65

!

преди 9 години

Порошенко първо да представи публично записа на разговора на украинските авиодиспечери с екипажа на сваления самолет на Малайзия,после и останалите.

64

по глaвaтa

преди 9 години

истинaтa е че русия не позволявa нa Укрaйнa дa тръгне по своя път кaто всякa сувереннa стрaнa! Лъжaтa зa " зaщитa нa рускоговорящите" е московско лицемерие и пaтологично зaболявaне нa кремълците! Укрaйнa е свободнa стрaнa и щом искa дa бъде в ЕС и НAТО руснaците нямaт прaво дa я спирaт с войнa! Съд зa престъпниците от Днр, лнр и рф!

63

Анонимен

преди 9 години

Абе самите руснаци казват, че татаро-монголското иго им се е отразило добре.Много кръв се е омешала. Колкото повече кръв се омеша в един народ, толкова по-добре. Обогатява се. А руснаците още от начало са имали шведи за князе.После самата Империя е способствала за това да се обогатява културно Русия, защото имперската политика е била еднаква към всички. Взимат примера на Византия.Все едно да кажем, че византйците са чисти гърци.Ами няма как да стане. Във Византия са живеели много народи.

62

neo

преди 9 години

До 85Aйде дa помислим мaлко a не дa плещим дивотии. Знaчи Путин е почнaл всичко. И зaщо? Зaщо му е дa имa войнa нa грaницaтa ? Зa пръдливия Донбaс ли,който сегa ще струвa сумa ти и пaри дa се възстaнови. Кaкъв би бил мотивa му дa почне скъпострувaщa с неясен изход войнa нa сaмaтa си грaницa. Кой упрaвник би искaл товa? Още повече че е ясно че зaпaдa ще е против и ще имa птветни черки и т.н. Нимa мислите че Зaпaдa е изненaдaл Русия със сaнкциите ? Чaкaм умните отговори нa рaзбирaчите..

61

Анонимен

преди 9 години

В ютуб има документални филми за Янукович, че е главорез и мафиот.Мафиот от Донбас. Ама сега тези филми не са удобни, защото политиката се смени.А некъдърниците, комунисти дето пишат тук сигурно и руски не знаят.

60

проруска

преди 9 години

Дали има някой който им вярва на украинците? Те бяха прихванали разговори и за малазийския самолет, ама се оказа друго! ДОЛНИ ЛЪЖЦИ. Ще седнат да си избиват мирното население сепаратистите. Няма такива лъжци като хохлите!!!

59

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВРуснаците действително не са чисти славяни. Русия почти 250 години се намира под господството на монголите. Много князе и руски високопоставени лица вземат за жени монголки.Много руски аристократи, изиграли важна роля в историята, са с татарски корени. Московското княжество почти едно към едно възприема принципите на държавно управление, които пренася от монголите.В езика на руснаците има над 2000 думи с тюркски произход.Достатъчно е да погледнеш Путин. Абсолютен монголоид.

58

Анонимен

преди 9 години

До по глaвaтaда , тебе трябва да те млатят по главата с една цепиница , докато ти се отбележат подметките на асвалта , щото нямаш акъл вглавата

57

Анонимен

преди 9 години

До baihuiТака е било при комунизма. Тези червени чалгари са пълни въздухари. Ако е не минала Червената армия през БГ да са изгнили в шумака.

56

до 84

преди 9 години

СПРАВЕДЛИВ - съмнявам се, но се вижда че си необразован!

55

по глaвaтa

преди 9 години

руснaците сa виновни и ще си понесaт последствиятa! СЪД ЗA русия- убийци!

54

Наблюдател

преди 9 години

Народ от тикви с баш тиква премиер.

53

Военнослужащ

преди 9 години

Браво на великия Путин . Да убиваш мирни граждани е голяма гордост за Руската армия . Всичко това говори за диктатор от Африкански тип .

52

Анонимен

преди 9 години

"Руските" *** във форума се опитват да изкрията нещата в тяхна полза.Но за разкика другите хор са трезво мислеши пък и има други сайтове.

51

Анонимен

преди 9 години

Гадовете убиват невинни жени и деца и с цялата си наглост обвиняват жертвите си! Това е още от началото на войната, Кремъл и той държи същата нагла реторика! Уж все украинците са виновни, а сепаратистите, които искат да откъснат територии от Украйна са невинни! Русия започна тази братоубийствена война и виновните за това ще горят в Ада! Там Хитлер ги чака с нетърпение да им подклажда огъня!

50

Анонимен

преди 9 години

Кога светът ще разбере че киевската хунта прави всички тези обстрели над цивилни,и после обвинява опълченците.Каква наглост само,как може тези киевски фашисти да спят спокойно.колко са отвратителни,започнах да намразвам всичко украйнско

49

Луцифер

преди 9 години

"Междувременно стана ясно, че Русия е попречила да бъде приета декларация на Съвета за сигурност на ООН срещу новите кръвопролития в Украйна. Руската страна не се е съгласила в документа да има текст, който критикува изявленията на проруски сепаратисти."По всичко личи, че *** няма нищо общо с агресията в Украйна и че за всичко са виновни САЩ..Прочети още на: dnes.bg/world/2015/01/25/svetyt-osydi-novite-kryvoprolitiia-v-ukraina.252354#comment-newest

48

Анонимен

преди 9 години

Руснаците никакви славяни не са, а са тъй наречените хиперборейци.Неслучайно Хитлер обсебен от разни арийски и окултни теоии натам се е насочил.

47

Анонимен

преди 9 години

Попитали радио Ереван.Каква е разликта между комуниста и фашиста.Радиото отговорило:Докато фашистите провеждат геноцит спрямо другите народи, комунистите провеждат геноцид спрямо собственият си народ.

46

Анонимен

преди 9 години

На война няма виновни!Всеки се бие за позицията си.Накрая единият побеждава другия капитулира предава се.И има много мъртви.През това време евреите печелят пари и завземат бизнеси и територии.а такива като вас заплеси ги коментират