18

Анонимен

преди 9 години

Добре г-н премиер няма ли да вземете някакви мерки за предотвратяването на грабежа на български граждани?!Или ще застанете зад хората или зад ЕРП-тата-няма средна позиция!Вие лека жена ли сте?!

17

se

преди 9 години

Г-н Борисов,умислъм има в капитализма който се шири по тези географски ширини.Корумпиран,алче,нагъл!Ако народа получаваше прилични доходи цената на тока щеше да е забравена.Направете така,че народа ни да заживее по богато като притисните алчността и самозабравата на около 5 процента от населението.Минимална заплата веднага - 680 лева.Заплата само чрез банкиране и пенсии минимум 500 лева.Стига политическите игри и задкулистно ограбване!Иначе си отивайте и този път ЗАВИНАГИ!

16

Анонимен

преди 9 години

Боце бърза да излезе сух от водата, преди да залетят камъните ;) ....весело ми е понякога да гледам политическите ни циркове

15

Анонимен

преди 9 години

А ТОВА С ОСИГУРОВКИТЕ ВЪВ ФОНДОВЕТЕ С ПЕНСИИТЕ КАКВО Е.. НЕ Е ЛИ АБСОЛЮТЕН УМИСЪЛ И СЦЕНАРИИ.

14

Анонимен

преди 9 години

Xa-xa! Мъка! Ми той пак не е виновен за нищо. Но помни миналата пролет и затова се разприказва дано ни укроти.

13

55555

преди 9 години

България е едно голямо село и няма място в ЕС защото излага всички членки!

12

десен сектор

преди 9 години

проблема нее в цената на тока а в ниските доходи,една от причините е партия БСП,това е партията която от началото на прехода е била винаги първа или втора политическа сила....демек винаги във власта,ни има една банална поговорка,глас народен глас божий,*** народ-слаба държава,да ви се чуди човек какво мрънкате,така ви се пада

11

Анонимен

преди 9 години

Защо не искаше да им вземеш лиценза,бе Пульо???!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Боку-Абсолютен сценарий,ама мен не ме бърка.Да му мислят баламурниците(народа:Д

9

Анонимен

преди 9 години

А чий е сценарият ДКЕВР да се смени от теб и новият да вдигне моментално тока?

8

Анонимен

преди 9 години

а КОЙ Е СЦЕНАРИСТА? бОКИ ЖЕРТВА СМЕ НА МНОГО ТВОИ СЦЕНАРИИ, МОЖЕ И ЕДИН ДА НИ ИДВА ОТ ДРУГО МЯСТО. Е не може да си единствения сценарист, трагичното е чи си основен и даровит артист. Филмът е Трагедията на българите. Играе се 25 години. Твоите епизодични участия от 90 те години вече са превърнати в главна мъжка роля. Роля.

7

Страх го е !

преди 9 години

Будьо е страхлив. Ако утре няколко човека му изтопуркат под прозореца с два тъпана, одма ще си подаде оставката. Преди това ще напълни гащите, разбира се.

6

така е

преди 9 години

"обясненията" от варненския токов монополист са като от невменяеми. Софтуерът "сгрешил", ама преди това електромерите са засечени от служители. Данните са въведени от служители. Значи умисъл. Изглежда упралението на "енерго-про" са членове на известните "клубове по интереси", откъдето им е спусната задачка.

5

Анонимен

преди 9 години

същото и със сметките на топлофикациите - лъжа и измама и стъкмистика

4

РБ

преди 9 години

Само за сценарии слушаме,защо не дадете смислено обяснение?

3

Hiter

преди 9 години

Октоподът БСП има силни позиции в енергоразпределението.

2

Анонимен

преди 9 години

Разбирасе че е умишленно,целта е пак БСП и ДПС да са на власт,очаквайте още удъри под кръста

1

Турчин

преди 9 години

Бойко, вместо да играеш пред камерите просто ги изгони. ако си искрен...а може и да си искрен.Щом се скарахте и с Прокобиев..