125

Анонимен

преди 9 години

"предприет от Централната банка, която обяви драстично повишение на основния лихвен процент от 10,5% на 17%. Идеята е, че ако предложиш на хората по-висок лихвен процент, те ще са по-склонни да запазят парите си в рубли."Значи дори и в Русия лихвите по депозитите са 10,5 % а тука поробителите дават 2-3 % а на заемите 20 % аххх пуста сопааа !!!!

124

Анонимен

преди 9 години

До до даммного фантастика четеш брато

123

Анонимен

преди 9 години

Така им се пада на бедните,прости и глупави Руснаци

122

Няма да повтарям

преди 9 години

Единственото което може да спаси икономиката на Русия и рублата е незабавна оставка на Путин и неговите царедворци. Докато той продължава да е на власт ще продължава и свободното падане на руската рубла и руската икономика.

121

Анонимен

преди 9 години

Русия ни отказа среща за "Южен поток"Навили се само за конферентна връзка...:D :D :D :D :D Е нали нямаше нужда от тоя проект, Бойко Банкянския защо пак досажда на руснаците?!

120

ОО боже

преди 9 години

До Анонимен 128 Ахахахахахахаха,Украйна била по-добре ахахахахахахахахахаахахахахаха В Украйна в момента в цялата държава има режим на тока Финансовия им министър чужденец е казал: Сори ,Украйна е фалирала ОО да и воина имат,която гълта ежедневно 100 млн. гривни И нещо се дърпат да им дават кредити И кое точно е по-зле на Русия? Че няма режим на тока ,на топло са Живеят в мир и не съм чул да теглят кредити Та кое му е по-добрето на Украйна,пак не разбрах

119

Анонимен

преди 9 години

Руснаците ни бутнаха КТБ,но западът пък бутна цяла Русия.Никога немогат дасе оправат,там са всички разбоиници.

118

Маркс

преди 9 години

На първо място Путин трябва да спре газът на еврогейзерите. На второ, след като им измръзнат ушаците да започне да го продава в рубли и то на цени, които ще се променят всеки ден в зависимост от нивото на рублата. Трето и може би най- важно- всички руски олигарси отново да станат редови граждани. Засега толкова, пфу!

117

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ГОРКИЯТ ЧОВЕК КАТО ГО ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА КАКВА ОТЧАЯНА ФИЗИОНОМИЯ ИМА НАПРАВО ГО СЪЖАЛЯВАМ ! ТОЗИ ЛОШ ЗАПАД ПОСТОЯННО МУ ДИША ВЪВ ВРАТА ,НЕ ГО ОСТАВА СПОКОЙНО ДА СИ АНЕКСИРА КРИМ И ДА ПРАЩА СЕПАРАТИСТИ В УКРАЙНА ! ОСТАВЕТЕ ГО ЧОВЕЧЕЦА ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА БЕ ,АМА ЧЕ МРЪСНИ АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙЦИ ,НЕ СЕ СТРАХУВАТ ДОРИ ОТ ЯДРЕНАТА МОЩ НА РУСИЯ ,А НАПРОТИВ ПОСТОЯННО Й НАЛАГАТ САНКЦИИ !

116

Анонимен

преди 9 години

След 1998 г. Русия стана шеста икономическа сила в света. Сега ще излезе първа или втора след Китай. САЩ и ЕС са пред фалит с огромни дългове и банкови фалити на 3000 банки.

115

Д.Д.Д

преди 9 години

Нестига че Руснака е беден колкото нас,ми сега ще обеднее още повече,очаквам народа да излезе по площадите както тук през 1997......*** най вероятно ще каже че това е революция покрепена и подплатена от САЩ и запада,този филм сме го гледали

114

до 127

преди 9 години

Вземай всички турци под ръка и беж към Турция! Никой няма да плаче за вас!

113

до дам

преди 9 години

Медиите отразяват някои неща, други ги премълчават(крият)!В понеделник от ЕС критихува Ердоган, във вторник Ердоган каза на Магарини, че се изказва неподготвена и ЕС да си гледа работата! Отговорът на Магарини беще"Много съм шашната"!Истината е, че и Русия и Турция са поели в друга посока, след 10 години Китай, ще е новият световен хегемон, а ЕС е залязваща империя!

112

до Ъдвайзър II

преди 9 години

Като гледам Обама по-болнав ми изглежда - отслабнал, с побеляла коса! Да не се окаже накрая той болния!

111

Анонимен

преди 9 години

Яко ги изработи запада,сега 6те пикаят газ и дизел.КГБ ни6то нее разбирал от финансии и от политика.Пла6и гаргите Украина е 100 пъти по добре от Русия сега.Путин докато не върне Крим и докато не подаде оставка,запада няма да го оставят.

110

Веселин Узунов

преди 9 години

Бобо ми след възродителният процес живее в Турция и там е най-великата страна с висок стандарт на живот ,па тук каурите са свикнали на мизерия.

109

Анонимен

преди 9 години

КГБ топ финансистите са в паника.

108

Неокастро

преди 9 години

Задавате ли си въпроса ? Какъв дял от брутния вътрешен продукт от продажбата на горива е в страните Норвегия, Холандия държавите от Персийския залив. Защо ни занимават само с Русия. Петродоларите от Персийския залев също намаляват - а там е ислям къде ли е по голям продлема.

107

Анонимен

преди 9 години

До ОО божеедна от основните причини БГ да е зле е любимата ти Русия.

106

ДДД

преди 9 години

Ако народа излезе по площадите,интересно дали пак *** ще каже че САЩ са вйновни?