242

Анонимен

преди 9 години

Да живее Русия! Слава на Владимир Владимирович! Слава на братския руски народ!

241

русофил

преди 9 години

1/6 от сушата на Земята! Това е Русия! Най-великата сила на света! И никой неможе да и поставя условия и да и се бърка ,тва да не ви е *** бре...

240

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Путин 310"Възобновявам и производството на Москвич 408 в отговор на последните модели западни автомобили! Треперете!!!"----------------------------------------------------------------------------------Кви западни автомобили, бе пич?!? Ти не разбрали, че западните автомобилни комрании отдавна са собственост на китайците!!!

239

Дълес

преди 9 години

До НАЙДЕНОВ--329;Абе те и руснаците мислеха да комунизират Афганистан ама те взеха че ги понабиха и рашите дадоха 15 000 жертви. Загинаха също и 73 българи.САЩ до сега са дали 2 200 жертви..Нещо да кажеш по въпроса? След това последва и разпада на СССР.

238

Анонимен

преди 9 години

Една държава беше изобразена в Брюксел в Европейския парламент на голям колаж като ***. Коя беше тази държава?

237

Анонимен

преди 9 години

"също така с голяяямалюбов към Хамериканците,което пъкми е напълно необяснимо"САЩ ни освободиха от руска окупация и ни донесоха демокрацията и сега си имаме по магазините банани, портокали, маркови дънки и маратонки, яки коли и молове. Затова българите обичат братята американци.

236

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Одисей 295"Между другото влязох преди час и стига с тази глупост"-----------------------------------------------------------------------------И какво прочете като си влязъл преди час? Любопитно ми е как писаното слово се пречупва през розовите ти сороски очилца Одисейчо!

235

сова

преди 9 години

Капитализма е не управляема система. При нея всеки дори управляващите мислят само за себе си. Мафията не може да се управлява. Тя може само да бъде ликвидирана но при друга система.

234

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--323;Има 1 подробност. На 06.07.1941 г.Сталин имаше намерение да нападне Хитлер. Но същия взе че го изпревари.

233

Алекс

преди 9 години

Не знам какво точно прави Русия за уреждане на конфликта. Според мен го тласка към логична развръзка при която след още малко пердах Порко сключва мир при неизгодни условия. т.е., Донбас получава автономия и Украйна приключва с НАТО. После за почва борба с мизерията, Порко бяга в Америка, руснаците си оправят икономиката и доприбират своето. Може да не се харесва, но не е налице мотивирана сила да попречи.

232

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 317Ами, щом спомените за мизерна Русия от времето на комунизма стоплят соросоидното ти сърчице, спомняй си. Важното е да се чувстваш комфортно. Но днешна Русия няма нищо общо с онези времена. И на теб ще кажа- свали си сороските розови очила и прочети в Уикипедия за икономиката на Русия. Информацията там непрекъснато се актуализира. Има инфо дори от януари, 2015 г. А тя сочи едно: Бъдещето принадлежи на Русия!

231

Дълес

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ--314;Много ли ти е драго да купуваш скъп бензин ,че си се закахарил за рашите и САЩ

230

Анонимен

преди 9 години

Аз не знам кой какво иска,но световни финансисти прогнозират срив на европейските ценни книжа.Ако някой разбира,това значи ли,че трябва да купуваме стоки сега?

229

Анонимен

преди 9 години

318-ти,така си мислиш мой човеки тази теория е измисленаза такива като теб!Живота не може да бъдеунищожен никога,само се променя от един вдруг вид!На времето и Сталин е мислелче Хитлер няма да ги нападне,ама е сбъркал и в резултат-60млн. жертви!Е,сега ще бъдат повече.............много повече!

228

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 302Това са си твои умозрителни заключения. Няма какво да ти обяснявам. Обясних, че е доста малоумно да вярваш, че страна като Русия с толкова много плодородна земя и толкова малко население, страна която има космически програми, супер оръжия за масово унищожение и прочие... може да гладува, щото видите ли "пияните раши" били толкоз прости и мързеливи, че не можели да орат и сеят. Който вярва в това е умопомрачен ***. Или пък не може да борави с мишката в нета.

227

Анонимен

преди 9 години

Ха спри се бе човек.Стига ми спира коментарите. Не ти ли омръзна.Спирай и русофилските

226

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ--297Повремето на Хрушчов СССР щеше да изпреварва САЩ. Тогава се появиследния виц; ЩЕ СТИГНЕМАМЕРИКАНЦИТЕ НО НЯМА ДА ГИ ИЗПРЕВАРВАМЕ. Защо? ЗА ДА НЕ НИ ВИДЯТ ГОЛИТЕ ***.Заплатите в заводите бяха около 140 рубли.Една *** ,която носеха нашите трактористи струваше 120 рубли.Една блузка която струваше тук--9,60 лв. там вървеше от 50 до 70 рубли. С 3 такива си купих 50 кратен бинокъл,струващ на магазина 120 рубли, ана черно340--350.Искаха да ми свалят РОМИКИТЕ.

225

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Путин 304Цената на нефта я сринаха арабите, за да ударят американската шистова индустрия. И шокиращият им удар вече е факт- от 1200 компании за шистов добив, 300 вече фалираха. Скоро и другите ще ги последват. А когато фалира и последната шистова компания на САЩ, пак ще върнат цените на 100 долара на барел. Щото нефта е изчерпаем и няма как в бъдеще да останат тези ниски цени. А ако след скока на цените на петрола американците отново решат да добиват шисти, арабите пак ще ги цакнат с ниски

224

Анонимен

преди 9 години

До тайгатаРусия е възобновила производството на самолетите Ил 114---------------- Това е един от най-смотаните самолети. Какво значи "възобновила"? От този модел са произведени 4-5 опитни бройки преди 20 години и това е всичко.

223

СПРАВВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 300Не знам, имаш си Гугъл - итформирай се. Нали е американска търсачка! Просто и ясно отговорих на сороските ***, които през час облъчват с *** коментари как Русия щяла да умре от глад вследствие на тези санкции. А по добив на жито дори на 15-то място да се сринат, пак ще имат огромни излишъци рашите. Нъл тъй?!