10

Анонимен

преди 8 години

Лапна дръвцето. Ако трябва сега и шебека или тоя който идва след него ще лапнат пак дръвцето.

9

онз

преди 8 години

До Анонимен10а, искаш да кажеш че на червената армия са им давали виагра да си не опикават валенките, и за това са стотиците хиляди изнасилвания ДОКАЗАНИ в унгария и германия

8

qwertz

преди 8 години

лесно е да се пишат всякакви глупусти за човек от епоха която отдавна е преминала, като беше жив бяхме с него, сега е наркоман. За 20 години са измислили технологии незаменими, повечето-дори тайни и до днес. Никой не може да каже какъв щеше да е света днес ако беше победил, със сигурност нямаше да има проблеми с бежанците де, нещо го отличава от останалите-ред, сега е анархия, хомосексуалността е за подръжание, всички които обичат страната си са расисти, всичко нормално не е такова и обратното.

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТоест дори дрогирани и неадекватни, пак са таковали мамата на Съветската армия....Съвсем трезви бяха немските гнерали когато на парада на победата маршируваха на Червения площад с наведени глави и хвърляха бойните знамена на немския райх в краката на Сталин.

6

Анонимен

преди 8 години

Всеизвестен факт е, че хероина е бил предписван и като лекарство за деца в началото на века за успокоение и против кашлица. Да не говорим, че трябва да си надрусан за да вършиш такива нечовешки неща, като през втората световна война. Лошото е, че така си изпържваш тялото и мозъка, че накрая ставаш, като зелка. Нищо хубаво не се е случило на друсащите се!

5

anonimen

преди 8 години

rusnacite pak sa bili na vodka i kvo ot tva,dnes sportistite ne vzemat li anaboli

4

Анонимен

преди 8 години

И как така не са го знаели досега, ами чак сега излиза тази информация?

3

Анонимен

преди 8 години

Да, вярно, точно така, един наркоман с народ наркомани за малко да помете цяла Европа и почти стигна до Москва - браво, мерси за инфирмацията.

2

онз

преди 8 години

едните са ползвали первитин и панцершоколаде да останат дееспособни денонощия, другите са имали заградотряди (риска от картечен откос в гърбината или разстрел ако заспиш, е доста мотивиращ)

1

Момо

преди 8 години

Да, ама тия наркомани таковаха мамата на света през 40-те години на миналия век.