117

исмете, исмете

преди 9 години

само не разбрах защо 'да ИМАТЕ правителство'???? кои са тези вие? ти не искаш ли правителство? трябва да кажеш 'имаме'...нали плащаш същия хляб в магазина?

116

АНТИ до неразбрали

преди 9 години

Бати Бойко стои отсрана и доволно потрива ръчички (вместо да му ги извият)!Няма да се наложи на Бойковите господари да купуват нови избори!

115

Анонимен

преди 9 години

ей сега разбрах значението на американския полицейски израз: 'имате право да запазите мълчание, защото всичко което кажете, ще бъде изтълкувано и използвано срещу вас'...:)

114

супер мозък

преди 9 години

До АнонименПфхаххах1. Бойко нестрои болници, а ги затваря!2. Знаеш ли какво значи подкрепа - да не си конструктивна опозиция, която да ти гласува вот на недовоерие и да паднеш!3.4.5.НФСБ и ДПС ще пазят Разбойко докато ни стяга въжето, а те ще си получат проектите и порциите за фирмите

113

Ismet

преди 9 години

Bez nas ne moje da imate pravitelstvo.DPS zavinagi.

112

Анонимен

преди 9 години

всъщност заглавието 'кърти':):):)....пускат дпс 'зад кабинета' означава точно това: ако герб искат дпс 'зад гърба си' (каквото и да означава), това си е техен проблем и последствията са си за тях.

111

Пешко

преди 9 години

До ПишкоНещо бъркаш нещата. Поразходи се из разните русофилски и чегеваристки страници у фейса да ти порецитират Маркс и Ленин, при това па русками. Спецификата на дясномислещия човек у нас е да се разграничава от соц ***, които единствено желаят да се кланят на ПСА и да пълзят пред Путин. Това в момента е основната делителна линия в нашето общество

110

Muha

преди 9 години

Vsicki partii sa prodajnici.Sram za vas bulgari geuri.

109

AHТИМУТРА

преди 9 години

СИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ЛЪСНАХА!!!ПЪРВО РАЗВРАТНИЧЕСКИЯ БАРДАК СЕ ПРОДАДЕ НА БОРИСОВ ЗА ЕДНА ВАФЛА *** ТОЙ ИМ КАЗА, ЧЕ БИЛИ ТВЪРДЕ РАЗЛОПАНИ КАТО СТАРИ ЧАНТИ И ДА СИ ТЪРСЯТ КЛИЕНТИ ДРУГАДЕ!!!ПОСЛЕ ПРЕДАТЕЛНИЧЕСКИЯ ФРОНТ ПРИСТАНА НА ГЕРБ И ТОЙ ЗА ЕДНА ВАФЛА, ЧЕ И НА ДПС ПРИСТАНА ЩОТО УПРАВЛЕНВИЕ НА ГЕРБ БЕЗ ДПС НЯМА КАК ДА ИМА!!!ЧЕСТИТО ПОДЕНИТЕ ЯНЕ ЯНЕВЦИ КОЙТО ПРОДАДЕ ЕЛЕКТОРАТА СИ И ИМ КАЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ! :(

108

Анонимен

преди 9 години

Мръсен протурски сайт! Разделяй и владей! Пълна манипулация е статията. Да не би българите да се обединят около програма, да сложат начало на изваждането на страната от батака и турското вмешателство и завземане на страната от вътре!!! Вече изборите за вътрешно управление се организират и провеждат в чужда държава на чужд език! Станахме санджак, това просто не може да продължава на фона на ИДИЛ!!!! Все едно, че сме 1393 година!!!!!

107

Анонимен

преди 9 години

Айде и Патриотите се огъзиха на ДПС... а какво приказваха преди? Никога вече гласуване з амалки партии, те са готови да ядат *** само и сам ода са с властта!

106

Анонимен

преди 9 години

ще се делне баницата накрая нам страшно

105

Анонимен

преди 9 години

АЛО К,ВО СТАНА БРЕ ,НАЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ ГО ИЗКАРВАХТЕ (ЛУД) КОГА РАЗПРАВЯШЕ,ЧЕ ПОМЯРСКИЯ ФОНД МВРО-СКАТ СА ПРОЕКТ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И СА СЪЗДАДЕНИ САМО ЗА ЕДНО ДА ДРЪПНАТ ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА АТАКА И ДА СА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ ЗА ДА СЕ ПРОКАРВАТ ИНТЕРЕСИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ТЯХ ЮДЕО-МАСОНСКАТА *** *** ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ

104

Gavarit ISTANBUL

преди 9 години

PACEMU DPS e nomer 1 iz Bulgarii....?????

103

Анонимен

преди 9 години

Срам за екипа на Днес.бг. Не знам дали някой ви плаща да правите тези спекулации, но заглавиетоп няма нищо общо с изказването.*** пример - Управление Х строи болница. Партия У извън управлението казва браво и ние подкрепяме това. Трябва ли управлението Х да се откаже от болницата и да я събори?

102

Анонимен

преди 9 години

PITAM KADE OTIDOXA DUMITE CHE DPS TRIABVA DA BADE OSTRGANO OT VLASTA

101

Заглавието лъже

преди 9 години

Правителство не е съставено още, едно е ДПС да е в него, друго да е в опозиция или извън министерствата. Все пак не ПФ вкара Доган във властта, както това направи Волен Сидеров през 2013 г. По делата им ще ги познаете...

100

Анонимен

преди 9 години

всъщност нека има 50 партии в парламента, даже са малко. ако наистина на българина му стига да заобича някого само заради 2 км асфалт, 10 лв пенсия или 1 сладка дума, то никак не е чудно, че по същите причини ще го намрази. все повече се убеждавам, че болшинството, останали да живеят тук, нямат интелекта дори и на азиатски дюнерджия.

99

Mihail

преди 9 години

Selendur Boyko.....I GERB (Glasopodavatel Egoist Rabotnik Birnik)

98

Псевдо националисти

преди 9 години

Гласуваш за Атака и Патриотичен фронт - получаваш турците от ДПС и РБ.