11

Пътник е петрото...

преди 9 години

Мир ли? А хилядите убити деца жени и старци... За тях кой ще отмъсти... Киев ще падне да знаете... радата иска да махне от поста порошенко.. но той знае че свалят ли го от власт... ФСБ го пращат с вокзало в Сибирь!

10

русофил

преди 9 години

Какъв мир какви 5 лв.Русия не преговаря с враговете си! Русия ги ликвидира!

9

Анонимен

преди 9 години

Днес говорих с един бежанец от Донецк. Той не искаше да говори. само каза, че украинската армия пое подкупи от граждани за пътувания. украински войници ограбват изоставените къщи, отнемат всичко, което може да носи, и дъбов паркет ...

8

Америка

преди 9 години

Кakвото било досега било, нека сега Америка ззповяда!

7

Анонимен

преди 9 години

Айде стига!

6

9К51_Град

преди 9 години

Споразумението от Минск е пълна победа за "Рошена"- Порошенко, той получи всичко каквото искаше, а клетите опълченци нищо! Да, може и руснаците да са отлични войници /блестящите победи при Иловайск и Дебальцево го доказват/, но дипломацията им е гола вода, това което момчетата от опълчението постигнаха с кръвта си, дипломатите го пропиляха! Ако споразумението се спази край с ДНР и ЛНР, ще им останат само разрушенията и мъката на обикновените хора!

5

Анонимен

преди 9 години

mir no dokoga-

4

Долу Путнер

преди 9 години

Мир няма да има докато мръсния руски диктатор империалист не падне от власт!

3

русофил

преди 9 години

Ще има ли мир?НЕТ!!!

2

Спас

преди 9 години

""Допълнителното време им е необходимо заради Дебалцево", написа новинарският сайт "Украинская правда". ПОТРОШЕНКО КАЗВА, ЧЕ НЯМАЛО КОТЕЛ??????? ДОПЪЛНИТЕЛНОТО ВРЕМЕ МУ Е НУЖНО ЗА ЕВЕНТУАЛЕН ПРОБИВ И ЗА СРИВАНЕ НА МИРНИТЕ ГРАДОВЕ!!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Лидерът на радикалното украинско обединение Десен сектор Дмитрий Ярош заяви, че неговата групировка не признава минските споразумения и ще продължи военните действия той написа това в своя Twitter. Кой ще понесе санкциите- Русия.