижаваш и да вменяваш вина.

15

Край

преди 7 години

Прав си Дядо Тончо - здравия Разум напусна страната ни.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз мислих да сложа тайно камера с микрофон в яслата на детето ми. И там имаше доста изцепки, но лелките ги поставих на място.

13

!

преди 7 години

"Това не е честно да се прави спрямо колегите и спрямо детската градина. Това нещо е абсолютно незаканно и не вярвам, че може да има човек, който да използва детето си по такъв начин за такива нужди. Аз не вярвам на този запис"Ами пуснете легални записващи устройства в детските заведения тогава. Щом смятате, че сте чисти като сълза, не виждам какво плаши да го направите. Обаче не ви стиска, понеже знаете, че истинските *** са масата персонал, работещ в яслите, градините и училищата!

12

Дядо Тончо

преди 7 години

Едно време Баба Тонка имала 7 деца и всички на градина ходели, където с тях се отнасяли много добре

11

Анонимен

преди 7 години

Мили майки, нищо и никой не може да замени семейната среда, семейната сигурност и в частност кой може да замени в детските сърчица любовта на майката- никой. Аз не одобрявам изоставянето на децата в институция по 10/12 часа и прехвърлянето на отговорността за болести и лошо възпитание на децата. А представяте ли си как един човек полага грижи за 25/30 деца- ами наистина колкото може. Отвратително е стореното от майката- ако нямаш доверие на хората- защо си им посветила най скъпото.

10

Родител продължение

преди 7 години

Решението е видеонаблюдение в групата със запис. Всеки родител посредством име и парола да има възможност да наблюдава какво се случва с детето му.Да видим тогава дали толкова често ще пушат лелките пред сградата

9

Анонимен

преди 7 години

Тези самозабравили се тьотки,са царе на това да вменяват вина. Ей я тази изтрещялница. Виновен е този който е посмял да надзърне в това сборище на крещящи ненормалници. Затова IP камери навсякъде и да не могат да гъкнат тези психари.

8

Родител

преди 7 години

Ако детето ви не желае да ходи на ясла или градина то може да бъдете сигурни, че виновен за това е обслужващия персонал. Моето дете в яслата са го заключвали в спалното отделение когато е плачело заедно с други плачещи деца за да се "успокои". Питах директорката това педагогически подход от 21-ви век ли е? - само мълчи и мига. Сега в градината госпожата го хвали, че не се замесвал в конфликтни ситуации. А като попитам защо се създават конфликтни ситуации пак мълчание.

7

Коцева

преди 7 години

Един ден в градския автобус чух разговоро между две такива "лелки", като едната обяснваше как като и писне мокрила главите на децата и оставяла прозореца отворен, на другия ден идвали само половината на градина и така и било по-спокойно.

6

Анонимен

преди 7 години

И в 67 одз е същата работа.Крещят като луди, карат се на децата, унижават ги,обиждат ги. Това не са педагози, а са истерични психопати, на държавна хранилка.Далавери с допълнителните дейности,муфтят пари за щяло и нещяло, а наближат ли празници, месец по-рано размятват списъци за това, кое дете как ще посещава градината, да не се преуморят случайно.Вечер в пет часа тропат с торбите в коридорите.А да не говорим че се държат като ОПГ,а класацията по психопатия се води от лица като павлова,иванова

5

Parcuc

преди 7 години

Хранят децата с най-долните хранителни продукти, крещят им като на животни, извеждат ги навън когато е студено и ги разболяват и накрая ти искат и рушвети. И накрая родителите били виновни, жалки нещастници.

4

аз

преди 7 години

правилно и подкрепа на майката ,директорката да не изопачава нещата а ДОБРОВОЛНО ДА СИ НАПУСНЕ .А няма срам тая уж директорка

3

Балтона

преди 7 години

А на тази толупка директорката няма ли кой да и бие шута? Лелката биля излязла в болнични. Ами те всички които сгазят лука правят точно това с цел да се изкарат че са късогледи и пеят в хора.

2

петрова

преди 7 години

"леля", "госпожа"... престанете да насаждате простотия.

1

Анонимен

преди 7 години

като не иска да и обиждат детето - да си го възпитаав сама или да го прати в друга градина.