137

Анонимен

преди 8 години

Русия е десета в света по дял на самоубийствата на глава от населението със средно 19,5 самоубийства на 100 000 души население. По-напред в класирането от нея са страни като Туркменистан, Южен Судан, Индия, Бурунди, Казахстан, Непал, Танзания, Мозамбик, Суринам, Литва, Шри Ланка, Южна Кореа, Гвияна. САЩ заемат 50-то място с 12,1 самоубийства на 100 000 население. Вероятно руснаците се самоубиват от неизмеримо и необятно щастие, на което те се радват в своята държава.

136

Odysseus

преди 8 години

234 хахахахаахах е ще си умреш с това желание и за теб спасение никога няма да има , жалка червена твар

135

Анонимен

преди 8 години

В настоящия момент всеки който е против Русия е против човечеството и общочовешките ценности. Евроатлантическите не са такива.

134

Анонимен

преди 8 години

. Русия първа военна сила в света? Да, да! По различни оценки за 2015 г. САЩ ще харчат за отбрана между 581 и 610 млрд. USD. След тях се нарежда Китай с 129-216 млрд. USD, Русия според различните оценки е или трета, или четвърта с между 70-84,5 млрд. USD. Около и след Русия по големина на своите военни бюджети се нарежда Саудитска Арабия (80,8 млрд. USD), Великобритания (60,5-61,8 млрд. USD), Франция (53,1-62,3 млрд. USD), Япония (45,8-47,7 млрд. USD), Индия (45,2-50 млрд. USD) и (Германия (43,9-46,5 млрд. USD). Очевидно трябва да си много самоуверен, за да се противопоставяш във военно

133

Анонимен

преди 8 години

Корупционните нива в Русия са умопомрачителни за ролята и мястото, които руският елит твърди, че има Русия в световния обществен, икономически и политически живот. В последната класация на Трансперънси интернешънъл Русия заема 136-о място от 174 класирани държави. За сведение България която считаме, че е много корумпирана държава, е на завидното спрямо Русия 69-о място. По-корумпирани от Русия са само държави от третия свят, Венецуела, Северна Корея или бивши съветски републики. Доста завидна и приятна компания...

132

ан

преди 8 години

къде е демокрацията ви джон ,след като раздавате само заповеди и заплахиняма що много демократично убивате вие американците когото си искате и потупвате по рамото такива като нашите продажници все във ваш интерес ,а ние колонизираните пляскаме и викаме уратова ли е демокрацията винеблагодаря

131

Анонимен

преди 8 години

Нивата на убийствата в Русия са 9,2 на 100000, а тези в САЩ почти два пъти по-малко или 4,7 на 100000. В класацията компания на Русия със съизмерими нива на убийства правят държави като Пакистан, Казахстан, Уругвай, Бурунди, Сомалия, Буркина Фасо, Ирак, Гвинеа-Бисау, Британски вирджински острови, Коста Рика, Филипините, Гвинеа, Габон, Киргизтан, Сейшелските острови, Перу, Парагвай, Монголия, Ангола, Джибути, Гамбиа, Хаити, Того, Зимбабве, Уганда. От по-развитите държави по-високи нива на убийствата имат само Мексико и Бразилия.

130

Odysseus

преди 8 години

Глупчо глупав, за подслушването в ФАЩ никой не знаеше преди Сноудън да ги издаде----------------------------------------Той направи много други неща и ще си носи последствията , някой ден , защото всеки който постъпва на работа в такива институции попълва Декларация за конфиденциалност има си нива на достъп до секретна информация и ако престъпиш правилата независимо за коя организация в света работиш ти си носиш последствията

129

Анонимен

преди 8 години

След всички африкански държави, без тези около Средиземно море, Русия има най-висок дял на регистрирани HIV позитивни в света - 1.2 млн. души.

128

Анонимен

преди 8 години

Аз лично нямам представа, какво представляват православните ценности, които защитават в Русия и с какво те са по-различни от десетте божи заповеди, но в Русия делът на разводите е 51%. За сведение в САЩ нивата са съизмерими и са 53%. Нещо повече, явно когато си най-отявления защитник православните ценности, може и да си разведен, защото президентът Путин е разведен. Публична тайна е и, че се разведе заради Алина Кабаева бивша руска гимнастичка. Още нещо. Ако православните традиции са толкова силни в Русия, защо у нас битува мнение, че рускиня е синоним на лека жена?

127

Анонимен

преди 8 години

путин ще свърши чудесно работата си да фалира русия.следва разпад като ссср

126

Odysseus

преди 8 години

220 Проблемът с тъпотата си е твой , реши си го сам

125

Анонимен

преди 8 години

Сирия сама може да реши кои държави да и бъдат близки и кои са нейните врагове. САЩ никога не могат да бъдат близки на Сирия, защото желаят сирииските природни богатства. Когато Венецуела се освободи от американското колониално робство жизненият стандарт се вдигна чувствително. Национализацията на всички български природни богатства ще вдигне чуствително доходите на хората, а крадците на български богатства ще влязат в затвора.Само от българското злато държавата губи милиарди.

124

Анонимен

преди 8 години

95,7% от националното богатство на Русия се формира от природни ресурси, а 70% от руския износ е съставен от природен газ и петрол. Както и да го гледаме Русия е само един обикновен доставчик на суровини за развитите световни икономики. Ако си мислим, че руската икономика произвежда качествени и евтини продукти, то нека се замислим и колко руски стоки (качествени и евтини) сме си купили през последните 5-10 години. Аз лично нито една.

123

налудничави идеи

преди 8 години

Укротете Обамата, с неговите налудничави идеи да владее и да управлява света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

122

Odysseus

преди 8 години

215 Прави разлика между подкрепа и хибридна война

121

Анонимен

преди 8 години

До кога тъпите и *** кравари ще се месят във вътрешните работи на всяка държава. Някакъв си ***, определен за бъдещ посланик на САЩ в България заявява, че ще се бори срещу медии и партии ,които подкрепят РУСИЯ. Журналистката от ТВ АЛФА/Нора Стоичкова/ каза , че не може държавата,/САЩ/ която е на по-малко години от къщите в Боженци да ни забранява да обичаме Русия. Дълбок поклон госпожо истински български журналист. В БТВ и Нова е пълно с некадърни журналисти целуващи *** на Америка

120

Анонимен

преди 8 години

MAIKATA NA MERKEL SASHO IMA ZIONISTKI KORENI HERLIND KASNER JENTZSCH POLSKA YUDA OT GALIZIA A BASHA I NEZAKONEN SIN NA ANNA RICHLICKA KAZMIERCAK I LUDWIG WOJCIECHOWSKI A DIADO I ZIGMUND RICHLICKI E VOIUVAL SRESCHU GERMANIA V 1 SWETOVNA VOINA:KONIA KERI SASHO NOSI ZIONISTKI KORENNI

119

Веселяка

преди 8 години

Ето това са нагли американски ***, разбиха арабските държави със светски режими за да могат идилци да съществуват, а сега искат това да стане и в Сирия. Такива ръководители трябва да бъдат затваряне в лудници.

118

Анонимен

преди 8 години

Я,джим кери отново е тук