135

ivailo1403

преди 8 години

В студиото на БТВ тази сутрин имаше един истински мъж- Динко, и трима мухльовци- Хикемян, Алгафари и адвоката... Усещайки, че са шматки тримцата се опитваха да уязвят злобно Динко, на интелектуална основа ама не успяха, щото и акъл нямат достатъчно освен доблест.

134

ист

преди 8 години

Не вземам страна, защото не съм свидетел. На Алгафари му е простено -сириец. Но адвокатът се оля. За него важи поговорката - срещнеш ли адвокат, удари му един по носа , той знае защо.Истината е, че на нелегалните няма табела на която да пише дали са бежанци, мигранти или талибани.

133

Бай ви Ганя

преди 8 години

Меркел и Ердоган узакониха пазара на роби. Първо от Турция сега се открива втори пазар и в Германия. " Бабо Меркрл где така - На джамия, Мустафа.

132

Румбо

преди 8 години

Колко лесно лъсват националните предатели!Достатъчно е някой да направи нещо за родината си и веднага изпълзяват от дупките си!То това е и целта на НПО-тата-да смачкат националния дух и съпротивителни сили!Защо в страните уважаващи суверенитета си няма такива организации?Погледнете Израел-не дава пиле да прехвръкне през границата му!А тези около него са същите,които обсаждат и нашата граница!Значи Израел има право да се защити,а ние не?????

131

Анонимен

преди 8 години

КОГАТО ДЪРЖАВАТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА Е ХУБАВО, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ ГО ПРАВИ.ПРЕМИНАВАНЕТО НЕЛЕГАЛНО НА ГРАНИЦАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.НАВРЕМЕТО СЕ СТРЕЛЯШЕ, ТРЯБВА И СЕГА ДА Е ТАКА.ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ СЕ ПРЕСИЧАТ НА КПП, ДРУГОТО Е НЕЛЕГАЛНО И ЗАКОННО.АКО ПРЕСИЧАШ ГРАНИЦАТА НЕ НА КПП ИЗВЪРШВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ОБИКНОВЕННО НА ТЕЗИ, КОИТО ГО ПРАВЯТ ИМАТ ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА - В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ТОВА НЕ ИМ Е ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЗАТОВА ИЗБЯГВАТ ОФИЦИАЛНИТЕ ПЪТИЩА.А МОЖЕ И ПО-ЛОШО-ЦЕЛ ТЕРОРИЗЪМ

130

Трол

преди 8 години

Спрете тази чума , която залива Европа.Ако не го направите сега кротко, скоро критичната точка на търпение на европейците ще бъде достигната и ще има втора "Кристална нощ".Тогава покрай сухото ще гори и мокрото , ако ме разбират господата от бхк.

129

Анонимен

преди 8 години

Преди да замина завинаги в чужбина тея от БХК са ми цел ... ще вляза с кала*ник и ще ги направя салата ... на много хора съм набрал и скоро ще стане интересно ! Само на прасетата им харесва да живеят в *** - БГ ... *** народ !!!

128

истината

преди 8 години

Таз наша балканска ***,която се прави на бабаит и напада майки с деца заслужава як бой.Хората бягат от война-на кой му избито цялото семейство,на кой децата,гладни,изтерзани-и насреща балкански ***,който налита да ги измъчва още.

127

****

преди 8 години

Този БХК как щеше да отговори ако тези престъпни елементи,които са пресекли границата ни нелегално,бяха нападнали няколко къщи в някое село и избият жителите им,за храна,с тази си постъпка човека може да е предотвратил да се случи точно това,държавата вместо да награди човека,тя го преследва,и искам да питам,кой е по достоен за орден,доган,или този човек,оставям вие да прецените.

126

Мина

преди 8 години

Освен, че е родолюбец Динко, е и един нормален млад българин, който е възпитан да почита и уважава всичко българско и родно, той е от тези хора, които постоянно е между хората, раздава се до край, обича да помага, прави благотворителност когато може, той има добро сърце, което винаги е на разположение да помага на ближния. Рядко хора имат това, което той има в душата и сърцето си. Тези двамата, дори и журналиста, кога за последно са сторили нещо добро, че да го нападат по този начин.

125

Иванов

преди 8 години

Тук освен "редакторите" работят и хора с имена shop, 60p, Василев, Станой от Ахелой, които редовно пишат злостни антибългарски коментари. Това е чиста пропагандна война, целяща промиване на мозъци и поддържане на атмосфера на недоверие и враждебност навсякъде, когато и където е възможно. Моля съобщавайте за такива на Гл. Прокуратура и ДАНС.

124

Анонимен

преди 8 години

браво на БХК! е това са българи, ами да, Динко е трябвало да седи и да чака да го убият (да покаже толерантност), преди това да предложи жена си на "бежанците" ( щото имат сексуални нужди) и след това да им даде и детето си! Разбира се, не е прав Динко, не. БХК мислят за нас и искат да ни покажат евро...ските ценности. Те взимат хубави хонорарчета, ама да не сме дребнави, де, кои сме ние, не сме ли си гости в собствената си държава вече? Не сме българи, а европейци, ех колко хубаво!

123

МАЯ

преди 8 години

До Анонимен ВИЖТЕ СИ МИСЛЕНЕТЕ И ТО Е ПРАЗНО КАТО ГЛАВИТЕ ВИ! НЯМА КОЙ ДА МИ ПЛАТИ ОСВЕН МЪЖА МИ, ТЪПАКООООО, И СТИГА С ТОЯ ДИНКО ТОВА НЕ Е МЪЖ ИСТИНСКИЯ МЪЖ НЕ СКАЧА НА БОЙ ЕЙ ТАКА! ТОЙ Е МЪЖ КЪДЕТО И КОГАТО ТРЯБВА А НЕ ДИВЕЕ КАТО СЕЛЯНИН!

122

Анонимен

преди 8 години

Когато става въпрос за бежанци или за мигранти, нелегалното преминаване на границата не само не се преследва, но не се и наказва.===Какво??? Откога така??? Ако наистина е така по закон - което ме СЪМНЯВА, най-малкото - то законите следва да бъдат пренаписани мигновено!

121

Emil Dimitrov

преди 8 години

Обикновен селски бек. Притеснявам се, че имам познати, които го харесват във Фейсбук. Трябва да си попрочистя профила.

120

Войвода

преди 8 години

Българските герои войводи като Петко войвода, Делю войвода, Желю войвода и други са били също слабо или малко образовани и не са знаели всички закони и маниери и обноски и може би са говорили малко просташки по сегашните критерии. Но смело и мъжки са биели и стреляли по турски и други азиатски завоеватели, точно както е постъпил Динко. И тези невъзпитани войводи са наши герои. Да Динко е герой. А тези възпитани хитри интелигентни адвокати евреи и масони са наши врагове.

119

Патриот

преди 8 години

Виждат се платените агенти гей писачи американски и еврейски. Който цъка минуси на 145 е платен гей агент предател.

118

Анонимен

преди 8 години

Не е нормално някакъв назобен с хапове ***-комплексар да пребива и залавя хора по лично усмотрение. Не е нормално!

117

555

преди 8 години

Този е жив престъпник. Хайдутин. За затвора е

116

Мина

преди 8 години

Гледах предаването сутринта и не вярвах на очите и ушите си. Нямам думи да изразя недоволството си, недоволство от това, което става в държавата ни и не само у нас. Трима срещу един български гражданин, който по случайност се срещнал с очи,очи срещу бягащите бежанци. Казвам трима, защото и журналиста беше против Динко, беше почти разпънат на кръст, сякаш той е най-големия престъпник. А, всъщност, ако стане напечено в страната не, точно такива като Динко ще я спасяват, а другите ще се скатават.