235

До 296

преди 8 години

Кое са съсипали, че нещо не разбрах???Родното производство с качеството от комунизма????Техните фирми са тук, благодарение на пазарната икономика и свободната търговия. Те идват тук с техните компании, ние търсим техните пазари и се опитваме да бъдем конкурентни.Това се нарича пазарна икономика.А, ти май искаш да ни изсипват парите...да не допускаме техни компании в България, че виждаш ли, ограбвали ни...но нашите продукти да ни ги изкупуват в чужбина...еее, man, няма такъв филм.

234

Злото Евро<->Б

преди 8 години

До До 290България няма да фалира, ако се управлява добре. Швейцария фалирала ли е без еврофондове.Ако ти работиш на пазара и се опитваш да правиш честен бизнес , а някой финансира конкурента ти с милиарди, кой ще победи?А конкурента може да употребява всички атрибути на властта срещу теб.А конкурента ти си изнася парите някъде на кайманите, а заплатите в България не нарастват с нито един европейски лев.Ако финансираш злото няма да направиш хората по-щастливи и по-богати! Запомни го.

233

Анонимен

преди 8 години

Е, хайде, точка на многото приказки. Все пак днес не е първи април.

232

До 295

преди 8 години

До АнонименТИ как мислиш, че ГЕРБ ще допуснат за министър някой българин от чужбина, работещ в Канадско министерство или германска банка???Ти как си го мислиш това?? Че и след това да не му се бъркат в работата и да не започнат да го натискат да дава поръчки на бокови фирми, на черепа и на Доган??Или да го защити, при подобни ситуации.

231

289

преди 8 години

Това което може да направи ЕС за България е да наложи санкции малко както на Русия, само че на стоките които България може сама да си произвежда. Вместо това те съсипаха местното производство, хората които работеха тук отидоха на запад да мият чинии и да пеят "мила родино" в метрото а от запад нахлуха с техните фирми и стоки кати ИКЕА (само пример, не е единствена) - всичко което се продава в ИКЕА можем да го проузвеждаме в България.

230

Анонимен

преди 8 години

Давай да видим, как ще стане това връщане. Но,кой знае? Нали са патриоти.

229

Анонимен

преди 8 години

До Умни и Красиви 3Ами, кажи ти, де! Явно много знаеш! Кой мислиш, че ще смени управлението и настоящия модел??Казвай. разбираш ги нещата. Няма да са умните и красиви...ти ли ще си? И как ще го направиш? Стига с коментари на кибик- нихилист. Казвай какво и кой трябва да направи...не само да оплюваш умните и красивите...И ти, лично, до сега какво си направил, за да промениш нещата...освен да пишеш по форумите??

228

До 290

преди 8 години

До АнонименТи май не разбираш, че ако не е Европа, България ще фалира. Крадливите политици ще я разорят след най-много година.И защо да не сме в ЕС? Да пътуваме и търгуваме свободно?? Защо?? И защо не трябва да има чужди компании тук??? Ти какво очакваш- немско представителство в България да ти плаща заплата като на германец??? Е, няма как да стане!!!И като цяло...явно си нямаш представа от макроикономика и от финанси...съдейки от коментара ти.

227

Анонимен

преди 8 години

Въпросът с корупциаята и другите недостатъци ще се реши, когато тези, които сега учат в Европа се върнат и вземат управлението в ръцети си. Че то сега управлявъщите няма с кого да ги замениш, дори и изборите да бяха честни. Хвани тази, че удари онзи.

226

Умни и Красиви 3

преди 8 години

Кой ще смени корумпирано управление, което се финансира с европейски милиарди. Умните и красиви високоплатени клакьори и *** ли?Мисията невъзможна 5 ! Енгрибърдс без яйца летят с прашки срещу реактивни самолети ! Родна красота!

225

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЗАЩО ГИ ДАВАТ ТЕЗИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА, КАТО ВИЖДАТ ДЕРЕДЖЕТО КАКВО Е.ДА СПРАТ ПАРИТЕ ДО РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕПроблемите никога няма да се решат докато сме в ЕС, защото никога няма да можем да се конкурираме с тях, пък и техните компании няма да започнат да уволняват хора за да пуснат български стоки на пазара. България е предвидена за депо за евтина работна ръка и боева полоса за войната с Русия. Корупцията утежнява нещата, но не е основната причина за проблемита в България.

224

До 287

преди 8 години

До АнонименАми, тя спира парите по програми, за които получи информация за злоупотреби!!Но, Боко си мълчи като ***.Какво повече да направи Европа, бе??? Все пак сме част от нея- не може само за нас да ги спре. По-добре да се опитва да влияе и да се оправя положението. Да оказва натиск върху службите, прокуратурата и т.н. Значи, хем Европа дава...хем е и лоша, че тук крадат парите.

223

Анонимен

преди 8 години

До ЕвроПорции заНЕвсекиСъгласен съм с теб...но, не може Европа да ни назначи и немски и френски съдии и прокурори, нали???А, че котараци, черепи, бойковци и догановци окрадоха проектите..така е...Няма кой да ги наказва...това е проблема.Боко скача като опарен като му заговорят за Румъния...Там вече доста се замислят преди да крадат.

222

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЗАЩО ГИ ДАВАТ ТЕЗИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА, КАТО ВИЖДАТ ДЕРЕДЖЕТО КАКВО Е. ДА СПРАТ ПАРИТЕ ДО РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ И ТАКА ПО-БЪРЗО ЩЕ СТАНЕ ВСИЧКО.ДАЛИ И ТЕХНИТЕ ЧИНОВНИЦИ НЕ СЕ ОБЛАЖАВАТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ. ЧЕ ТО МАЙ И ТАМ ИМА КОРУПЦИЯ, И ТЕ НЕ СА АНГЕЛЧЕТА.

221

патриот

преди 8 години

Отчайващи напъни на криворазбрана българщина ! Силата е в общочовешкия морал, а не в кресливото обединяване около националните недостатъци.

220

Анонимен

преди 8 години

Всички селяци, пишещи тук си заслужават и Доган и Пеевски и Бойко...и патриоти и ченгета и чалгата и мизерията...и да ги бият по пътищата, да подкупват катаджиите...заслужават си всичко...не са им виновни българите в чужбина. Разбираме те напълно, не е леко да си презрян и унизен чистач на запад, утайката на обществото, излей си мъката тук...

219

До 282

преди 8 години

До АнонименАми, като ги няма, излез ти и заеми гражданска позиция. Но, не тук пред компа.Или...като типиечн българин...само искаш да стоиш отстрани, да гледаш сеир и да се подиграваш на тези, които се опитват да направят нещо...успешно или не.Защо чакаш някой друг..излизай и протестирай и направи нещо ако толкова искаш...защо търсиш и критикуваш другите...Кибик български...

218

ЕвроПорции заНЕвсеки

преди 8 години

До АнонименИмаше и други бизнесмени, но някой с помощта на еврофондовете се погрижи те да умрат. Останаха само котараци и пеевски. Аз лично съм кандидатствал поне по 15 проекта с нулев резултат, не вярвам да съм толкова ***. Не е тайна, че няма и едно евро , което да се разпределя без знанието на държавната корумпирана администрация.Ако си успял да вземеш нещо трябва все пак да си достатъчно честен да си признаеш на кого си човек, кмет, патиен лидер, разпределителел на порции...?

217

Анонимен

преди 8 години

279 - Бъркали ми в очите. Дрън дрън. Как да ми бъркат като никакви ги няма

216

Анонимен

преди 8 години

Ами тя си го прави, но си слага удобните, нищо че са корумпирани. 276