56

Анонимен

преди 8 години

А сещате ли се как руските войски победиха Тутанкамон, а преди това бяха разбили Транозавър Рекс,само с една ракета Испандер.Сещате ли се.

55

Анонимен

преди 8 години

НАТО и САЩ да не избягат пак със следи от гуми по гащите?

54

Анонимен

преди 8 години

Руснаците ще ги подменят на ротационен принцип с няколко ракети, а на по-късен етап и с доброволно анексиране.

53

Анонимен

преди 8 години

Който си мисли че Нато е отбранителна организация значи е *** като галошш! Това са терористи, наред с ИД и Ал кайда.

52

а сълзи има ли?

преди 8 години

До Анонимен 60Смейте се,като нямате аргументи и истината ви боли,само смеха ще ви остане...

51

Анонимен

преди 8 години

"НАТО обмисля да разположи четири батальона до Русия"Като говори за това не е ли смешно да говори и за руска "агресия"?

50

до 64

преди 8 години

Аз ще гледам по телевизията как се изпаряваш в софия....

49

СТОЯН

преди 8 години

Така македонците от държавата македония се "пазеха" да не станат българи и са на път да станат албанци. Ние ще станем турци, а са минали само 140 години от априлското въстание. Иначе е пълно със специалисти, които да обясняват некакви неща за Русия и да ни разсейват от действителните проблеми.

48

Варяг

преди 8 години

По-добре си гледайте мизерната ***!

47

Анонимен

преди 8 години

Абе стига с тия Руски ракети.дето щели да ни изпарят.Все едно само те имат а останалите нямат.Руските ракети най-дебели,Руските джуджета най-високи. Ха ха ха

46

Анонимен

преди 8 години

Че навремето руснаците унищожаваха милионни войски на вермахта-най силната армия в света. А какво остава за 8000 гейчета с лакирани нокти. Дори няма да се наложи да ходи да ги трепе. Два залпа на Искандери и приключва ротационния принцип.

45

Анонимен

преди 8 години

До стига вечеХора вия не познавате съвременното Руско оръжие,само с един ракетен полк Искандер М,може да изпепели половин Европа!айде почна се :) Я кажи и за арматата! 9-ти май къде ще го празнувате - в Берлин, Брюксел, Ню Йорк?

44

защо

преди 8 години

Чакай те сега,какво виждаме в момента,НАТО трупа войска и техника и заплашва Русия а не както ни лъжат обратното!Русия никой не напада и заплашва и дори върши работата на другите като избива терористи в Сирия,това е истината всичко друго е лъжа.

43

Анонимен

преди 8 години

като манталитет,като език и в географски и търговски аспект Русия е много близко до нас,от друга страна с америка нямаме нищо общо,нищо не очакваме да ни дадат и нищо не са ни дали.Защо и на какво основание има толкова хора,които защитават интересите на САЩ у нас и какво очакват да получи страната ни от тях

42

Анонимен

преди 8 години

Ако тук стане руско,как след това ще квичите по форумите ако нещо не сте доволни.Нали знаете че при тях Не е позволено да си недоволен.Помните ако си недоволен,или кажеш нещо против партията и управляващите ,преди 1990,особено през 60-70год,каде попадаш.

41

стига вече

преди 8 години

Хора вия не познавате съвременното Руско оръжие,само с един ракетен полк Искандер М,може да изпепели половин Европа!бъдете реалисти,нова война ще сложи край на човечеството.

40

Одисей 1

преди 8 години

С Путин свободният свят не трябва да прави грешките които направи с Хитлер и Сталин

39

Анонимен

преди 8 години

2-3 пръдливи атакиза ореваха света за скапаната рассия

38

Анонимен

преди 8 години

До по три пъти на денВ руската армия не използват памперси а русофили. Те усърдно, излизват и подсушават.

37

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОчаквам 200.коментара от 2-3 човека в защита на расия.Голям смях с тях ще падне:-) :-) :-) :-)-------------------А ти, горкия, сам ще се бориш в защита на америка и отбранителния им сАюз нато!!! Е, за едно джудже не си заслужава да се мобилизира повече персонал. Ти си им достатъчен, а и по-евтинко излиза.