15

Спас

преди 8 години

До Анонимен 34Питай шоколадовия кец.:) Он по- знае:) От клона се вижда по-добре:)

14

aйд3,aмaн

преди 8 години

Взехте обществaтa зa орaнгутaни!Вярно, че ни счупихте шпионкaтa тия 25 години, но вече и коткaтa ми осъзнa кaкво стaвa в Сирия и Либия!Дaвaй Володя, ти си 15ия Дaлaй Лaмa!

13

Новата Европа ?

преди 8 години

Европа ще стане мюсолманска !Начело с Меркел ! Германски списания рисуват Меркел , като Хитлер , с нацистка униформа !Тези картинки ги показаха и по американските новини !

12

до 34

преди 8 години

Доста от така наречените бежанци са терористи от ИД. Като започнат терористични актове из европа ще стане страшно. Но дано не се случи.

11

иван

преди 8 години

До9 Прав си,и прочети изказването на унгарският премиер Виктор Орбан,,Тези хора са били в лагери в Йордания,Ливан и Турция,там са получили сигурност и безопасност ,права,които всяко правителство по света трябва да осигури на неговата територия ,И забележете Орбан казва ,,а те сигурно искат да получат германски начин на живот...или шведски!

10

Анонимен

преди 8 години

руският *** да обясни конкретно, как 200-300 хиляди емигранти могат са сринат 500 милионен съюз, с 15 трилиона БВП. Само в Москва има не по-малко от 1 милион мюсюлмани и ?

9

Анонимен

преди 8 години

До 28.Попитали Радио Ереван.Защо 28 не го харесват жените.Отговор-защото е грозен,мръсен и глупав.

8

Анонимен

преди 8 години

Затова и гърците не искат да се махат отЕС и си искат еврото , не драхми и рубли ,циркаджии , па като лъсне руския геноцид спрямо украинци и българи , жалка ти ***.............

7

Анонимен

преди 8 години

До 11.Твоите братя и сестри не са европейци,а еврогейци.Русия е непобедима, а и вас след известен период няма да ви има,медицината на вас третополовите не може да ви помогне да имате наследство.Вие сте обречени.Никой не смееда нападне Русия.Германците и китайците се опариха и изпариха.Идва ред Сащ да бъдат нападнати,целият свят е против тях вече.Русия е необятна и само Аляска ще си вземе,другото е за Китай.

6

Анонимен

преди 8 години

Бойко разреши на бежанците да влизат , защото ще ни се върне с много много " добро ".

5

Балистичната крива

преди 8 години

Русия отново ще спаси Европа от нов(стар) и непознат фундаментализъм! 1945 беше фундаментализма на нацизма, финансиран от крайно-десните кръгове в САЩ, сега ще бъде фундаментализма на ислямските орди, заливащи потъналата в блажен сън Европа, отново, за кой ли, пореден път, финансирани от същите крайно-десни кръгове във Фашингтон!!Ракети с ядрени бойни глави- има за всички гадове! Достатъчно на брой! И от сърце!

4

Анонимен

преди 8 години

Руските просяци нещо по-малоумно не можаха ли да съчинят. Разбирам пропагнда, но нема кой да ви се връзва вече баце....И тука нашите медии се спукват да цитират подобни глупости, ясно от къде идват заплатките.

3

HH

преди 8 години

Няма криза с бежанците ! Има само временен проблем,който мощната Европа ще реши в своя полза.Даже съветниците на Меркел отбелязаха ,че това е голямо предимство в близък план. Бежанците са главно млади хора с деца ,това е отлично в демографски план. А какво става с Русия.... ?...тотално обезлюдяване.Всеки който може бяга от там .А бежанците не искат там.

2

se

преди 8 години

Това което се случва не е изненада!Европа е чакат тежки години защото чинно се подчини на янките и сгреши.Вместо да запазят с руснаците добрия тон се вързаха на разработките на ЦРУ и си вкараха вълка в кошарата.Е сега ще бачката и ще отделят средства за 15 милиона емигранти в следващите 2 до 3 години.Военните явантюри в Либия,Ирак,Афганистан и Сирия доведоха до поставяне на капан за самите европейци.Който слушка янките винаги събира акото след тях!

1

eeeeeeeeeee

преди 8 години

СЕГА КРИВОУСТАТА МАДАМ ЙЕС ПАК ПРИЗОВАВА ДА ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН-ПРОДАЖНА ТВАР..