103

Анонимен

преди 9 години

Съвсем нормално. Адмирации! А и най-накрая се разбра ДПС какви са. Сега е ред на конституционния съд!

102

Василев

преди 9 години

Благодаря ти Бати Боико, че защитаваш нас бедните ,онеправданите и малки хора от хищните лапи на корпорациите и монополите!Благодаря ти от все сърце!!!

101

Анонимен

преди 9 години

До До единВ априлското въстание са избити български бунтовници - това не е геноцид. Мирно население не е избивано, ако не е имало априлско въстание (преврат) никой нямало да пострада. Българите са живели 500 години под турско"робство" и са се запазили като народ и религия и са имали собвствена църква и са заемали (робите) високи държавни постове.

100

Дядо Петър

преди 9 години

Мутиралите комуноиди от ГРОБ, за чиито НАЧАЛНИК бай Тошо е ментор, патрон и кумир, отдавна са усвоили тактиката на Тато да се "снишава" и да прилага всевъзможни "маньоври" и "прийоми".Но явно са забравили елементарната истина, ЧЕ КОЙТО СЕДИ НА ДВА СТОЛА, ПАДА ПОСРЕДАТА.

99

Анонимен

преди 9 години

Историята си е история, жертвите са си жертви, натърти Борисов...Битият бит, е-аният - е.ан, каза бащицата.

98

междунар. журналист

преди 9 години

Добре , че имаме истински Български Премиер . Браво г-н Борисов , да си жив и здрав , защото , ако беше при Орешарски тройната банда БСП-ДПС-Атака щеше да признае , че е имало Арменски геноцид срещу Турците .

97

До един

преди 9 години

30 000 жертви, 80 опожарени и 200 напълно унищожени села... Това само от априлското въстание. Колко е общия брой до освобождението си смятай сам. Е, не е като с арменците, но геноцида си е геноцид!

96

тука има, тука нема

преди 9 години

Пожарникарят (агент Буда): Това, което аз казах, че е било геноцид, аз не съм го казвал. А това, което аз казах, че не е било геноцид, аз също не съм го казвал. Когато кажа, че аз съм за това, че имало геноцид, означава, че аз същевременно съм и против това, че имало геноцид. Всъщност, аз не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което съм казал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

95

Анонимен

преди 9 години

По Алфа - директно! Гласуваха ,,масово изтребление''! Цялото ДПС против и напуснаха демонстративно, когато Цачева предложи минута мълчание. Атака обедини днес българските парламентарни групи.

94

Анонимен

преди 9 години

Франция и Германия никога не са признавали арменски геноцид. Франция дори не мина гласуването в парламента. Само отделно политици се изказват, но това не значи че са признали някакъв арменски геноцид. Дори САЩ не искат да си развалят отношенията с турция и не са признавали такова нещо.

93

Бургазлия

преди 9 години

Някогашната велика българска, трета държава е стояла като титаничен планински лъв, дебнещ от върха на балканите. Сега тази държава изглежда като объркано, неграмотно момиче, седящо под червен фенер. Това девойче оглежда ту руския олигарх в ляво, ту американския магнат в дясно. Най-близко до нейното бъдеще обаче е застанал турския сутеньор, понеже така е втресена стокхолмския синдром, че вече почти й е домъчняло за онези класически изнасилвания. Днес се отрекохме от приятел, в името на тиранин.

92

Анонимен

преди 9 години

До FAKTI OT ISTORIATAС огромно удоволствие бих ти изкъртил зъбите,повярвай ми, МОГА

91

Анонимен

преди 9 години

Айде, влизайте в час по история, уважаеми народни представители. Даскалът Борисов няма цял ден.

90

Коце Мастиката

преди 9 години

До номер 128. Гврмания не е казала Геноцид.. а използва нейс синоним - унищожение на народ! *** такъв!

89

Анонимен

преди 9 години

Следващия път не допускайте Атака в НС и ще си кютате кротко и рахат!

88

Анонимен

преди 9 години

Мъдър е Борисов! Сега си трае, но като дойде времето ще извади националистическата карта от ръкава и тогава рейтинга му ще е реални 90%.

87

Един

преди 9 години

Само да кажа, че ако Турция бяха провеждали геноцид, нямаше въобще да ни има. Нито език, нито религия нито Култура (дори и Рашидова). Не знаете какво се е случвало в Армения, но е било доста по-страшно от това, което се е случвало при нас. След като след 500 години робство сме останали Българи като самосъзнание, очевидно е, че в БГ не е провеждан геноцид. Съвсем друго е в Армения. Един милион и половина човека са просто изтребени.

86

doki

преди 9 години

Кога ще си признаете за българския геноцид от 89г. до днешни дни.

85

Анонимен

преди 9 години

Какво да кажем като си знаем пипето на този гъзльо. Какво искате от нищожество без достойнство и същественащо за да храни ненаситното си его. От Станишко се отървахме, кога от този за да се успокои и мирне държавата?

84

до 110

преди 9 години

Едно време в село дошли данъчните да налагат данъци и кмета защитил майстор зидар с думите: - Той не е майстор, само помага, подава тухли и бърка вар! - Аха, не съм майстор! Кой ти направи на теб къщата? - обидил се на професия нашенеца. - Еми, след като си майстор, плащай майсторски данък тогава! - вдигнал ръце кмета. Та и за бедната Русия!.....