62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 80Прогледнете глупци , окупатора САЩ ни убива..ами емигрирай в Русия бе, кой то пречи?

61

Атанас

преди 8 години

- Къде работи дъщеря ти?- В офис в Испания казва с гордост- За колко 1200 евро- Като каква работи там?- Не искам да казвам работи в офис.Питам наши обши познати дали наистина работи в Испания и като каква, а хората отговориха, че тя там работелакато чистачка.

60

Анонимен

преди 8 години

В момента тече война- необявена, но война на юдеите, нагличаните и изобщо на наглосаксонците срещу сдавяните и източно православните. С безмерната си алчност искат да глътнат целия свят, и все им е малко.Искат да станат 300 килограмови прасета, които плюскат на ден колкото африканско племе за година.

59

Анонимен

преди 8 години

То Пеевски се изнесе та какво да говорим за плебса......С Тиквата напред към Ада.

58

Анонимен

преди 8 години

Роби сте навсякъде - в в БГ на мутрите и олигарсите, на които работите за жълти стотинки.На запад сте роби на корпоративната бандитска мафия, дето хрупкате ГМО и живеете в полицейщина сред ***. Нямате избор.

57

Анонимен

преди 8 години

Тези стряскащи данни изнесе социологът Кънчо Стойчевкато стигнах дотук и спрях да чета :)

56

Родолюбец

преди 8 години

Българоубийците от ГРОБ и останалите юдео-масонски марионетки ще бъдат отправени по живо и по здраво с камъни в Анадола, а аз никога няма да напусна Родината си.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

55

до 72

преди 8 години

В западна европа може и да се отнасят като слуги, ама в БГ да не е по-добро отношението?В западна европа работиш 8 часа, останалия овъртайм ти се плаща двойно, в БГ всички работят по 10-12ч., а някои дори работят и през уикендаВ западна европа в края на месеца като си платиш всички сметки, ти остава някой лев за глезотийка, в БГ едвам ти стигат до края на месеца, а в повечето случаи дори и не стигат (да не дава господ заем да се налага да теглиш)Не ни обяснявай колко е зле там и хубаво в тук

54

Анонимен

преди 8 години

До хм 60Точно така.С ГРОБ до край.И краят вече се вижда.Още малко и ще има О-ЛИ-ЛЙййййй!

53

няма страшно

преди 8 години

До Анонименоще 45та щяха да избягат половината, начело с голфаджиите, обаче тогава границите наистина се пазеха, и даже при състезания в чужбина вечер треньорите спяха на пода между леглата на спортистите охранявайки демографията. след 90та политиците /все същата рода/ и медиите се погрижиха за останалото.сега като дойдат "бежанците", ще избягат още млади, но пък новите "съжители" се множат бързо и вярвам пак ще стигнем десетина татови милиона с втори официален арабски

52

от Африка

преди 8 години

До РодолюбецЗа какво да се върна в България , за да съм роб до гроб на монополите ли , за да гледам всекидневното погазване на всичси закони ли , за да гласувам за хора , чиято единствена цел е да забогатеят ли - не , нашите деди не са се борили за такава Балгария и аз не искам и да си помисля да се върна там дакото продължават тези безобразия и абсурди.

51

ист

преди 8 години

Погромът от опустошителното комунистическо управление, принуди българите да напуснат родината си. Хайдушкият преход продължава. Сега дооглозват скелета на държавата. Умните не искат огризки. Но защо не бя.гат към Русия -най демократична, а Путин с най висок рейтинг.

50

Berlin

преди 8 години

Причината не е основно финансова. Реално болшинството българи са много кофти хора. Злобни, завистливи, заядливи, с непокрито много високо самочувствие и т.н. Това налага по-нормалните да се изнасят, докато не са им се изпилили докрай нервите.

49

Анонимен

преди 8 години

Който не му харесва България и не се чувства българин - да се изнася.

48

Анонимен

преди 8 години

Има война, как да няма - казва се война за оцеляване!Преди да влезем в ЕС имахме производство, имахме и АЕЦ, и енергетика и всичко. Влязохме в ЕС и ядем турски и гръцки домати (гърка примерно получава толкова дебела ЕС субсидия, че даже не му се налага да продава), всички производства постепенно се закриха и продължават да се закриват.За какво човек да дреме в БГ да си губи целия и единствен живот само и само да поддържа охолен живот на нашия политически "елит"?Да живееш в БГ е огромна загуба

47

3579

преди 8 години

До хмТо края е съвсем близо като гледам

46

Родолюбец

преди 8 години

Защо на Шипка нашите предци не се уплашиха да въстанат срещу многократно превишаващата ги османска армия, а днешните т. нар. българи се страхуват да се изправят срещу няколкостотин *** в Олигархичното събрание?!?!?! Отговорът е много *** - защото го няма вече обединяващият фактор на светата Православна вяра, за което юдео-болшевишката върхушка се погрижи добре след 1944 г. Както е казано - който се бои от Бог, не се бои от нищо друго, а който не се бои от Бог, се бои и от сянката си!

45

Безмер

преди 8 години

Българите се махат от уродливото подобие на държава наречено България която не работи за тях а ги експлоатира, дискриминира и подлага на геноцид. Вместо да се вземе решение хората от гетото да бъдат екстрадирани и изгонени в Индия тяхната родина се продължава с тъпизмите за интеграция, нео-либерализъм, мултикултурализъм. Такова нещо е гнусно и никой не иска да живее, учи, да се смесва, да съседства с хората от гетото и няма да стане и българите напускат тази територия.

44

Анонимен

преди 8 години

Нещастен народ, прикован от векове и десетилетия в менгемето м/у Турция и Русия! С такива поробители няма спасени, братя и сестри! Това е горчивата истина и е време да се примирим с илюзиите и бляновете. Поне живеем уж свободно и терминалите още са отворени....

43

1

преди 8 години

Няма нищо стряскащо. Има цели нации като Индия, които са сигурни, че ще имигрират още след раждането. Развитият свят е пълен с индийци, пакистанци, отскоро и с българи, румънци... След като сме ниска летва трябва да приемаме фактите и да престанем да си го натякваме.