28

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТочно така 25, Божо се прави на света вода ненапита а забравя че и в момента българите напускат родината си благодарение и със усилията на приятелите му комунисти и ГЕРБерасти !? Щели да подменят нацията ? Ще вкарвали у нас други които да им се гърбят за стотинки и трохи, а те пак да са шефове и управляващи, а той пък ще ги "учел" на история ? ?

27

Анонимен

преди 7 години

Няма друг начин за спасение на тази мртва държава и на пркаженият и народ. И стига сме се правили на бели хора, на елфи, на снежанки... Защото по-скоро сме ***.

26

Анонимен

преди 7 години

Народен съд за Иван Иванов!!!Кой те е упълномощил да говориш от наше име пред чужда държава, да подменяш исконното население на България, кой? Камък и дърво ще обърнем, само да ти засвидетелстваме народна обич!

25

роси

преди 7 години

То да ги внесем , ама трябва да ги и храним, а то вече няма кой да работи за да храни тоя народ от пенсионери и социално слаби. Та който ще ги внася да извади и пари от джоба да ги храни, и да ги пази , и да ги лекува и така.

24

ля ля

преди 7 години

против

23

vse edno

преди 7 години

Когато *** и Пульо влязат в парламента, освен смешно става и опасно.....

22

уууууууууууууууууууу

преди 7 години

Бай Тошо-бай Тошо ви трябва на вас-мекерета продажни,и лагерите трябва да се възтановят,за такива "политици" като тоя зам. прецедател.................

21

Българин

преди 7 години

Значи няма да направим така, че да се раждат повече българчета, няма да направим така че селата и бедните райони да се подобрят, няма да влагаме в образование ... а ще внасяме *** с друга култура, език и начин на живот и ще ги облаородяваме ...АМА ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛИ, ЗА КИНТИ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ МАЙКИТЕ СИ, ЗЕМЯТА НА ПРЕДЦИТЕ ВИ ... АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ БЪЛГАРИ И СЕ СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА ... СМЕНЯЙТЕ СИ ИМЕНАТА И ОТИВАЙТЕ ДРУГАДЕ ...

20

Анонимен

преди 7 години

време е да се умешем стига сме се правили на чиста раса , няма такова нещо

19

Анонимен

преди 7 години

Поредния "гений в политиката" ? Ще ми пълнел селата с мигранти /защото тук става въпрос за мигранти а не за наши сънародници/ ? А замисля ли се този "гений", че тези хора са мюсулмани, които не ги влече работата а ги интересува единствено религията ? Тези не са като нашите мюсулмани отраснали по тези места, и свикнали да се трудят !!!

18

Господ

преди 7 години

Тодор Живковия Комунизъм 1989 изгони работливите хора сега на ви мързелива *** Бежанци , наказание от Господ

17

Ф.С.В

преди 7 години

Ние не внасяме - НИЕ имаме квота като Европейска държава и тя е няколко стотин бежанци---Сега понеже било безлюдно - Това с внасянето го е измислил виден герберист за да покаже на Европа как ще я спаси от наглите чернооки е чернокожи мързеливци налазили нейното лицемерно двулично население което винаги си прехвърля проблемите към нас Балканите !

16

Възмутен гражданин

преди 7 години

Къф е този иванов, че говори такива глупости! Нещо се прави на меркел. Да не засмуче като нея. За начало върху него ще се излее народната любов.

15

Владо

преди 7 години

И тия като почнат да копат и орат ...

14

Анонимен

преди 7 години

ще стане военно време, а знаем как се постъпва с предателите тогаваИване, бегай

13

Анонимен

преди 7 години

Иван Иванов направо ни отчая.

12

Анонимен

преди 7 години

Тези в Реформаторския блок всички ли са изкуфели? Има ли един нормален?

11

zeus

преди 7 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.Х. БотевНяма какво повече да добавя!

10

Анонимен

преди 7 години

Еми политиката на ЕС беше да ни се разбие икономиката. На разни нереализирани бездарни комсомолски секретари им се даде власт и резултата е налице.Европа толкова мрази собствените си граждани, че е готова да ги замени с всякаква из'мет от гз на географията. Вие какво постигнахте с вашите джа'гали във Франция и Англия? Едно евтино мултикултурно ла'но! Прав е Божидар Димитров - вместо да подкрепяме хора със сроден произход и самосъзнание на нас ни се налагат всякакви полуфабрикатни форми на живот.

9

Анонимен

преди 7 години

Те идват дано станат достатъчно за да се справят с българските дебели полицаи и мижавата армия за да освободят българския народ ОТ ПОЛИЦЕЙСКИЯ ТЕРОР