234

Иванов

преди 9 години

До SOLO"VSI4KI VOINI KOITO SA SE VODILI OT KAKTO SVJT SVETUVA SA NA RELIGIOZNA OSNOVA" - Ето виждаш ли че съм прав :)))аз ти казах "вярата няма отношение към логиката!"защото логиката определя вярата, а не обратно :)))Вярата генерира НЕзнание, чрез приемане за знание, на нещо недоказано!=> Манипулацията на допускането /аксиомите/ определят ВЯРАТА /средата за анализ на аксиоми/!=> Не средата е определяща, а аксиомите!А те се извеждат чрез локика!

233

SOLO

преди 9 години

До ИвановJ MI KAJI KATO SI TOLKOVA SVETNAT,KOI E SOBSTVENIK NA BULGARTABAC

232

Анонимен

преди 9 години

Сега е момента Русия да отговори асиметрично и да почне да купува петрол от арабите срещу американски дългови книжа - ще им го набута като на янките, така и и на арабеските колкото е дълълг трансибирския газопровод!:) :)

231

Иванов

преди 9 години

До брейако всичко което си написал е вярно, или поне ти вярваш в него, защо си хабиш силите да го пишеш :)))))))Всеки който се занимава с глупости е *** :))))))))))=> ТИ ЗНАЕШ ЧЕ НЕ СЪМ ГЛУПАВ И ИСКАШ ДА СЕ МЕРИШ С МЕН НЕПРЕКЪСНАТО!=> Ти Си комплексиран много!! Но, нали това вече ти го доказах веднъж - преди няколко коментара :))))))

230

Иванов

преди 9 години

До Анонименако имаш профил в инвестора , ми пиши на лични!след повече от от тези години които си написал ще приключи процеса!, но ще има няколко инфлексни точки преди това! - нещо като КТБ-то сега, преди да се обърне процеса от депозиране към кредитиране - разбираш ли? - това го бях описал подробно тук - виж коментар #1:investor. bg/news/comments/170473/338/

229

US пилот

преди 9 години

Какво се правите на луди ?..БГ спря руснаците да прелетят когато не членувахав НАТО , та сега няма да ги спрат ?Никой не може да лети просто така ,а и с пътнически самолет нищо не можеш да превозиш>

228

Анонимен

преди 9 години

Днес си е тъкмо и тук си е точно,хайде да те видим какво ще ми отговориш?

227

Анонимен

преди 9 години

До ИвановМоже ли отговор на 309? Както и руснаците към нас ли или отделно ще са? И пиши в инвестора, там само съм чел коментари, но твоите бяха от по-интересните.

226

Иванов

преди 9 години

До Анонименпубликувай е-мейл на който да ти отговоря утре! Може ли?:)))))

225

Шоп

преди 9 години

До брей Ами чети. Румъния е била против само на думи. Румъния е била заобиколена от Варшавския договор. Ние сме заобиколени от НАТО и самите сме в НАТО. Нищо общо няма между двата казуса, ако можеш да мислиш. Аре да видиме как Путин ще прати в Сърбия нещо повече от острилка за моливи...

224

SOLO

преди 9 години

До Барт ВейдърSEGA AKO JDOSAT PAK ME4KATA,SAM SIGUREN,4E TOVA KOETO NE NAPRAVI STALIN DA ZABIE RUSKOTO ZNAME V PALMA DE MAIORKA,TOZI PAT TOVA RAKOVODSTVO 6TE GO NAPRAVI,VZREMI SI KAM PUKANKITE I EDNA BIARA,AMA SAMO EDNA

223

Анонимен

преди 9 години

Иванов,пак те питам:какво ще стане като се разцепи ОНД?Хората ще се обичат като братя?!Пич,злото е субстанцията ,от която сме изградени.Хората сме слаби,алчни и по презумция лоши.Е и какво като РФ се разцепи-нищо ново няма да се случи под слънцето.Панта-рей.

222

Иванов

преди 9 години

До SOLOзащото вярата няма отношение към логиката!

221

Анонимен

преди 9 години

когато извънземните дошли, взели няколко вида маймуни за база, и създали хомо сапиенс. Но макаци не са ползвали.

220

SOLO

преди 9 години

До ИвановZA6TO NE MI OTGOVORI NA MEN DALI SI SLAVJNIN

219

Шоп

преди 9 години

1 рубль = 5 стотинокВот так, вот...

218

Иванов

преди 9 години

315 не съм го писал АЗ, а някой ползващ моето име!

217

Барт Вейдър

преди 9 години

До solo 311Силата е Запада и ще се наложи мечока да отстъпва още.Имаше 300 000 армияв ГДР и нали видя как се прибра в хралупата.Този път може да стане и грешката да се разцепи и последната му хралупа РФ...стой и гледай,вземи си и пуканки !

216

Иванов

преди 9 години

До брейс нищо не се старая да те гепна! ГЕПНАЛ СИ СЕ САМ!!!Искаш ли да ти го докажа И ТОВА: ПРОЧЕТИ СИ ПЪРВИЯ КОМЕНТАР КЪМ МЕН:"Разбиращ от икономика и финанси, колкото прасе от кладенчова вода.Голем го вадиш но си куха лейка." - да виждаш аргумент на ТЕЗА тук, асвен обида, та да има нужда от логика или СОФИЗМИ :)))Човек, ти си много комплексиран - ЧЕСТНО !!

215

Шоп

преди 9 години

Аз мислим ако Путин толкова ни обича, да ни подкрепи за ревизията на Ньой, а? Пиротската народна республика - в ЕС !