33

Монархист

преди 9 години

Брвао, браво! ЕДНО ОГРОМНО БРАВО НА ПФ! До оня ден нареждаха ГЕРБ по скапаната си кабеларка, днес (очевидно забравили вчера) се гушкат за властта! Жалки фурнаджийски лопати!

32

Анонимен

преди 9 години

Аз винаги съм казвала, че българинът не е дорасъл да бъде управляван от някой, който е повече от Т.Живков. А Б.Б. е неговият огледален образ.

31

Катя Пелева

преди 9 години

Леле, Каракачанов вече се облизва. Ще падне явно голямо лапане. И всичко в името на България.

30

яьаьяа

преди 9 години

Страхотно фото, измиха си ръцете и гледат към баницата ох майчице

29

Анонимен

преди 9 години

Аз се чудя защо, ако наистина победителите в изборите са национално отговорни, защо не върнат активите от национално значение на държавата? Говорим за ЕРП-та, добив на полезни изкопаеми, води и т.н. Това ВАДИ пари винаги, защо трябва да е частно? Би трябвало цялата печалба да отива в полза на нацията, а не само 10% данък печалба от нея.

28

Анонимен

преди 9 години

Започнаха се *** писания на хората от партия Юруш! Не бяхте ли вие тези, които БЕЗРЕЗЕРВНО подкрепихте Б.Б. и не бяхте ли вие тези, които подкрепихте БСП и ДПС в предния парламент?! Сега само не знам кой ще полива стайното цвете!

27

ГЕРБер

преди 9 години

омразата ви може да е масова,но има и подкрепящи новата коалиция.Бойко,Цецо,Валери,Красимир и Слави/Бинев/ СА ВЕЛИКИ И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!Яд ли ви е?

26

Анонимен

преди 9 години

И какво излезе в крайна сметка? Сидеров казваше, че абревиатурата НФСБ не е Национален фронт за спасение на България", а "Национален фронт за спасение на Бойко". Пак се оказа прав.

25

Анонимен

преди 9 години

Подписват програма подпират Борисов ... с други думи изпълняват си предназначението заради което са създадени - да крепят "елита", за да не дойде случайно някой неудобен който да тръгне да разваля договори с Марици, да гони концесионери и други такива ужасии. Не си цапат ръцете с министерски места за да могат при следващите избори пак да се изкарат като девици и да продължат по предназначение. Това понеже са наясно че, каквото идва няма да е розово.

24

Анонимен

преди 9 години

От всички изходили се по темата дотук 90% са ***-***, а останалите 10% се изказват неподготвени. По минусите ще ги познаете.

23

вензел

преди 9 години

каи ако не фронта за спасение на боко още шест хиени са се накоприлинадежда само в атака зимата започват стрелбите бесилка пред парламента може и гилотинапролеите тяхната кръв иначе те вашата

22

ИСТИНАТА

преди 9 години

ФАЛШИВИТЕ "ПАТРИОТИ" ВЕЧЕ СИ ОТРЯЗАХА ГЛАВАТА!А ДО ТЯХ ЩЕ СЕ ТЪРКУЛНЕ И ТАЗИ НА ТИКВАТА!

21

всички сме зад теб

преди 9 години

Благодарим ти, пожарникарю, всички сме зад теб. За да те изритаме!

20

Истински патриот

преди 9 години

Като гледам омразата която е обхванала масово коментиращите към тези неудачници на снимката явно съглашателството им с мутрата е мъртво родено още в зародиш!

19

тука има, тука нема

преди 9 години

От тия двамцата политически инфатили нищо не зависи. С тях, или без тях, все тая.

18

Анонимен

преди 9 години

zakrivai darjavata

17

Stefko 88

преди 9 години

Снимка за спомен на двама агенти на дс .

16

Анонимен

преди 9 години

Честито, българи!Най - накрая ДПС е извън управлението!Поне на теория...

15

комунист

преди 9 години

българия я отпишете с тея паляовци начело!

14

Тихомир Томов

преди 9 години

нито някой от нас ще става каквото и да е, коментира Симеонов. Освен за смях и оплакване друго не сме и очаквали . Снимката явно е направена при поднасянето на дарове от домакините - агент Иван се хили , а др. Балевски не вярва и се е снишил за по-добър оглед !