39

Лджей

преди 8 години

Американски *** добър ден аз съм лосът ДжентълМен! За вас съм винаги готов пълен зареден с любоф!

38

Мусала

преди 8 години

Турците може и да търгуват с ИД. Аз хич не ги обичам и не само няма да ги защитавам, но ако мога и ще им навредя!Обаче, нека погледнем и руснаците. Искате ли да сме партньори с хора, които месеци са събирали компромати за някого, когото са наричали приятел? Месеци, систематично. Строят си заедно джамии игазопроводи и си събират снимки. А когато нещо се обърка, веднага вадят компроматите.Хубави партньори, нали?

37

Александър

преди 8 години

Турция са много *** държава а това, което се споразумяха с европейския парламент в началото на седмицата е голяма грешка.

36

млад бандеровец

преди 8 години

Сега е наред Ердоган да каже от къде му са на Путин милиардите и защо всички терористи са с руско оръжие...всичко ще си кажат тези "бивши таваршчи" :)

35

Анонимен

преди 8 години

Тия снимкиобясняват "огромния напредък" за изминалите две години на коалицията!Е нема такова лицемерие!

34

анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАОт Турската Странджа ли си?

33

Анонимен

преди 8 години

Абе има ли някой да каже що е то световнонеизвестото- КОРАЛ че некъв хумнат *** е зациклил на тая плоча и не му отбирам!Благодаря!

32

Анонимен

преди 8 години

Всъщност баба Меркел заделила ли от тези 3 млрд които ще подари на терористите от Анкара някакво обезщетение за семейството на убития руски пилот. Поне 1 млн. да даде тази ханъма , баси. Човекът го убиха във въздуха гадните фесове.

31

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Ако не бяха им свалили самальота - щяха ли да излязат наяве тия разкрития... - в отношенията Русия - Турция намирам много общи неща с акта Рибентроп - ***...

30

Анонимен

преди 8 години

Ердоганчо неочаквано се преквалифицирал от бизнеса с петрол в бизнеса със скрап.

29

Austin Powers

преди 8 години

За турците не знам, но Асад получава 100% он нефта си от ИД. ***, нещо да кажете по този въпрос?

28

Чекист

преди 8 години

До процедурно питанеСигурно пари за една баничка нямаш, но темата милиардите на Путин не ти дава покой. :))

27

Калина

преди 8 години

От няколко дена тук по форумите забелязвам еди ХА ХААА. Освен, че пише с главни букви, няма и представа за какво точно се хили неистово. Може би специализираните заведения са го закъсали и са го пуснали.Иначе да припомня думите на Ердоган: Ще подам оставка, ако се докаже, че купуваме петрол от ИД

26

Анонимен

преди 8 години

Снимката с кмиончетата е за спомен! До дни няма да ги има!Синчето на Ердоган да се преориентира в бизнеса за скрап!

25

Анонимен

преди 8 години

Това не е проблем на управляващата класа в турция. Манталитета им е такъв - от там идва и лафа интереса клати феса. Доверие на турчин не може да се има

24

Анонимен

преди 8 години

Тука зелените почнаха да носят вода от всекви кладенци и водоизточници амо и само да омаловажат показаното и да оплюят Путин!ФАКТИТЕ СА ФАКТИ независмо дали ви харесва или не!Правителството на Турция начело с Ердоган са ТЕРОРИСТИ!

23

абе яяяя

преди 8 години

Какво обявяват Путин да бомбандира всичко не д асе обяснява такива приказки за след военно време смотани ***...

22

Анонимен

преди 8 години

Това са обикновенни тирве,...и на нашата граница има такива задръствания !

21

Анонимен

преди 8 години

До СтаниславНапротив, над 90% от оръжието на ИДИЛ е американско включително американски противотанкови ракети, американски карабини и американски или други западни джипове.=====================Особено джиповете. Тойота е много известна американска фирма. Също и Калашников.

20

Анонимен

преди 8 години

В блога ми "америка в *та дърпа турция за рогата" съм написал защо американските *** и гоблини са толкова активни😃поздрави от мало конаре