34

Анонимен

преди 8 години

Дайте алтернатива на Борисов:може би Кунева,Кънев,Костов,Доган,Михов ,Сидеров?Алтернативата е да престанете да сте мишоци и да се организирате в гражданско общество,да участвате в защита на интересите на общността си по местоживеене-да редите плочки по тротоара като японците,да редите мушката по прозорците на сградите като французойките,да участвате в синдикатите и браншовите организации,в екологични организации,в спасителни операции...Аре ,че прекалих,все пак сте българи.

33

ГРЪБ

преди 8 години

Третата Бг държава приключи през 2011! Имаше възтание 2013 ,но то се провали за 1 година! Сега е мутренски ***!

32

Анонимен

преди 8 години

Баце е веУик. Да живее великия диктатор Тик Вон Ун. *** народ с гениален ръководител. Не е луд тоз, който яде баницата. На следващите избори му дайте по-гоУемо парче.

31

изнервен

преди 8 години

До 56. Глупости.

30

изнервен

преди 8 години

До ГРЪБ. Да де, ама дай да видим какво става в действителност, а не само на приказки, на което много ви бива. И аз искам да сме като Швейцария, ама не става някакси.

29

Кико

преди 8 години

Докато тоз е начело,държава -Няма !

28

Анонимен

преди 8 години

Нервите на Борисов са здрави благодарение на това ,че той нищо не смее сам да направи ,а само изпълнява заповеди от ,,началниците''

27

Винету

преди 8 години

До Реджеп Иведик. Аха, значи Боко да го няма е най-важното, а държавата - майна... й. Значи си т/ъ/п и просто ти припомням приказката за Нане и Вуте.

26

ГРЪБ

преди 8 години

До:изнервен,Отговора на въпроса ти е в първото ти изречение! Всъщност ти задаваш отговор не въпрос!

25

Анонимен

преди 8 години

Бойко е прав за всичко ... но има много политици и бизнесмени, които имат интерес от хаос.

24

ODESSA

преди 8 години

Боко ти си от трамповете. За разлика от теб, има хора които са изчели цялата литература на Карл Май, и няколко тънки книжки за обща култура.

23

Винету

преди 8 години

До така де. Ами защото не краде като другите, ако изобщо го прави и по-важното - защото за разлика от другите, които само крадат, той прави много неща. Ан надъмно.

22

изнервен

преди 8 години

До Коментар. Айде сега, като си толкова отворен, обясни какво става като си тръгне това управление - какви ще са резултатите на новите избори, кой идва на власт, как ще се случат реформите, как ще изчезне мафията, как българите ще забогатеят и т. н. Айде, бе отворко, обяснявай.

21

ГРЪБ

преди 8 години

Мене такава държава ми нетреябва!

20

Винету

преди 8 години

Този сайт пак се н.а.а.к.а с омраза към Борисов. Ами като си тръгне кой идва на власт, бе ***? Нали се изредиха всякакви цветове? Какво направиха - забравихте ли?

19

Анонимен

преди 8 години

Проблемът с ваксините е изкуствено създаден, той е извън ГЕРБ. Лично аз съм договорил с турския премиер те да бъдат доставени в България. Сестра ми е лекар, преди две седмици тя е била една от тези ваксини на моя племенник. Те не са опасни, заявил министър-председателят Бойко Борисов,

18

Анонимен

преди 8 години

Някой може ли да посочи алтернатива на ГЕРБ за управление на държавата?Всъщност държавата обслужва най-вече интересите на бизнеса така,че правилният въпрос е как да се повлияе на БГ бизнес?

17

КОМЕНТАР

преди 8 години

ББ явно сериозно се е притеснил какво ще стане на следващите избори .... Има много да обяснява- защо не се случиха реформите, които обеща? Защо не отстрани Пеефски и компания? Защо не заработи съдебната система? И идва нов доклад от Брюксел за съдебната "реформа"..*** обяснения за дотации, пътища и намаляване на безработицата не минават..Намаляват българите, не безработицата и дупките по пътищата. Опитва се да прехвърля обяснение за световните проблеми, българите първо ги интересува България!

16

(-_-)

преди 8 години

По-скоро на ония 16 млрд., които взеха, за да може всички ние да ги връщаме после..

15

гроб фор евър

преди 8 години

Стабилна, а човек не е сигурен дали утре ще яде дори хляб, докато тоя юнак маха пържоли!