38

такси

преди 9 години

БОКУ БОРИСУВ,,, искаш нещо да кажеш за да облекчиш стреса или ей така да си пишеш тъпотии ...

37

Анонимен

преди 9 години

XORATA GLASUVAT ZA GERB ZASHTOTO VQRVAT VAV BORISOV, AKO BORISOV SAZDADE NOVA PARTIQ XORATA SHTE GLASUVAT TAM KADETO E TOI ! XORATA VSASHTOST GLASUVAT ZA NEGO BEZ ZNACHENIE PARTIQTA ! TOVA E SITUACIATA !

36

Анонимен

преди 9 години

Миналата неделя на връщане от Гърция през Маказа и около 13.00 часа видях следното:2-3 км опашка в ДВЕ ЛЕНТИ от чакаща леки автомобили с българска регистрация, искащи да преминат в Гърция - вероятно за еднодневно плажче.Я сега някой да ми обясни как така през зимата ще се мре от глад?На мен ми изглежда другояче.

35

Ах...морето

преди 9 години

Тук .лите се стягат да искат по 200 лева минимум за глас!

34

БОКУ БОРИСУВ

преди 9 години

Я съм накокръжен тарикат, а вие сте бунаци!Гласувайте за мене щото иначе Станишев че спечели, така ми каза Костов.Ходих и на морето,ама требеше да сложим чалмата че ми изгоре кратуната.Между впрочем!Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене, не. Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата, маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен. ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ

33

Анонимен

преди 9 години

Този изключително ***,неграмотен и гнусен мутренски *** си позволи за пореден път да се подиграва с физическия недъг на своя опонент под благосклонното хилене на един *** пъпеш по една телевизия!И този с изказ на *** мутра(каквато е) е бил министър председател и иска пак да управлява.Та този бабуин казва,че за него тодор живков е идеал за държавник!!!Хора мислете като гласувате.ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Трябва да спечели БСП те знаят и могат да управляват както до сега....амин

31

така

преди 9 години

Единствената държава дето храни 3 пъти повече лапачи на хранилката,и не се ли спре популацията на *** всичко е обречено.Освен това на всички ви е ясно че с тези личности доказали се до сега като политици нищо няма да стане,и промяна ще има за народа ,ще плаща все повече и повече.Абе всичко е напавено така че да са все едни и същи,и с мало парици и много *** роми нещата им се получават!Затова трябват здрави закони,и лапачите да са по малко, иначе голяма касапница ще е !

30

jiko

преди 9 години

Всички сте много силни в интернет.Ами излезте и гласувайте,пък тогава ще се види кого сме избрали.

29

асддфсдфдсдфдф

преди 9 години

Леле! Преобладават коментарите срещу ГЕРБ, а социолозите прогнозират победа на ГЕРБ. Странно...

28

патил до неразбрали

преди 9 години

За каква печалба говорят тези, БЕ?Хората на Борисов натрупаха милионите и се разпростират на широко по "чорбаджийски" вече!

27

Анонимен

преди 9 години

Соломон Паси- американско ***, работещо против ЕС, за да може господарят му да владее!

26

НЕ Е ВЪПРОСАЪТ

преди 9 години

ДАЛИ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ А ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ БОРИСОВ НА ВЛАСТ. ОТГОВОРЪТ Е ДА, ДА, ДА

25

До 23 american boy

преди 9 години

Борисов е член на БКП и като такъв се е клел най-тържествено и доброволно, по убеждение, в свещеното дело на Партията (БКП), идеалите на Марсизъм-Ленинизма и на Комунизма. Цецка Цачева завърши РабФак-а с отличие и беше главен секретар на градския комитет на БКП в Плевен. Красьо Велчев е член на БКП. Кристалина Георгиева, също.Цветанов беше нисш индивид в ДС, чиито ограничени умствени възможности не му позволиха да изпълни мечтата си.Да изброявам ли още?!

24

За страната ще е ...

преди 9 години

... най-добре ако двамата *** напуснат "политиката".

23

Магнат

преди 9 години

Пак ли ще пишате за тия ГЕРБ!Ще има яко облъчване да изборите. Защо ли ми се струва че има голяма медийна кампания в полза на ГЕРБ? Какво ли очакват от тях?

22

боклук

преди 9 години

До american boy леле,колко си строшен,а питай майка си да не те е правил партииният секретар и да срамуваш от баща си---хаховец--трепането не е проблем,проблема е след това,а и теб могат да утрепат--не забравяй----

21

комсомолец

преди 9 години

Аз също бих гласувал за ГЕРБ стига ББ и ЦЦ да влязат в затвора,лошо няма!

20

Анонимен

преди 9 години

Довиждане! Довиждане!

19

До 12 Василев

преди 9 години

Западните им спонсори точно това искат - Дата ни "управляват" ***.За 3.5 години 'управление" Борисов унищожи 245.000 като наду двойно и без причина безработицата от 6.8% на 13.8%, спря по този начин доходите на почти 1 мио българи, изяде фискалния резерв, облозга резерва на Здравната Каса, докара дефлация, спря окончателно икономическия растеж и забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година. Борисов върна икономиката с 12 години назад, на ниво 2001.