53

Мишо

преди 8 години

Жалка лицемерка!ИД, детето на Меркел и Обама громи Европа, а тя си позволява да се обажда. Главния виновник в Европа за всичко което става. Сега наистина разбирате ли какво направихте когато сваляхте Садам, убивахте Кадафи, а? Май не!

52

mwmr

преди 8 години

Заслужава обесване!

51

отвратена

преди 8 години

тази женица толкова е нагла незнам как нея е срам да се покаже порде хора че и ад говори, тъпата й политика доведе европа дотук

50

мен

преди 8 години

Не знам къде ще гориш, Фрау Меркел...!

49

гайо

преди 8 години

Меркел носи отговорност за това което се случва

48

Анонимен

преди 8 години

60 Гоше ако е Горбачов значи ще спаси Европа , защото той я спаси при разпада на СССР

47

Анонимен

преди 8 години

О, сети се най-после да се появиш и да кажеш нещо. И пак каза нещо глупаво. Тези "жалки" нападения днес отнеха живота на 30 души. Тези "жалки" нападения стават все по-често. Тези "жалки" нападения се извършват от един определен етнос и привърженици на една определена религия. Тези хора бяха вкарани в Европа от теб и други като теб. Това е тяхната "благодарност" за помощта, която им оказа. Тези "жалки" нападения ще станат всекидневие много скоро. Ве благодарение на теб.

46

666

преди 8 години

От тази статия изобо не става ясно самата вещица Меркел казала ли е нещо или не?! Цитира се какво е написал в Туитър говорителят на Меркел Щефен Зайберт. Както и поредната проява на безгъбначнот плазмодо и нищожесто Плевнелиев - позпр и срам за България. оттук нататък Меркел би трябвалода говори само пред трибунал и да отговаря за престъпления срещу човешката цивилизация. Тя и господарите и кукловодите и, изпълняващи плана си за Нов световен ред, Рокфелер, Сорос, Ротшилд, и сие еврейска ***...

45

Анонимен

преди 8 години

Толерантното отношение към бягащите от войната няма нищо общо с борбата с тероризма . Европа не може да се огради със стени като крепост, а и дори да се оградим те са вътре сред нас.

44

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Меркел е...прероденият Горбачов за Запада,само че в по...тежка,олигофренна форма.

43

Солидарност

преди 8 години

Аз съм Брюксел!

42

Анонимен

преди 8 години

53 Ми жалки са , не са ли жалки тези нападения според теб , това само болна евроазиатска душа може да ги измисли

41

Анонимен

преди 8 години

Изкюфяла бабичка...гади ми се от нея вече...

40

Анонимен

преди 8 години

48 И много си падаш по Дан Браун

39

i6

преди 8 години

"Жалките нападения в Брюксел..." Как си отварят устата да говорят такива глупости? Загинали са и са ранени невинни хора, но за политиците това са жалки нападения. Отврат!

38

no name

преди 8 години

Много и е лесно на тая изкуфяла бабичка, нали не гърмят под нейния прозорец. Историята ще я запомни като унищожителката на бяла християнска Европа!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Абе тая с какви очи гледа и с каква уста прави изявления Не я ли е срам ?Нали тя покани тия зверове в Европа ?Както се казва калеса ги като Кумове ,и сега се мъчи да се оправдае пред близките на жертвите .Да фаща треня и да оди при нейната безмерна либоф Ергоганя там ще види какво е толерантноС ,демократия фередже и други хубави "демократично" ислямски работи ,чак ще и припари некъде

36

Анонимен

преди 8 години

Не искате български работниц ето ви ислямски .Честито

35

Анонимен

преди 8 години

46 Защо бе Дедо , какво лошо е казала , едното няма нищообщо с другото Не разбра ли атентаторите на пришълци

34

imperivm

преди 8 години

33:)