195

Анонимен

преди 8 години

Дойдоха мутрите отново на власт и джигитите от НСО пак се развилняха.

194

Откос за Гошо

преди 8 години

кво циври тоя бе? идва кола от НСО и тоя *** не прави път, щото много бърза да люпи семки в квартала. Даже си позволява да ги засича без мигач. Ако бях аз, направо бих мо пуснал един откос от упор в кухата тиква, даейба и наглеца. БРАВО НА НСО! МНОГО АДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ

193

Истината

преди 8 години

НСО трябва да бъде закрито и на негово място да се направи нова структура, която да има далеч по-малко права и да бъде контролирана строго. И това трябва да го поиска народа ! Но... спокойно мутри и далавераджии във властта, нещата ще си останат същите, защото българите са заспали дълбок сън, а и по принцип не се интересуват какво се е случило с другите. За *** Балкански е важно той да е добре, да си пие ракията, да мишкува и да живурка.

192

Анонимен

преди 8 години

Те заради такива като тези от НСО, не разрешават в България свободното притежание на оръжие и използването му когато се налага. Ако всеки българин имаше оръжие, кьорав служител на НСО да не е останал жив досега. Мафията пази своите интереси - само тя е въоръжена.

191

Анонимен

преди 8 години

Нека тръгне в Германия да гони кортеж, или Брюксел където постоянно идват дипломати и кортежите карат в разрез на всички правила и всеки им прави място. Ще го застрелят на място като куче.

190

Анонимен

преди 8 години

Щеше да е добре ако повече хора ползваха видеорегистратори за да документират подобни простотии. Иначе до утре всички вече ще са забравили.

189

Анонимен

преди 8 години

Едни мутри ги пази държавата с нашите пари от други мутри.

188

Анонимен

преди 8 години

НСО СА КАРАЛИ РОДИЛКА...ДА НЕ ИМ СЕ СЪРДИМ...

187

Анонимен

преди 8 години

НСО, МВР и останалите са бандити облечени с власт.

186

Да се закрият!

преди 8 години

НСО е за закриване!МВР е за закриване!КАТ, които е част от МВР, е също за закриване!

185

Анонимен

преди 8 години

До ПичТова че теси коли се ползват с предимство не означава че имат правото когато им скимне да превишават скороста за движение, а още повече да заемат лявата лента и да си мислят че тя е само за тях, да ползавт се с предимство, но я ми кажи с колко се е движел тоя кортеж че кола движеща се със 130 км/ч ги засича ?

184

gg

преди 8 години

Aide zakrivaite tova NSO .

183

Анонимен

преди 8 години

Да забранат на министерскит коли да карат по магистралите! Само по селски пътища, там да си надуват сирените.

182

Мишо

преди 8 години

Кво по готино от тва да размахваш калашник от S класа? Няма по-готино чувство . :D :D и аз искам така. : (

181

Атлас

преди 8 години

Ама как си го представяте това-Мъж вижда как бандити агресивно се опитват да смачкат жена му и детето и той да седи и гледа????а може би и да ръкопляска????Прав е бил-опитал се е да ги догони и изхвърли от лентата както те са направили.Извода е:-да си купи по-мощна кола и ще успее.

180

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Но САМО ако са с включени светлинна и звукова сигнализация."...Били са включени. "Край Стара Загора, на километър и половина зад тях, те забелязвали кортеж на НСО с включени сирени да приближава бързо." Тоя с БМВто е в нарушение и най-вероятно ще отнесе солена глоба и ще го лишат от правоуправление за определено време а може и завинаги. Такива с БМВта дето им пада пердето а кифлата ми се влачи след него като *** не трябва да бъдат пускани по пътищата.

179

ANONIMEN

преди 8 години

НСО И БАНДИТ Е ЕДНО СЪЩО НЕЩО.

178

някои факти

преди 8 години

Твърде много катастрофи се случиха напоследък с тези богоизбрани пазители на народните избранници, за да не приемем версията на шофьора за вярна. Размахването на автомат пък е направо недопустимо. Евала, че един обикновен човек се е изправил срещу беззаконието. Щом този от НСО е бивш летец, не се и съмнявам с каква скорост е прелитал. Добре , че няма пострадали. Редно е да се повдигне въпросът за издръжката на НСО, че пазят *** и пульо, а народа мизерства. Мутри с власт!

177

Анонимен

преди 8 години

НСО са *** мутри облечени с някаква власт, какво може да очакваш, да мислят ли ???като има препядствие, защо се врат и бутат, при една реална ситуация да може да ги опукат като *** мутри ли ?? да помислят как какво и ако трябва да предпочетат алтернативни маршрути ... това им е работата, лампите и сирените няма да ги спасят тогава

176

Анонимен

преди 8 години

че "потърпевшият" е див *** е ясно, но случаят като цяло в показателен за БеГе-тото. НСО, МВР, ДАНС и всякакви смешни институции знаят да се дървят пред обикновените граждани и да се правят на велики....... ииии само дотам. Резултатите от работата им са плачевено смешни