79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109Всъщнос освен русофилите в Европа няма други уродливци.

78

Анонимен

преди 8 години

105, вярвай си за 40-годишното изоставане на русия във военните технологии.:))). Вярвай си, че ПРО-то пази от нещо:))ПРО-то са го сложили, за да има кой да обере първите удари при един масивен конфликт - уро.дливците от изцточна европа, а после и тези от западна:)))

77

Анонимен

преди 8 години

След като дойде АОК на власт направи същото срещу сръбските анклави в Косово.------------------------------104 Какво по точно е направила АОК че да се същото , кво ти рабира тиквата от това което се случва и се случваше в Косово

76

Анонимен

преди 8 години

103 И кво от това , просто бяха необходими години за да се узрее дорешението . Нямаше как вече сърби и косовари да живеят в една обща държава Сърбия след стореното от Милошевич. така и днес украинци и руснаци са така дълбоко разделени от това което направи Путин . Той на практика сплоти и консолидира украинската нация.

75

Анонимен

преди 8 години

101 и по какъв начин казаното от песков , че двамата не са военни е отричане бе:))Казал е, че ддвамата не са военни, а не че не са руснаци примерно:)Двамата в момента в русия ли са? А?! В русия са! Това само по себе си е достатъчно доказателство, че Русия не се е отрекла от тях. Лъжете като разпрани бе:)))

74

Боби

преди 8 години

До Анонимен 86Ано Умни След като дойде АОК на власт направи същото срещу сръбските анклави в Косово. Същото стана и в Хърватска и Босна всички в тая скапана Югославия по едно или друго време са осъждани за геноцид.Това е важно но не е Юридическата част на Казуса КосовоКазус Косово - Декларацията за НЕЗАВИСИМОСТ има предимство пред местното законодателство ако е подкрепена от Член на СС на ООН с право на ВЕТО.дерзай

73

Анонимен

преди 8 години

98, какво следствие бе? Милошевич през 2008 г. беше отдавна вече извън властта, че даже май беше и в хага. Нали милошевич им е бил проблема? Защо тогава през 2008 г., когато никой по никакъв начин не е заплащвал вече албанците, на последните им беше позволено да създадат собствена държгава и по този начин потъпкаха принципа за ненакърнимост на следвоенните граници в европа? Създадохте си прецедента и сега ще си сърбате попарката до последната капчица:)))

72

Исти

преди 8 години

Съветския съюз беше откровено антируска държава- значи русофилите са длъжни да го мразят!

71

Анонимен

преди 8 години

Днес е един хубав ден за украинската демокрация и един лош ден за руския рашизъм.

70

Анонимен

преди 8 години

97 Приключи ДА , приключи така както трябваше да приключи , руснаците си прибраха като п......ни терористите

69

Анонимен

преди 8 години

какъв геноцид се е извършвал в косовмо през 2006 година,бе?:)))кажи бе? 2006 година косово обяви независимост. Какъв геноцид се е извършвал към тази година?------------------Кво ад ти казвам , кво ти разбира тиквата , че да ти казвам и не е 2006 а 2008 и геноцида беше до 1999 а 2008 е следствие на това което извърши Милошевич

68

Анонимен

преди 8 години

хахаах, последният мит около който украинците градиха своята гордост - затворничеството на савченко вече приключи. Сега когато савченко се изпокара с всички в украината и на последният хохъл ще му светне, че само с гола русофобия не става.

67

Боби

преди 8 години

До Анонимен 84Ано УмниАко това беше вярно:Нямаше да има професионална АрмияНямаше за пръв път в историята на СССР/РФ да се разработват Високо ефективни и силно защитени бронетранспортьори/БМП/танкове. Леки авио десантни машини по 10-15т с тежко въоръжение имат от години за ВДВ и тези машини са в пъти по-евтини от Армата или Курганец семействата и на всичко отгоре от поне 10 години са в производство.

66

Жибор

преди 8 години

Много добре- правилен ход на Путин,той не е безнадежден случай.

65

Анонимен

преди 8 години

Сибир бил китайски?? Мечтите са без пари!

64

Анонимен

преди 8 години

86, какъв геноцид се е извършвал в косовмо през 2006 година,бе?:)))кажи бе? 2006 година косово обяви независимост. Какъв геноцид се е извършвал към тази година?

63

Анонимен

преди 8 години

Ave , tezi dvamata nali beha v otpusk .

62

Анонимен

преди 8 години

До 70от това, че някой е платил две унции злато за едно *** не следва, че *** стрива две инции злато. Просто копрофил си е платил.

61

ха-хаааа

преди 8 години

Тази още малко ще яхне метлата и ще отлети да се жертва наново. Май не и харесва това че са я разменили. А пък вие възторжено и се радвайте колкото си искате, анонимните де, които ги знаем кои са.

60

Анонимен

преди 8 години

84, какви глу.пости говориш, бе. Кой се е отрекъл от двамата руснаци? Я дай факти.Самият факт, че днес двамата са посрещнати от съпругите си е показателно докъде стигат глу.павите ви лъжи и дезинформации. Мързеливи мозъци сте:)