173

Анонимен

преди 10 години

До онзи ден не знаехте къде е Украйна. В ютуб има клипове от няколко години за далаверите на тези така наречени управляващи в Украйна. Всички по бетер и от нашият Цецо. И тез палячовцм понеже са удобни на НАТО и ЕС ги изкарват герой. Как може такова неуко и заблудено племе да сме...

172

yan

преди 10 години

До RAD 201В двигателите на камионите е имало скрити танкове, в ауспусите оръдия, а руските войници - отпускари са били в резервните гуми.

171

Факиро

преди 10 години

Ами то и баба Ванга каза без да е чела Ностердамус и др.

170

oценяване

преди 10 години

до ГЛАД Къде видя "разгром" за Украйна? Ти в контакта ли бъркаш, докато пишеш "мненията" си? Всъщност Русия е разгромена, защото ***.ин ревна пръв за примирие, а магазините в раша...- прааааазни, ГЛАД И ЗИМА са доста често срещано явление по ширините на Москалия, но знае ли човек след еуфорията по окупиран Крим, какво ли ще им хрумне на крепостните?

169

НОСТРАДАМУС

преди 10 години

Заради Азия и незаконните и действия,също и в Мизия,Ликия и Памфилияще се лее кръв заради абсолютизмана младия черен мъж,изпълнен със зло.

168

до 215

преди 10 години

ай патувай.продават се прасета *** си купи

167

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Отговори БранникТая история от Уикипедия ли я научи, там има такива и на другите новоизмислени нации като македонци, босненци, молдовци и ....То и в македония има промити мозъци дето се мислят за антични, ама това нищо не значи освен че са умствено зле.А Хелмицки си е бил полски болярин искащ да стане независим от централната влас като почти всички в тези векове. Тогава в България трябва да обявим около 50 нации.Смешен си и аз съм бил в Киев и в киев 9 от 10 души не знаят украински.

166

Дядо Либен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНХа, ха, ха....не знам къде го четеш това! Украинците са наследници на русите, които създават Киевска Рус, те са нещо различно от 'роснаците''. Дори в История Славянобългарская на Паисий ( ако нещо ти говори това ) ще прочетеш , че "русите" ( украинците ) и "москалите" ( днешните роснаци) са описвани навсякъде като различни народи. Това са факти , не съм ги казал аз...Писий е бил...него обиждайте.

165

ГЛАД

преди 10 години

До RADЦялата *** гмеж е мобилизирана тази вечер да замазва погрома на хунтата и НАТО!Здрасти ***,как е върви ли надника?

164

Анонимен

преди 10 години

зада танцуваш казачок нужно ли е екипировката

163

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНBAY GANYO vie otri4ahte i za turcite v BG ,no sega gledate serial sled serial

162

Анонимен

преди 10 години

Обаче продължава яко дърпането в коментарите. Абе кажете ми кой е виновен за чалгата, кражбите, убийствата, псувните в медийте, културата, корупцията и т.н.? Руснаците, китайците или кой? До кога ще даваме оценки и съвети на другите?

161

до 193

преди 10 години

от изчезващия вид си. и това е хубавото. дано всички ви забравят.

160

Оги Минчев

преди 10 години

До Анонимен 200евроазиатския със сигурност ще даде фира---------и да даде фира евроазиатския има кой да се погрижи за него..ей го на къде наблизо е Китай,няма да го оставят сираче

159

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Сега Русия ще плаща репарации на Украйна... - и от сега да почват да им се мазнят, че Южен потоп се спира и пак през Украйна ще тече газът...

158

Къро обира

преди 10 години

Съгласен съм с русеборн. Единственото спасение на хамериканската икономика беше надеждата за експлоатация на руските ресурси, на евтиния за една водка на Веьлцйн. И дойде този малък руски *** и им се изака в супата. Ами кво ше прайм сега с доларчетата?

157

эээ

преди 10 години

Тотален погром на украинската фашистка хунта съветвана от супер НАТО,добре ,че руснаците са толкова "изостанали",иначе не ми се мисли!

156

един българин

преди 10 години

До: номер 188 (МАРСИАНЕЦ)Ами лошо е мойто детенце да ти кажа, лошо е.И да, нормално е американската армия да ходи в Ирак и на Балканите (пише се с главна буква, с главно "Б").Както сам написа, те "ходят" там, за разлика от руската армия, която "освобождава".Схващаш ли тънката разлика? САЩ "ходят", докато Русия "освобождава", тоест анексира, заграбва чужди държави.Армията на САЩ е оставила Ирак независима държава, а не американски щат.Русия ще направи Украйна своя република!

155

Бранник

преди 10 години

до Българин Как да няма Украйна, отиди в Киев и им покажи парцала който си сътвори, като "мнение" в Днес. бг, ония "руснаци" на Майдана ще те изнасилят по украински! Така и ти ще родиш украинче и ще се кротнеш най- накрая! Ако погледне историята ще видим, че украинските земи русия ги окупира след разпада на Жечпосполита, по времето на хетман Хмелницки и гражданските войни в Полша! Украйна е европейска земя с викингски корени- варягите на Киев са ги знаели фори в Константинопол

154

ддр

преди 10 години

на 9 септември Холандия ще публикува доклада за боинга , тогава ще ви видя русосифилистичните изкривени физиономии .