80

Наблюдател

преди 8 години

"Мащабната акция - проверени 7 заведения" в С. Бряг ! Наистина мащаб но към възможно най--малко,предвид че са поне 700!! Върхушката определено смята народа за кръгли ***, ***,късомозъчни,.... изобщо всички за "Чистачки от Факултету"!

79

до 90

преди 8 години

Това че печели изборите...Путин и Ким Чен У го правят с по-голям резултат. А нй-добър държавник...момче ходи ли на лекар....след като всяка година един малък град от 80 000 души изчезна бягайки от БГ за какъв държавник говорим....Този геноцид над българите се организира от БСП и милиционерско-мутринката мафия, на която виден представител стана и шофьора на Маджо....е, всички знаем кой е той?

78

Анонимен

преди 8 години

Как може да удариш своите. Гарантирано от Герб - 3 дни!

77

Мънго Джери

преди 8 години

Вица на деня!! Ха,ха......!! Все пак идват избори....лъжците т.е. партиите вадят торбите с лъжитеНо лидера си е лидер, никой неможе да го надмине! Неговата "торба" равна няма!

76

Анкета

преди 8 години

Много платени гербари в този сайт

75

Анонимен

преди 8 години

Другаря пак пише неуморно против Борисов , ама вече никой не го чете . Каквото и да пишете Борисов си остава най добрия Държавник на България . Доказателство е , че печели всички избори до сега , а БКП-БСП се спихна до 5-6 % подкрепа . Амин .

74

Дочо

преди 8 години

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

73

Анонимен

преди 8 години

инетересно, и мaймyнa е цензyрирано.....

72

до 82

преди 8 години

КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ТОГАВА. ДАНЪЦИТЕ ,ВОДА,ТОК,ТРАНСПОРТ ЩЕ СЕ ПОВИШАТ С 500 %Аз ще ти кажа кво правимЩЕ БУТАМЕ ПРАВИТЕЛСТВА ДОКАТО НЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТАНЕ СРАХУЙ СЯ

71

Анонимен

преди 8 години

Ахахахаха. Току що гледах едно клипче, дето една *** сама се удряше по главата и като прочетох заглавието....ахахахаха

70

Анонимен

преди 8 години

A OBSHTINR4ETO KOETO ORGANIZIRA SRE6TATA 6TE GO NAGRADQT LI???? ZA NEGO NE6TO NI6TO NE SPOMENAVATE

69

Анонимен

преди 8 години

Сети се! МУТРО

68

brat4eda

преди 8 години

6te se raz4isti konkyrenciata za na6ite xora, krizata ni ydari bre deistvai po barzoo

67

Честен човек

преди 8 години

Едно време баба ми казваше, че който лъже ще му се пукне шкембето.Тъй, че стойте далече от пужарникарина!П.П.Все си мисля, че на един премиер не му прилича толкова нагло да лъже!От друга страна, още при появяването си в политиката, Борисов изсира9ше лъжа след лъжа и народа нали още не беше разбрал що за ментърджия е го избра.И сега бандьогите си живеят охолно. При това полицията е на щат при тях и ги пази.

66

БАБА КУНА

преди 8 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, ДА УДАРИ СЕБЕ СИ.

65

4efo

преди 8 години

Най- големият продажник и гробокопач на България - Бойокоглу!

64

Анонимен

преди 8 години

Сега кремълските бандити ще пратят сигнал до премиера ,след което някой министър ще бъде командирован спешно до Москва и всичко ще си дойде по старому хахахачорнами делами,тез наркотици струват пари и трябва да се продават,хахаха що си мислите ,че Бойко ще им секне печалбите ?Поне да кажат сега на кого да си плащат рекета хората,може ли на племенника на Митьо?

63

грубиян

преди 8 години

вече си представям как добрия премиер Борисов стои пред огледалото и бие шамари на лошата мутра Борисов.

62

Анонимен

преди 8 години

Достатъчно е премиера да командирова онези с непоносимост към наркотрафика Сидеров и Чукало и на слънчака ще има вечен мир

61

Анонимен

преди 8 години

Е добре тогава който е доволен от тиквата да ми цъкне + ако ли не - да видим ? Аз лично не съм доволен и за тва живея от години в чужбина с надеждата да се върна в БГ