28

Анонимен

преди 9 години

Дон Домат срещу Лукчо - ще е голямо шоу!

27

Ха-ха

преди 9 години

Ама какви червени нос и бузи има тоя Валенса, когато дава подобни 'интервюта' :)) Дали после помни какви ги е приказвал? Или се осведомява постфактум от медиите....

26

shady

преди 9 години

Тоя определено не е у ред. Откъде ми хрумна, че Русия тръгнала да нахлува в Полша или била някаква заплаха за нея. Най-малкото Полша е член на ЕС и НАТО, така че ми се чини, че тоя говори колко да не заспи.

25

Анонимен

преди 9 години

Боже, слез и си прибери вересиите!

24

Грую

преди 9 години

Тоя Лехчо, да вземе да се гушне с нашите Веждю (Рашидов) и Мишето (Миков), па да се напият задружно и да плещят още и още подобни глупости. Ха наздраве, Лехчо! Добра ли е 'Житната'?

23

Учителя

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряБай Вълчо, я удари една грозданка и си пусни Первъй канал - току виж братушките вече са построили комунизма, а ти си си изпуснал новината на живота си :)

22

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя САЩ бееееееее кой създаде САЩ европейските емигранти вие знаете ли ,че в Чикаго има повече поляци от Варшава.

21

Анонимен

преди 9 години

АХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХ АХАХ

20

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 13 Специално за Румъния може да поспорим Може политиците им да съскат(но честно погледнато напоследък здраво са се омълчали ) но обикновенния румънец почва да си отваря очите То и затова наскоро цял техен баталъон е отишъл да се бие на страната на опълченците Имам чувството,че Румъния ,Унгария чакалеят САЩ да изостави Украйна и да си поискат територии Неслучайно тия две страни си мълчат от месец някъде

19

шляхтич

преди 9 години

Този още малко ще поиска и Звездата на смъртта от Star Wars

18

Анонимен

преди 9 години

"Трябва да вземем на заем ядрени оръжия, за да покажем на Путин, че ако дори и един руски войник стъпи на наша територия, ние ще нанесем ответен удар. Нека това бъде ясно", посочи Бойко Борисов. ХА-ХА-ХА!.

17

ИСТ

преди 9 години

Който заплашва с ядрено оръжие,значи мисли да го използва. Агресивният Путин заплаши Полша и Румъния. След окупацията на Крим, от него всичко може да се очаква.

16

Анонимен

преди 9 години

Този пък кога стана алкохолик да говори брътвежи??

15

Анонимен

преди 9 години

Вечно пияните поляци взели да заплашват перманентно пияните руснаци :) Абе я си гледайте чашката и си пийвайте заедно, какво сте взели да се ежите на пияна глава? Че сте се напили, напили сте се, ами ходете си лягайте тогава! :)))

14

Анонимен

преди 9 години

Чест и слава на Лех Валенса!Учете се от него на патриотизъм, робове!

13

Анонимен

преди 9 години

Старческата деменция не прощава на никого. Откъде ще вземеш ядрено оръжие назаем бе калмук! Срещу кого ще го използваш, ти имаш ли си на представа с колко разполага Русия бе! Ей да му прибирате нобеловата награда, а него в старчески дом.

12

Анонимен

преди 9 години

От цяла източна Европа само бугарите останаха завинаги вярното куче на Москва затова сме и последни във всичко.

11

Ха-ха

преди 9 години

Валенса, заминавай отсега! Даже лично мога да ти платя билета до Москва, че превантивно да отидеш да набиеш Путин. Нали знаеш, че най-добрата защита е нападението, ха-ха-ха :)))

10

Анонимен

преди 9 години

Всички европейски страни са настръхнали срещу руската заплаха. Това което казва уважаемия г-н Валенса е нещо което се говори от половин година в Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Литва, Латвия и Естония.

9

смешник !

преди 9 години

стар *** пияница и ***! Нобеловата награда се връчва от еврейски комитет на послушните им слуги и няма никаква стойност! тоя дедик може да получи само подигравки за глупостите си! никой не е тръгнал срещу Полша от север, а самата Полша дължи територии на Райха....