47

Анонимен

преди 8 години

До тиквДА!! При Бойко всичко расте!! Най-вече АНАЛистичния диаметър на руските ***!! Гарантирано от ГЕРБ!!

46

турчина

преди 8 години

Ердоган който също като Бойко не владее чужди езици го каза още преди години, че "икономика се гради с производство". С кредити, с усвояване на пари за калпав строеж от "наши фирми", с откриване на паркове с прясно боядисани три пейки икономика не се гради. С аптеки, банки и магазини икономика не се гради. С внос на чесън от Китай и мачкане на дребния и средния бизнес не се гради.Ситуацията е плачевна.

45

бай Петко

преди 8 години

Драги софиянци, след всички тези бръщолевици пак отивайте за гъби...

44

Анонимен

преди 8 години

Баце, имам чувството че ще ти изгладят Арманито без да ти го свалят от гърба!

43

тикв

преди 8 години

ПРАВ Е БОКО! ВСИЧКО РАСТЕ, А НАЙ -ВЕЧЕ ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ!

42

ДО БОРИСОВ

преди 8 години

Г-н Борисов ,При вас банка не е фалирала , прав сте .Кажете на Хората които работят , кои 5 Частни Пенсионни Фондове ще Фалират тази година ?Масово дават по 160 лева за прехвърляне от фонд във фонд , кеш дават Измамниците .

41

Миро

преди 8 години

Чакай малко.Борисов 1: 27 юли 2009 - 13 март 2013През този мандат пирамидата КТБ не се ли разрастна двойно? Ако беше спряна по-рано, щяхме да изгорим с по-малко пари.После имаше 2 временни правителства съставени от Плевнелиев. При тях нямаше капка власт, нали?И как сме с по-малък дълг, след като имаме дефицит всяка поредна година. И какви са тези приказки за излишък след като се прогнозира дефицит 2% от БВП за 2016г? Чак за толкова *** ли ни имате?

40

Комисаря

преди 8 години

А кой ПРЪВ разклати Банковата система , като се провикна от САЩ?И защо този никаквец не го подведоха тогава под отговорност за КТБ , за другите банки , та сега лъже така мазно?Лоши дни настават за българите - мутрите се качиха на главите ни!

39

Възмутен

преди 8 години

Проста справка в сайта на МФ за нарастването на държавният дълг показва ,че Борисов отново лъже като дърт ром,ама това за човек без всякакъв морал като него е нещо нормално,още утре ще е забравил какви ги е дрънкал днес.

38

До Борисов

преди 8 години

При теб България фалира вече !

37

Ислямът ке падне!

преди 8 години

Бегай Баце, кюрдите превземат днес Фалуджа, утре Банкия!

36

Психодиспансер Банкя

преди 8 години

Тая тиква седнал да споменава името на доцент Орешарски????... Тикво пълна със семки, при доцент Орешарски имахме 4 милиарда резерв и 5 милиарда дълг!..... Тоест имахме тогава само един милиард дълг! - Най ниския дълг от всички страни в ЕС! Сега при тиквеното ти управление имаме 25 милиарда дълг който ти взе!

35

Step by step

преди 8 години

Dai da go vidim toz rozov muzei, ba!

34

Анонимен

преди 8 години

Боце, значи народа да яде филийката с свинска мас, а ти прави банкерите още по богати!

33

Прав е

преди 8 години

Бацо,при него всичко расте-,убийства,самоубийства,обири,бедност,емиграция,смъртност,неграмотност,чалгаризация,държавен дълг и т.н.......

32

Анонимен

преди 8 години

До Василеврусофилите не лапат п.шки. Те лапат "путинишки"

31

Песничка от Посрано.

преди 8 години

"....гъ""а с роози накичи..."........

30

Василев

преди 8 години

Германия е велика държава, еврото е стабилно!Еврофондовете гарантират растеж!Русофилите да лапат п.ишки!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Баце, защо Арманито ти е смачкано!

28

Ухаааааа

преди 8 години

И външният дълг расте,и дупките по пътищата растат,и немотията расте,и помощите за онзи етнос растат,и отрицателният прираст нараства,и броят на младежите, заминаващи за чужбина расте ли, расте ...