40

Анонимен

преди 8 години

Покажете им лицата на Поничките - тогава хората ще разберат за какво става въпрос! Ще се види че не са удряни-нямат и драскотина!

39

Анонимен

преди 8 години

Аз също имам бокс но не го нося , от простотия го купих , да не говорим че е супер опасно оръжие ако удряш по лицето .. съжелявам ги тез младежи те и до голяма степен не са виновни че са такива но да се вразумят и да се образоват ..нестава само със фейсбук статуси и мутреене . Няма да станете мутри колкото и романтично и тежкарско да ви се струва от филмите но може да станете хора .

38

Анонимен

преди 8 години

Не нося оръжието си, но се замислям! Ако двама такива бабаита ми скочат - поне в краката да ги гръмна! Изобщо се чудя как е възможно да има хора които да ги защитават? Според едната поничка - те нищо не били направили, а момчето само си умряло ей така....

37

Патриот

преди 8 години

E***aх тая самозащита....Излизаш от колата да се самозащитаваш...

36

Анонимен

преди 8 години

Бит ли е? Убит ли в следствие на побоя от поничките? Защо поничките йнямат и драскотина от бокса? Кой нормален човек ще държи някой докато друг го налага? А този който го налага е криминално проявен !

35

Пesho

преди 8 години

аз съм от Враца, на 30 години, никога в живота си не съм имал бокс, бухалка или нещо подобно. Не излизам от дискотеките до сега не са ме били. Новото поколение тинейджъре нема ама абсолютно никакъв респект към по-големите. Само шмръкат по кенефите и налитат на бой, каквото повикало такова се обадило

34

Анонимен

преди 8 години

Да носиш нож или бокс за самозащита е голям автогол, може да се окаже много опасно за теб самия, така съм чувал от специалисти по самоотбрана. Най-добре е (ако нямаш пистолет), да се снабдиш с по-силен електрошок или тейзър, но те са скъпички.

33

Горан

преди 8 години

То, вярно са пълни глупости. Излиза младеж, инструктор забележете по таекуондо, въоръжен с бокс, и се оказва, че не е достатъчно подготвен срещу двама братя, два пъти по-едри от него, и също така два пъти по-възрастни от него. В резултат младежа злощастно намира смъртта си, а по филмите, той щеше да е героя лесно разправил се със дмата злодеи сритали му колата, и т.н. Животът не е филм! Ами, ако тия двамата бяха по-слаби... сега те щяха да са жертвите...

32

ne znaete

преди 8 години

Не знаете колко е ЗЛЕ СЕВЕРОЗАПАДА каква нищета се шири по този красив край е просто ЖАЛКО ЗА ВСИЧКО което се построи там и се разруши

31

Анонимен

преди 8 години

Страх ме е от проблеми, но бокс да нося не мога да си позволя.Това си е оръжие за осакатяване или убиване...

30

Анонимен

преди 8 години

Абе тия братя поничките да не са доносници на полицията? Много странно ги пуснаха под домашен арест. Няма следа по лицата им от удари от бокс, а момчето било починало ей така - получило изведнъж аритмия, а пък те не го били удряли.... Само дето единия му държи ръцете отзад - а другия според властите се опитва да му окаже медицинска помощ... Изчакване и Макаров след време - но те ще бъдат оставени да избягат в чужбина през това време - както всички подобни случаи на безнаказаност в БГ.

29

Иеалист

преди 8 години

Каквото повикало, такова се обадило!

28

гого

преди 8 години

И още нещо, когато сега си ходя до Враца и излизам вечер, забелязвам че е супер спокоен град и след 19 часа по улиците реално няма никой, дори имам чувството че съм в скандинавско или австрийско градче. Иначе наистина знам, че има бандюги и полицаите са корумпирани, но това е друга тема.

27

АНТИ

преди 8 години

Като му гледам наглата и келешка физиономия и ми е ясен как и колко се контролира. Онези двамата, дето го напляскаха, а този си глътнал езика от страх също не са ми симпатични, защото са мутроподобни. Но в случая те са се защитавали. Не знам двамата да са измъкнали хлапето от колата му и да са го пребили. Тодор сам и пръв е тръгнал в атака, следователно е бил наясно какво може да стане. Да е мислил. Да е броил до 10 преди да тръгне. Да не се е репчил. Този ако дойде в София - ще го изнасилят.

26

гого

преди 8 години

Пълни глупости! Живял съм във Враца повече от 20 години, няма нищо такова, просто българите обичат да хиперболизират проблемите, вместо да се стегнат и да ги решават.

25

Al

преди 8 години

"Боксът е хладно оръжие за нанасяне на вреди върху човешкото тяло от близка дистанция.Видът на нараняването зависи от оформянето на короната на бокса.Тя може да бъде с остри шипове (нанасят прободни рани),с цяло острие (прорезни рани) и *** (причиняват наранявания от удар с *** предмет и увреждания на вътрешните органи).Същото е използвано от наемни убийци и е позволявало нанасянето на сериозни наранявания на противника,като е позволявало и скритото им носене."Правете си изводи сами!

24

Анонимен

преди 8 години

Е. Б. Тия нямат оправия и през бай Тошово време те дърпат нсред центъра на Враца. Яла на тама да ти сваля маратонките.

23

Анонимен

преди 8 години

Всички там сте диви врачани- най- страшният селянин е врачанина

22

Горан

преди 8 години

Има и друго: приятелката на Тодор, в началото твърдеше, че не Тодор, а братята са имали бокс, и са го удряли с него, и после все пак признава, че Тодор е имал бокс... Лъжи, лъжи, и пак лъжи... Изобщо ще се разбере ли някога истината, или...

21

Анонимен

преди 8 години

До Дракола пробвай в Ню Йорк да носиш оръжие.Ще ти носим цигари.