58

Анонимен

преди 8 години

Този и Роско имат един и същ дилър, но различно взимат !

57

Бостанопитек

преди 8 години

Не е тъпо да си възрастен и да вярваш в Дядо Коледа. Тъпо е да си възрастен и да вярваш в Бойко Борисов.

56

Родолюбец

преди 8 години

Докато има глупави и зомбирани индивиди, които по цял ден зяпат турски сапунки и слушат порно-чалга, ще има и герберски тарикати.Глупав народ - затънала държава!

55

Петкан

преди 8 години

До АнонименГласувай за АБВ. Първанката се доказа като добър президент, ще е и добър премиер.

54

BUSSINES

преди 8 години

Земеделския Колеж в Русе продава булвално Дипломи , ДАНС да проверят колко Кметове на малки Общини са завърщили по време на Кметския си мандат Колежа

53

Анонимен

преди 8 години

Цветелин Кънчев за Президент та България да стане 100% Ромска Държава , сега е на 50%

52

Анонимен

преди 8 години

Дали самия той си вярва на глупостите?

51

Анонимен

преди 8 години

Хахахахахахахахахах, такъв смях, деня започна понеделнишки, но вече ми е весело."Това, че техните министри крадат, хванали са ги и са ги вкарали в затвора, това означава , че в Румъния има работеща съдебна състема, която не е обвързана с политиците. Нещо, за което ние можем да мечтаем, и показва колко сме назад от румънците, а не пред пред тях. Явно политиците ни живеят в някаква алтернативна България, която е икономически гигант, световна сила, двигателя на Европа.

50

1

преди 8 години

До Анонимен-65,грешно си разбрал статията,България живее по -бедно от ***,защото крал-слънце я управлява.

49

Анонимен

преди 8 години

БЕДНИ И НЕГРАМОТНИ СМЕ , ОБРАЗОВАНИЕТО НИ Е НА ''КУПИ СИ ДИПЛОМА''

48

реалист

преди 8 години

От интервюто разбрах само едно, че ни смята за *** овце.

47

Анонимен

преди 8 години

Не знам за кого да гласувам! От години не знам! Аз не виждам десетки години нормално правителство. Тъ.панар до тъ.панар на политици се правят. Докато повечето приказваха нелогично, но поне представително, този удари тотално дъното. На селската седянка сме и си мерим ония работи с тези на румънците.

46

Анонимен

преди 8 години

Този човек вярва ли си като ги говори тези глупости? В Румъния осъдиха и тикнаха зад решетките маса политици и олигарси. В България за 27 години преход няма нито един.

45

Анонимен

преди 8 години

Т***лпата съвсем изперка, усеца че края на приказката приключва!

44

Анонимен

преди 8 години

Тиква му кажи и това е достатъчно!

43

Анонимен

преди 8 години

Българите от най-бедния регион у нас - Северозападна България, живеят по-зле от *** на остров Майот, сочат данните на Евростат за 2014 г.

42

OMG_Lucker

преди 8 години

Стигнах до "у нас няма осъдени политици, защото няма корумпирани" и .. СПРЯХ ДА ЧЕТА.Е**ти гьонсурата. Този слага Венци Стефанов, Сашо Апашо и т.н доказани наглеци в малкия си джоб.

41

гербист-столичан

преди 8 години

Ние отдавна сме по-добре от Румъния, но човек трябва да отвори очите си да прогледне. Румъния спря да върви по пътя на прехода и реформите, а ние не сме спирали и вече 25г. вървим по пътя на прехода и реформите и след още 235г. ще сме свършили с прехода. Затова трябва да затегнем колание и да видим че сме по-добре, а Румъния има да ни диша праха. Но човек трябва да погледне, а не да говори наизуст.Браво.

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35????"Това не е някой хваната от улицата да говори тъ.потии пред камерата"???Според теб този не е хванат от улицата ли???Много си ***.Не е истина колко глупави сте това бъл*гараците.Именно за това и този клоун ви е премиер.Той отразява на 100% ниското качество на матриала в Бг.

39

Dedo Ivan

преди 8 години

"...у нас няма осъдени политици, защото няма корумпирани." Ето това само да прочетеш и ти идва да се гръмнеш!!! Този или е "слаб" или нас възприема като "слаби"!!! Мого е нагъл.Заб. "Слаб" на спец.жаргон означава слабоумен.