153

магистралец

преди 8 години

Нека да не отричаме постиженията на ГЕРБ от последните 6-7г, откакто управлява. Все пак и магистрали се построиха, и доходите на хората масово се вдигнаха, редно е и винетките да следват развитието. Все пак сме граждани за европейско развитие на Балгария и е редно да следваме пътя на прехода и реформите.

152

Анонимен

преди 8 години

Защо няма дневна винетка К3.

151

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Днес дигат цената на винетките, вчера искаха да порежат полицай и военни, преди това пък вкараха някакви безумни данък богатство, данък уикенд, да не забравяме и данъка върху влоговете, а предложението за вдигане на данък общ доход с 2% забравихме ли?И не само това са проблемите а последното писмо на световната банка в което сме съсипани от критики.Ние обаче си мълчим и псуваме под мустак, днес ще порежат ченгетата ние пак мълчим, утре ще порежат лекарите,пак ще мълчим - *** НАРОД СМЕ.

150

Анонимен

преди 8 години

Ситият, на гладния вяра няма!На чужд гръб и 100 тояги са малко!И те така...лицемери, продажници, поми.яри и те така.

149

Bayazitz

преди 8 години

Dokato ,balgarite glasuvat za GROB;a turcite z dps tova si zaslujavate ,ay da vi e 4estito

148

преди 8 години

Еднодневните винетки за тировете са дигнати от 20 на 21 лв

147

Анонимен

преди 8 години

"ПРОТЕСТ, докато тиквун капитулира!"Докато тези дето спонсорират тиквуна, както и вестниците и телевизиите, които му правят рекламата срещу заплащане съществуват, туквуна ти винаги ще е или на власт, или първа опозиция чакаща някой да му изплати борчовете и да натрупа пари в резерв. Щото се доказа, че гербери и седесари могат да управляват само ако продават създаденото от други или харчат парите натрупани от други.Та първо главата на змията трябва да се отреже, после *** да се изхвърли.

146

dinko

преди 8 години

Само така!!!Всеки селянин с кола с газовка за по-евтино!Като нямате пари - няма да карате!Не мога да разбера хората за цигари и алкохол имат,а като трябва да си плащат данъците-ток ги удря!

145

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

До Анонимен, 189,Добре думаш, защо не предложат за гербистите да има безплатни винетки?

144

Анонимен

преди 8 години

И на герберистите ли ще вдигат цената на винетката или само на негерберистите?

143

Куку

преди 8 години

Ай стига сти ривали бе! Скъпо, ами кой му е скъпо да не кара. Седнали сулю и пулю в кола, веят си задниците и им било скъпо! Като е скъпо стоп и толкова!

142

Анонимен

преди 8 години

На гербероседесарите всички трикове са до болка познати. Да ги наплашим със 100% увеличение, но да приемем само 50% за да мирнат овцете и да сведат успокоени и покорни глави над калната паша.

141

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с 16 милиарда? - Платиха на Бай Тошо борчовете, аман от зашеметени хатакисти.

140

кмет от ГЕРБ

преди 8 години

Мачкай Бойко, ний сме с теб.

139

До 170

преди 8 години

Хайде сега да доплатиш разликата поне на един дето не е гласувал за тея престъпници. Между другото седерасите и те да доплащат защото и те са в кюпа

138

НЕМОГА ДА СЕ СТЪРПЯ

преди 8 години

КАК МОЖЕ ДА НЯМА ВИНЕТКА ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ИМА СЕДМИЧНА МЕСЕЧНА И ГОДИШНА АКО СИ КУПИШ КОЛА ПАК ЩЕ ПЛАЩАШ ЦЯЛА ГОДИНА КОЕТО НЕ Е ИЗГОДНО И С МЕСЕЧНА ИЛИЗА ПО СКЪПО ДА НЕ БИ ДА СЕ ДВИЖИЖ ПО ПЪТЯ С КОЛЕСАРИ ЧЕ ТОЛКОВА СКЪПО ДА ИЗЛИЗА--------------------------ВИНЕТКА ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА КОГА !!!!!!!-------------МИСЛЕТЕ ЗА ХОРАТА ----

137

Анонимен

преди 8 години

Малко е. Трябва да ги направят по 250 лв., то Сулю и Пулю тръгнаха коли да карат в тая държава. Да пътуват с автобус като нямат пари за винетка!

136

Инженер

преди 8 години

Точно Павлова, като строителен министър трябва много добре да знае какво беше положението в бранша преди 2008 г. и какво стана след това като дойде кризата. Фалити, уволнения, заплатите паднаха, много хора ги преназначиха на половин работен ден. Оттогава почти не сме мръднали. Нагла лъжкиня. 60%-70% се били дигнали заплатите. Чии заплати? Сигурно нейната.

135

25г.

преди 8 години

173Ами питай някой от управляващите, 100% съм сигурен че ще кажат''Какви 16 000 000 000? Такова нещо не е имало! Това от управлението на Орешарски.''

134

Анонимен

преди 8 години

Абе кво стана с 18 000 000 000 ?Некой нещо разбра ли?