15

?!?

преди 9 години

Гот им е било, когато са трепали, разни джипчии и крадци в молла, сигурно и шефовете им са били доволни. Но за жалост глупостта им е била голяма и си отиде един живот. Сега ще разберат истината за действията си, вече се отрекоха от тях и формата и молла, остана им затвора. Да им е честит - поговорката е :Играчка плачка!

14

ди

преди 9 години

До номер 2, охранителната фирма е собственост на собствениците на мола.. прави си изводи

13

Анонимен

преди 9 години

Само да не ги пуснат под гаранция. Направят ли го, няма и да чуем повече за тия юнаци.

12

Александър

преди 9 години

Смъртна присъда ! За напълно умишлено грозно деяние няма друга присъда. Стига вече толерантност, съжаление и милост. Това не са хора !

11

Анонимен

преди 9 години

ПРОСТО СИ СЪСИПАХА ЖИВОТА ТЕЗИ МОМЧЕТА , ВМЕСТО ДА ГРЪДЯТ ТЕ РУШАТ ЖИВОТО СИ

10

Аз

преди 9 години

Слагайте въжетата, ако близките на загиналия не искат лично аз ще ги обеся в мола тези ***. Подобни психопати не заслужават да живеят!

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Охранителната фирма, за която работят е собственост на...МОЛ-а :) Каква изненада. Днес четох, че управата на МОЛ-а, обмисляла дали да не прекрати договора с охранителната фирма. Справка в Търговския регистър показва, че собственици съответно на МОЛ-а и охранителната фирма са...баща и дъщеря. А сега познайте ще има ли други натопени освен тримата охранители :) Неееее! Добре дошли в България, страната на ограничените възможности!

8

ЯВОРЧО

преди 9 години

Смъртни присъди. Няма нужда да се пълнят затворите

7

ицо

преди 9 години

Пожелавам им,до края на скапания си живот...Да се въргалят в лиги и собствените си ***,а семействата от които са произлезли дано изчезнат.Колкото и грубо да звучи,на нас такива отпадъци от нечии нагон не са ни необходими и без това ги имаме в изобилие.

6

Анонимен

преди 9 години

най-добре доживотен без замяна.със сигурност по някое време искренно ще съжалят че са убили човек.сега просто ги е яд са ги хванали

5

ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА

преди 9 години

След, като отмениха, смъртното наказание!...

4

Анонимен

преди 9 години

Не били чигани !!!

3

Анонимен

преди 9 години

ВЪРНЕТЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА !!!! Държавата е пълна с подобни ***, хващат ги за 2/3 години и ги пускат още по озверели ... Отнет ли е умишлено човешки живот , нека да заплатят с собственият си ... нали са много големи мъже да бият !!! 2О години да им плащаме по 1ООО лв на месец издръжката да си лежат на топло и после да излязат и пак старата песен на нов глас ... БАСТА !!!

2

Анонимен

преди 9 години

Е, такива са от котингента на партия "Юруш" !

1

Анонимен

преди 9 години

кой им е замитал белите тогава или да задам въпроса по друг начин: за коя охранителна фирма работят