56

Анонимен

преди 8 години

Тия май нямат с какво да се занимават. Бръканаха им в *** Руснаците, че се намесиха в Сирия. Но Сирия е единствената база на Русия зад граница. А Американците имат навсякъде и навсякъде се врат където не им е работа. Даже и Френчитата бомбандираха да потренират и да се покажат и те. Кога ли Меркел ще ги прегази за 2-3 седмици :D

55

Анонимен

преди 8 години

Очаквам скоро Джон Джихадиста да се снима със свалени руски пилоти

54

Анонимен

преди 8 години

То товарищите избиха десетки свои деца в Беслан без да им мигне окото, та сирииските ще пазат..............Беслан викаш,а колко сватби,погребения бяха бомбардирани от америкън нумер уно еър форс.То само една бомбардирана сватба от САЩ има повече жертви отколкото в Беслан.

53

Генерал Гадорян

преди 8 години

На война като на война. Ако ще е гарга да е рошава.

52

пешо

преди 8 години

Американските воиници избиват деца и жени всеки ден

51

Анонимен

преди 8 години

През цялата си история Русия винаги е била против свободата и в защита на диктаторите. На времето и за тази си роля са я наричали "жандарма на Европа". Сега иска да бъде жандарм на света, ама малко и са къси ръцете............................За сметка на това САЩ подкрепят само "демократични режими" в Саудитска Арабия и Катар,където законите са толкова демократични,само едно леко "демократично примерче",ако "жена шофира автомобил" директно получава бой с пръчки или влиза в затвора.

50

Сноудън

преди 8 години

Ислямска държава държи деца от женски пол за сексуална употреба.

49

Генерал Гадорян

преди 8 години

Айде много разбирате вие сирийците. Не моете си оправите сами кочинката и целия свят ви е крив.

48

Анонимен

преди 8 години

Путин става специалист по избиване на деца и старци в Украйна и Сирия. Скоро ще гостува и у нас ...

47

НПо-ганда

преди 8 години

Властта в Сирия била незаконна?И кой го казва?НПО-та и президента на САЩ,който половината от американците,от собствения му народ не му знаят името.

46

Нова TV лъже за пари

преди 8 години

Я да видим Нова TV явява ли се пак пропагандна продажна медия ? Забележете че твърдят че в Хомс няма ислямистки терористи от ИД ! Но фактите се други :

45

Анонимен

преди 8 години

Асад бил избран с избори хахахаахах. Изборите в режима на Асад са като в Северна Корея. Фамилия Асад тероризира собствения си народ. През 1971 Хафез Асад окупира властта, която предаде през 2000г. на *** негов син Башар. За 45 години сирийците са тъпкани, а сега късокракия Вова *** се е заел да ги доунищожи..............То в САЩ едни избори да си откинеш па да си насадиш-две възможности като в много отношения платформите и реалните им политики се припокриват.

44

Анонимен

преди 8 години

Време е в Русия да направят преврат и да го екзекутират тоя откачен президент Путин.

43

навлеци

преди 8 години

Сирийците да си стоят в Сирия и да се борят за страната си, а не да я изоставят и да философстват отдалече. Освен да се размножават, какво друго могат да правят по- голямата част от тях. Ако искат да минат през България, трябва да ги кастрираме, за да нямаме неприятности.

42

До одисей 1

преди 8 години

Момче, оправи си правописа- така не може да си заслужиш 5 цента на пост.

41

Анонимен

преди 8 години

Нещо не разбрах. Тази така наречена "умерена опозиция" чрез избори ли иска да свали Асад, или иска да го свали насилствено, чрез употреба на оръжието, с което са ги въоръжили американците. Според общоприетите названия, тази "умерена опозиция" също са терористи.

40

Някой

преди 8 години

До АнонименАма тея червеи там се крият бе, точно заради това. Те сами подлагат собствения си народ под прицел. Кой би направил това - терорист и човек на когото не му пука за другите. А и има много клипове как деца се стражават за тези организации. Какво им пречи като ги убият да им вземат калашника и да ги снимат и се получава "цивилна жертва".

39

ХХХ

преди 8 години

Щом "сирийците" казват, значи е така ! А 1 година САЩ и сие какво бомбардирваха ? Нали ИД ..пък колкото повече я бомбардирваха, толкова по силна и голяма ставаше ИД ? Сега ревът защото Путин удря именно това което САЩ пазеха толкова време ! Не е нужно да си умен за да го разбереш ....и *** да си пак ще го осъзнаеш .....а който не може да го разбере и бог няма да може да му помогне май ! 79817

38

Анонимен

преди 8 години

ПИСАХ ЧЕ ПУТИН Е ПСОХОПАТ И УБИЕЦ И...МИ ИЗТРИХА КОМЕНТАРА.

37

Анонимен

преди 8 години

Путин е новия съвременен Хитлер на света.