111

666

преди 9 години

ДО 133 АКО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ ДА ВЗЕМА ДА ТЕ СВЕТНА МАЛКО - ТОЗИ ВЛЯВО ОТ ЖИВО ОДРАНИЯ Е ЛИЧНО ВЪПРОСНИЯ БЕЛА КУН И СЕГА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА В КРИМ НАСТРЪХВАТ КАТО МУ СЕ СПОМЕНЕ ИМЕТО И СИ ПЛАШАТ ДЕЦАТА С НЕГО А НЕ С БАБА ЯГА

110

Анонимен

преди 9 години

До НФБВерно, ама що не им понижават на тях кредитния рейтинг? Ах тия *** Standard and poor's Има смисъл ако ще ги купуваш. А това си е далавера сигурно.

109

АТАКИСТ

преди 9 години

Ще ви коли, ей! Писнало му е вече!

108

бг

преди 9 години

Не споменавате едно нещо- Путин може да даде ултиматум на САЩ.

107

до НФБ

преди 9 години

Ти наливай в Бензиностанцията а ние щи съ радвъми !

106

,

преди 9 години

Тази статия показва само едно:че Путин е прав.Да се разищват лъжите на "независимите"коментатори даже е излишно ,истината се вижда и знае.Жалко за украинския народ под властта на слугите на антихриста,станали и те такива,които го тласкат във войната срещу Русия за неукраински интереси.Само гения на Путин засега спира ядрена война ,която сатанистите искат да подпалят за световно правителство.

105

до българофил

преди 9 години

Религията и езикът нямат нищо общо (и в Украйна всички са с еднаква религия и език) - това е битка на идеологиите - ние, европейците, с нашите европейски ценности и североазиатците с техните североазиатски ценности.И ще победим ние, защото сме по-напредналото и цивилизовано общество - в това нямам капка съмнение!

104

Анонимен

преди 9 години

А! Изненадааааа! Никога да сега не сте писали за Путин....какво ви стана??

103

ъгломер

преди 9 години

Дръжте Жужето в тъпия ъгъл ,за да ти е мирна главата и страната !

102

Анонимен

преди 9 години

До zeus Няма как да има независима България. Независима България може да има ако избием всичката русофилска ***, но понеже това е много жестоко решение на проблема - така.

101

Анонимен

преди 9 години

Четели много руски източници.Много са готени-Независимая газета,ГРАНИ.РУ,ЕХОТО НА МОСКВА,The Nеw Time.И ние четем руски вестници и гледаме в ТУБАТА-Я живу в России,ГЛУБИНКИ РОСИИ И ТАКИВА МИ ТЕ РАБОТИ.За живота на обикновените руснаци.И още,ЧЕТЕМ И КОМЕНТАРИТЕ ПОД СТАТИИТЕ,МНОГО СВЕЖИ.Все още има и не путиноидни руснаци.

100

Анонимен

преди 9 години

Нека назоваваме нещата с истинските им имена:в Украйна тече гражданска война има две вълни мобилизация;в Украйна сблъсъкът е между интересите на западните корпорации в това число военния концерн НАТО и аналогични интереси на Русия;решението е в ръцете на безотговорно правителство,което жертва благоденствието на огромни групи украински граждани.

99

Spf

преди 9 години

Най-великия. Това се казва лидер

98

Анонимен

преди 9 години

До 666 Евреи е имало сред командването, а милионите изпълнители са си били иванушки.

97

до АНТИ

преди 9 години

Ще те питам кой строи и продава апартаменти и колко обикновени българи имат по два имота та да продават единия?Край стига с тия врътки в БГ 300 000 са достатъчни и като гледам обикновен човек не е забогатял..напротив перат се пари и изкуствено се дигат цените и за нас е скъпо .

96

Анонимен

преди 9 години

До zeus Предпочиташ руснаците да разположат команден център, та да станем цел на американските ракети ли?

95

Той е

преди 9 години

До Анонимен"Избрахме да живеем в тази част на света, в която хората стоят сами накраката си, нямат господари"... Смех, смех...Нямаш господари ли,как ли не?Имаш ги,и още как,само дето,си по-зомбиран от пропагандата им,повече и от едновремешните,партийни секретари,и не виждаш нищо друго,освен това, което денонощно ти наливат в празната,зомбирана глава!

94

666

преди 9 години

ДО 112 САМО ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ ЧЕ ВСИЧКИТЕ КОИТО СА ВЪРШЕЛИ ТЕЗИ ЗЛОДЕЯНИЯ В РУСИЯ СА ЕВРЕИ, И СНИМКИТЕ С ДРАНЕТО НА ЖИВ ЧОВЕК И ОБЕСВАНЕТО НА ГЕНИТАЛИЙТЕ СА ИЗВЪРШЕНИ ОТ БЕЛА КУН В КРИМ ПРЕЗ 20-ТЕ ГОД ДОЛЕН ЕВРЕИН ОТ УНГАРСКИ ПРОИЗХОД -/СЛЕД КОЕТО СЕ ОПИТВА ДА СЪЗДАДЕ И УНГАРСКА СЪВ. РЕПУБЛИКА НЕУСПЕШНО. / И ДА ЗНАЕЩ ЧЕ И ГЬОБЕЛС ГИ Е ГЛЕДАЛ ТЕЗИ СНИМКИ И ГИ Е ИЗПОЛЗВАЛ В СВОЯТА ПРОПАГАНДА С/У ЕВРЕИТЕ И РУСИЯ, ВЗЕМИ ДА СЕ ОБРАЗОВАШ МАЛКО НЕКАДЪРЕН ПЕДИГРИПАЛСКИ ***

93

Анонимен

преди 9 години

Абе, днес ще спрете ли бе? И вас ще заравнят, не се притеснявайте.

92

Анонимен

преди 9 години

Притиснати в ъгъла са вашите американци, че отиват на кино, колкото и да се правят все още на баровци !