8

работник

преди 9 години

За сведение на нашите назначени капиталисти . В лагерите за имигранти сирийците отказват работа със заплата 1500 лв. били малко . Това им го казвам да не си мислят , че някой чужденец ще им работи без пари .

7

Анонимен

преди 9 години

Интересно. Пратих племеника си в Англия да учи ITв престижен институт където на месец ми струва около 7000 лв. с такса 9000 паунда квартира 5000 паунда. Ако се върне в българия за колко години ще си върне инвестицията ми. когато в Австралия им плащат 400000 долара годишна заплата.

6

студент

преди 9 години

Нашите назначени капиталисти от БКП-БСП-ДС са научени цял живот да крадат и сега повишението на заплати за тях е лична обида . Ето и една примерна обява:- Търси се камериерка в хотел на златните пясъци с три висше образования и пет езика . Заплата около 350 лв. , предимство имат тези които искат да работят без пари 24 часа . Ето това искат нашите другари т.н. собственици на нещо си . Да ама не . Да си работят сами .

5

Анонимен

преди 9 години

е Плевнята , да напише стратегия , вместо да ходи на ски състезания , да гледа мадами , и да пише глупости , че ни заплашва Русия , да напиШе стратегия , за задържане на младите и трудоспособни хора в БЪЛГАРИЯ , а тоша става с ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ бе малумници

4

Анонимен

преди 9 години

Фирмите?Кои са тия фирми.Какъв български софтуерен продукт видяхте на пазара.Неграмотно преведена антивирусна или бъгавият софтуер на пежо?Хах.Целата работа е да докарат още пакистанци и индийци.Ако бизнесът искаше кадри,То тогава би си отворил собствени курсове и училища в зависимост точно какво им трябва.Никой не учи програмиране 5 години нон стоп.Учат го по няколко часа останалото е пълнеж.

3

Анонимен

преди 9 години

Баламите свършиха... границите са отворени, кой ще бачка на някакъв *** за 400 лв.?

2

Анонимен

преди 9 години

ех маймуни , маймуни , че откъде ще откриете 10 000 ИТ специалисти , като и германия и сащ им трябва и те бягат натам , че то Третия свят са им по-големи заплатите бе нещастници . Нямало кадри за туризма , а и лекари и инженери , че кой ще ви стои за тия мижави заплати бе смешници . 400 лева плюс % , а доктор за почва 300 евро (600 лева) подигравка за 6 години учене с тежки изпити и после 4 години специализация , а трябвало и те да си плащат специализацията . В Германия веднага ги лапат .

1

Анонимен

преди 9 години

Търсят се роби, за заплати от 400-500-600 лв кой да работи? Те не стигат да си платиш сметките, а пък какво остава ако плащаш и наем?