47

Анонимен

преди 8 години

руснаците искат да завладеят съседите защото им завиждат за свободните държави докато те самите живеят като крепостни селяни през 19 век.

46

Анонимен

преди 8 години

Емиграционното настроение сред руските граждани си остава на едно непроменено ниво 85 % от гражданите на Русия не желаят да напуснат страната. Това показват резултатите от проучването на Руския център за изучаване на общественото мнение (ВЦИОМ), публикувано във в. Коммерсант

45

Анонимен

преди 8 години

Как да вярваш на човек,който фалира собствената си държава и изпълнявайки нарежданията на Байдън,Кери,Нюланд дефакто я превърна в Американска територия.Пример:Новите униформи на полицията в Американската колония украйна.

44

ЧАР

преди 8 години

НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЕДИН ПРОДАЖНИК КАТО ПОРОШЕНКО МОЖЕ ДА ДАВА ОЦЕНКА ЗА РУСИЯ И ПУТИН...

43

yan

преди 8 години

До странно Няма нищо странно - първото е проучване сред народа, второто е пропаганда на НПО - та и мечти като на Порошенко.

42

Анонимен

преди 8 години

До странноГрешиш - проучванията показват, че 80% от руснаците не биха напуснали Русия за да живеят в друга страна, а и никой не ги спира сега руснаците, но те предпочитат Русия. А *** за 25 години намаля с 2.5 милиона - 1/3 измря или избяга.

41

до 53

преди 8 години

Защо не сте си взели хапчетата които ви предписах миналата седмица?. Състоянивтови се е влошило , процесът е необратим.

40

до 34

преди 8 години

Ти се радеай само да анексира БГ, защщото другият вариант е да я изпепели заради натовският център

39

странно

преди 8 години

85% одобряват Путин83% биха напуснали Русия при първа възможност

38

Аз

преди 8 години

До как можеЗа съжаление, сигурно спи усмихнат, защото брои пари на сън - като Луи дьо Финес във филма "Лудостта на величията" - много показателно заглавие...

37

Анонимен

преди 8 години

Американско ПРОТЕЖЕ ....

36

Анонимен

преди 8 години

НАТО е призрак. ЕС се разпада.

35

Аз

преди 8 години

Добре че сте вие украинците, да възпирате руските армии да окупират Европа. Палячовци!Тоя клоун съм го забелязал, че като обяснява нещо, заиграят ли му ръцете - лъже та се къса. Като фокусниците, които ти отклоняват вниманието от важното, докато ръкомахат пред публиката.

34

Анонимен

преди 8 години

Ясно защо САЩ го назначиха Порошенко да управлява Американската източно европейска колония украйна(АИЕКУ).Не спря да бълва небивалици и да размахва паспорти тоя човек,откакто САЩ го назначиха за президент-губернатор на АИЕКУ.

33

Берлин

преди 8 години

Интересно, че по времето на СОЦ-а, когато фактически бяхме република на СССР и ни беше забранено да пътуваме на Запад, в България нямаше никакви русофили. Сега, в резултат на умела червена пропаганда, е пълно с русофили.Обаче никой не заминава за Русия. :)))

32

чудно

преди 8 години

как така руснаците масово бягат от Русия, а тук в България има толкова поклонници на режима им, по официални данни на РФ от 143 млн граждани към момента, до 2050г населението ще спадне до 114 млн

31

Стамат

преди 8 години

Пак зелените човечета...Порошенко и Янцечук трябва да бъдат разстреляни час по-скоро!

30

пердах за Свинчо

преди 8 години

Порошенко също като дете със забавено умствено развитие се крие зад Обонго и се плези на Путин. Но такива деца винаги накрая ядат пердаха.

29

Атанасов

преди 8 години

Само Европа ли?! Ами останалите континенти няма ли да ги завземе. Едва ли би се спрял ей така само с Европа.Допускам, че пингвините - Скипър, Рико, Ковалски и редник ще окажат сериозна съпротива в Антарктида:)

28

Перушенко

преди 8 години

Кво се перчи само тоя с тия ощърбени уркаински пера. Путин иска космоса и има проблеми с извънземните уркинци