7

Анонимен

преди 8 години

Българското правителство няма ду,*** да се опълчи и действа адекватно защото е хванато в зависимост от Ердоган,то не бяха котрабанда на цигари ,то не беше наркотици ,оръжия.Със какви очи Борисов да се опълчи след като знае че за пет мин ще му разбият жалкият животец ?За това днес имаме ДОСТ имаме и нашевственици а България е турска провинци

6

Анонимен

преди 8 години

МВР да не твърдят неверни неща, а така да си вършат работата, че да няма работа за гражданските патрули. Другото навежда на мисълта че помагат на нарушителите на държавната граница за по някой лев, в ушърб на държавата.

5

Анонимен

преди 8 години

мисля , че полицията трябва да се срамува от такива изказвания . Какво му е незаконното . Сигурно е законно да нарушаваш границата на друга държава . Просто стават смешни и омразни на народа т.н. гранични полицаи , на които им е отнет рушвета .

4

Анонимен

преди 8 години

ама така,де! от какво ще живеят каналджиите-продажници на БГ и корумпираните полицаи,които дори организират преминаването на камикадзетата? не са прави доброволците!

3

Moskov

преди 8 години

Bravo na mom4etata.

2

Анонимен

преди 8 години

БРАВО

1

Елемаг

преди 8 години

Незаконно било ,безплатно и безвъзмездно да пазиш родината и татковината си от нашественици и ислямски Башибозук!!Остана ли един да обича полицията!!! ?