8

Бай Атанас

преди 9 години

Mного искат западните *** послушковци като Горбачов и Елцин. Руснаците си имат обаче Путин и третополовите газ пикаят, че не могат да налагат Новия Световен Ред. Русия затова е велика, защото не е като надупена България. Който не е рекъл той не я е клецнал отзад.

7

Анонимен

преди 9 години

Путин го пускайте по-късно, сега още мият кенефите американците, по-късно ще се появат.

6

Бънди

преди 9 години

Абе колко ви плащат за тия статии. То вече да не прочете нещо човек. Само едно и също. Как пък не написахте една хубава статия за Путин. Явно само оная немска бабичка ги пазите хвалбите. Нищо те руснаците чак ще дойдат с танковете. Колелото се върти.

5

Циганин

преди 9 години

Статията е типична за последните месеци -Путин е лош ,руснаците не го обичат ,но рейтинга му се вдига ,щото е герой против добрите и мирните западняци ....ала бала турска портукала е световните медии за Русия и Путин .Руснаците обичат повечето Родината си отколкото долара ,за разлика у нас където повечето обичат долара повече от Родината . А кои служат в американската армияя -панамчета ,мексканчета ,костариканчета .... .Следващия президент на САЩе Хилари Клинтон- решено вече

4

Анонимен

преди 9 години

Ама ще я има ли Хага. или ще има някаква равнина.

3

И пак

преди 9 години

СЛЕД "ПОБЕДАТА " НА ПУТИН-.----ПО-ДОБРЕ ЛИ ЖИВЕЯТ РУСНАЦИТЕ?

2

Анонимен

преди 9 години

Сигур руснаците имат слабост към джуджетата !!!

1

A, не обичаш .....

преди 9 години

А, не обичаш, а в Сибир.Трябва да си много извратен да харесваш този човек и това което прави.В България го харесва само Перхидролчо и рубладжийското обкръжение около него.Сигурно и на съдийте в Хага, когато го съдят за престъпление срещу човечеството, няма да им е приятно да гледат тази перфидна азиатска физиономия.